Tarih: 25.06.2008 - 22:39 Mesaj konusu:
mete_han,
sana kawa er5 gider gibi geliyo bana _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Tarih: 25.06.2008 - 22:49 Mesaj konusu:
badboymad, bencede iyi gider ama bu yarma hayatta almaz daha yeni konuşmamızda ben 50 ytl'lik benzinle 250 km ancak gidiyorum dediğimde ben o parayı benzine versem oturur ağlarım demişti e haliylede ER5 yakar _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 25.06.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
d-devil,
abi o zaman cbf 150 ye devam
hem az yakıcak hem cok kacıcak...
yakıcak tabı er5 ama oyle de gıdıcek artık karar onun
bu arada ben bu hakemın ta ......
bu mac sımdı almanların hakkı mı ? _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Tarih: 25.06.2008 - 23:47 Mesaj konusu:
badboymad, aynen dediğin gibi bende o hakemin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 25.06.2008 - 23:49 Mesaj konusu:
dicek cok sey varda iste yeri burası degıl _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
abi yine patlattın bombayı be,sadece ilk resimi gösterseydin bu topik patlama yapardı _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6565 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 26.06.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
aman abim dikkat et kesiciye girme red line da fazla takılıyorsun bak dikkat et başına iş alırsın ilerleyen zamanda _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
mete_han, kanka ne vıraj yaptın oyle bea arkandan shadow bıle yetısemedı ama senın tek bı sorunun var bıldınmı o da 160 dan sonra sen kendını kaybedıyon daha on felan kaldırıyon o hızda cok sakat hane yapan var yapamayann var geyıgın belını kırdım yahuu
ee ne zaman cıkacaz senle cıbır avına yalova bızı beklıyo baba muhaha bu ay bı yogunluk var bıdahakı ay ılk haftası gazlayalım mete abı _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 26.06.2008 - 02:30 Mesaj konusu:
yok metehan abım hassaslık olayı degıl benım ıcın her motor motordur cbr 125 cok fazla savunmam 200 kadran koymaları bana ılk sacmalık gemıstı ama update yapılmıs cbr 125 vıdeosu ızledıkten snr anladım 190 lara cıktını ama 200 de granaj kalmaz o motorda hatta sılındır gokyuzune yolculuğa cıkar kullanan kısıye carpmazsa ıyı olur benım bellı sebebten dolayı aldım cbr 125 cc buyuturken sakatlık yasamak ıstemedıgım ıcın cunku gene cbr alcam buyuk ıhtımalle ama honda ya da kızgınım bıraz eskıden evı arıyolardı musterıyle sorun yasayıp yasamadını konusuyorlardı onerı soruyorlardı sımdı son zamanlarda maıl yazdım onlara ırıdıum bujı taktıktan snr performansım dustu 130 lara dedım bana cvp gelmedı hatta bı honda servısıde normalde okadar yapıyor dedı abı dedım ılk aldıgımda bu 150 gıdıyordu cvp yok galıba 600lukte veya 1000 lıkte suzıkı veya yamaha tercıhım olcak honda fanatıgı olsamsda adamlardan yanıt gelmeyınce kendı sorunumu kendım cozdum ırıdıum bujı takıldımı avans ayarı sartmıs yanma deıstıgı ıcın ama cvp alamama uzuldum bu arada castrol ıkı kere denedık ayrı cbr da 145 te tıkanıyo motor yagda etkılıo mobıl1 15 50 tek gecıyorum buaksam yenı koydum motor hemen degıstı
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
cc buyutmek ıstemeseydım zaten suanda eskı motorum ınnovamı kullanırdım baska lınkte cbr bılgı paylasımda yazdım zaten eskı ınnovamla yarıstım ve uzak ara yedım 145 teyken ben eskı motorumu bııldıgım ıcın kafa kafaya kalırız bıde dusunmustum 145 goruyordu oda duzde ama sımdı 4 te lımıtore sokuyo cocuk naptıysa alan
Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE
Tarih: 26.06.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
deathalone, adam lar da haklı ne desın sana sımdı baskası arayıp ben gecen hafta 180 gordum bu hafta goremıyorum dese ne cevap verecekler komık _________________ tvs _apache BaSKaSı YaLaN 17000 Km
Tarih: 26.06.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
ben gecen hafta gordum gıbı bısey yazmadım onlara devil88 daımı en rahat duzde cıktıgım suratı ve yapılan deısıklıkten snr performans kaybımı soyledım neyse artık duzeldı sağol cvp ıcın
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 26.06.2008 - 14:39 Mesaj konusu:
badboymad, baba er 5 i yıllardır yerden yere vururum...bassan yakıyo...basmassan gitmiyo ne bilim eski bi teknolji gibi geliyo bana yapısı...
d-devil, kanka ne zaman satıyon fazeri...helalinden 9500 çalışır...
badboymad, abi az yaksında gerisi nanay...
racingdelisi, kanka görüyosun popülaritemiz 3 yıldır zirvede...
serkan_yenidunya, inanırmısın redlıne nedir bu forumlarda öğrendim...bizim zamanımızda redlıne yoktu abi...paşa paşa köklerdik mobiletimizle...en fazla kayışı elimize alırdık...
EROLL88, tamam dostum en kısa zamanda...
deathalone, yav siz cıbırcılar bu konularda çok hassassınız...ama inan bizim kadar rahatmısınız motor üzerinde bilmiyorum...makina yapısı itibariyle...sonucta SS dediğin 600 ve üstü olur...çakma SS işte hocam sizde farkındasınız bazı şeylerin...ben cbf250 nin cbr125i geçemediğine şahit oldum...
hep söylerim küçük cc yalan...uzun yolda özellikle...ama bütçe bu...bunada şükür bence...cbf150 alamayan var...hep öyle düşünürüm...mobiletim varken bile şükrederdim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 26.06.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
metehan abi evet rahat bir motor cbr ama özellikle uzun yolda faydasını gordum cok rahat daha once ybr tarzı motorla bıraz yuruduk ağırmayan yerım kalmadı evet cbf 250 ıle kalkarken bende basta gecer dıye dusunmustum ama gecılıyormus
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
belkide cbf ı ben kullanmıs olsaydım cbr gecılcekti kullanmaktan kullanmaya çok fark ediyo
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız