Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han,
sana kawa er5 gider gibi geliyo bana Göz kırpıyorum
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboymad, bencede iyi gider ama bu yarma hayatta almaz daha yeni konuşmamızda ben 50 ytl'lik benzinle 250 km ancak gidiyorum dediğimde ben o parayı benzine versem oturur ağlarım demişti Çok gülüyorum e haliylede ER5 yakar Gülümsüyorum
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil,
abi o zaman cbf 150 ye devam
hem az yakıcak hem cok kacıcak... Gülümsüyorum
yakıcak tabı er5 ama oyle de gıdıcek artık karar onun
bu arada ben bu hakemın ta ......
bu mac sımdı almanların hakkı mı ?
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboymad, aynen dediğin gibi bende o hakemin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sinirlendim
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dicek cok sey varda iste yeri burası degıl
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yine patlattın bombayı be,sadece ilk resimi gösterseydin bu topik patlama yapardı Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abim dikkat et Çok gülüyorum kesiciye girme Gülümsüyorum red line da fazla takılıyorsun bak dikkat et başına iş alırsın ilerleyen zamanda Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, kanka ne vıraj yaptın oyle bea arkandan shadow bıle yetısemedı ama senın tek bı sorunun var bıldınmı Dil çıkarıyorum o da 160 dan sonra sen kendını kaybedıyon daha on felan kaldırıyon o hızda cok sakat Ağlıyorum hane yapan var yapamayann var geyıgın belını kırdım yahuu
Beğenmedim ee ne zaman cıkacaz senle cıbır avına yalova bızı beklıyo baba muhaha bu ay bı yogunluk var bıdahakı ay ılk haftası gazlayalım mete abı Delirdim
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 26.06.2008 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok metehan abım hassaslık olayı degıl benım ıcın her motor motordur cbr 125 cok fazla savunmam 200 kadran koymaları bana ılk sacmalık gemıstı ama update yapılmıs cbr 125 vıdeosu ızledıkten snr anladım 190 lara cıktını ama 200 de granaj kalmaz o motorda hatta sılındır gokyuzune yolculuğa cıkar kullanan kısıye carpmazsa ıyı olur Dil çıkarıyorum benım bellı sebebten dolayı aldım cbr 125 cc buyuturken sakatlık yasamak ıstemedıgım ıcın cunku gene cbr alcam buyuk ıhtımalle ama honda ya da kızgınım bıraz eskıden evı arıyolardı musterıyle sorun yasayıp yasamadını konusuyorlardı onerı soruyorlardı sımdı son zamanlarda maıl yazdım onlara ırıdıum bujı taktıktan snr performansım dustu 130 lara dedım bana cvp gelmedı hatta bı honda servısıde normalde okadar yapıyor dedı abı dedım ılk aldıgımda bu 150 gıdıyordu cvp yok galıba 600lukte veya 1000 lıkte suzıkı veya yamaha tercıhım olcak honda fanatıgı olsamsda adamlardan yanıt gelmeyınce kendı sorunumu kendım cozdum ırıdıum bujı takıldımı avans ayarı sartmıs yanma deıstıgı ıcın ama cvp alamama uzuldum bu arada castrol ıkı kere denedık ayrı cbr da 145 te tıkanıyo motor yagda etkılıo mobıl1 15 50 tek gecıyorum buaksam yenı koydum motor hemen degıstı

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

cc buyutmek ıstemeseydım zaten suanda eskı motorum ınnovamı kullanırdım baska lınkte cbr bılgı paylasımda yazdım zaten eskı ınnovamla yarıstım ve uzak ara yedım 145 teyken ben eskı motorumu bııldıgım ıcın kafa kafaya kalırız bıde dusunmustum 145 goruyordu oda duzde ama sımdı 4 te lımıtore sokuyo cocuk naptıysa alan

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

eroll88 cbr avı demıssın ızmır ayvalık tarafına gelırsen avlamanı beklerım Bravo honda_md@hotmail.com

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deathalone, adam lar da haklı ne desın sana sımdı baskası arayıp ben gecen hafta 180 gordum bu hafta goremıyorum dese ne cevap verecekler komık
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gecen hafta gordum gıbı bısey yazmadım onlara devil88 daımı en rahat duzde cıktıgım suratı ve yapılan deısıklıkten snr performans kaybımı soyledım neyse artık duzeldı sağol cvp ıcın Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboymad, baba er 5 i yıllardır yerden yere vururum...bassan yakıyo...basmassan gitmiyo ne bilim eski bi teknolji gibi geliyo bana yapısı...

d-devil, kanka ne zaman satıyon fazeri...helalinden 9500 çalışır... Delirdim

badboymad, abi az yaksında gerisi nanay... Gülümsüyorum

racingdelisi, kanka görüyosun popülaritemiz 3 yıldır zirvede... Dil çıkarıyorum

serkan_yenidunya, inanırmısın redlıne nedir bu forumlarda öğrendim...bizim zamanımızda redlıne yoktu abi...paşa paşa köklerdik mobiletimizle...en fazla kayışı elimize alırdık... Gülümsüyorum

EROLL88, tamam dostum en kısa zamanda... Bravo

deathalone, yav siz cıbırcılar bu konularda çok hassassınız...ama inan bizim kadar rahatmısınız motor üzerinde bilmiyorum...makina yapısı itibariyle...sonucta SS dediğin 600 ve üstü olur...çakma SS işte hocam sizde farkındasınız bazı şeylerin...ben cbf250 nin cbr125i geçemediğine şahit oldum...

hep söylerim küçük cc yalan...uzun yolda özellikle...ama bütçe bu...bunada şükür bence...cbf150 alamayan var...hep öyle düşünürüm...mobiletim varken bile şükrederdim...
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 26.06.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir metehan klasiği ^alkış ^alkış ^alkış
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 26.06.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan abi evet rahat bir motor cbr ama özellikle uzun yolda faydasını gordum cok rahat daha once ybr tarzı motorla bıraz yuruduk ağırmayan yerım kalmadı Gülümsüyorum evet cbf 250 ıle kalkarken bende basta gecer dıye dusunmustum ama gecılıyormus Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

belkide cbf ı ben kullanmıs olsaydım cbr gecılcekti kullanmaktan kullanmaya çok fark ediyo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal