Tarih: 26.06.2008 - 11:21 Mesaj konusu:
Arthas, sagol ben de ktm adventure 990 aldim ama eskıden trasnalp vardı
ama marsııle degılım ben
bu arada kızmayın ama .çok ıddalıyım raceıng tatlı bıryolda yakalesem benden tokat yer..dl 650 200 başmış boş yanii
Tarih: 26.06.2008 - 11:33 Mesaj konusu:
Dostum hiçbir enduro, sürücüsü kazma olmayan race i tokatlayamaz. Sen yolda tokatladıysan acemidir o. Sıkı bir sürücüye denk gelirsen üzer seni. Enduro nun öyle bir yeteneği olsaydı pistlerlerde yarışçılar enduro motorlarla dönerlerdi.
Tarih: 26.06.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
Arthas, öyle sen sannet racıng sadec pıstde hızlı okey
ama başka yolarda bomoş saçma motorr. asıl naket turunun çıkma sebebıde boudur . endura ıle baş edemesi sebebi bu
emrerd, ben marsille degılım ama kım o bılmıyorum u
tennere tek am a unutma ktm de tek ve dakar champıone hep onun
dl 650 ıyı canım hayırlo ugurlu olsun ama servis problem yaşar o bence
tabiki şimdi marsille değilsin.eskidendi o.ozamanlarda racingleri geçerim diye iddia ediyordun.o zamanda enduro değil endura yazıyordun.
boşver yarışı filan,gel izmire kaçarız dağlara rakı içer sohbet ederiz.benim motor sana uymaz naked ama ben girerim toprağa.belki senin 990 ı yerim arazide .çadır falan açarız.keneden filan korkma.kene olması için hayvan olması lazım bölgede.allahın dağında pek olmaz.çorapların içine paçaları sokup çadırın cibinlik kapısınıda çektin mi hiç bişeycik olmaz. _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 26.06.2008 - 20:54 Mesaj konusu:
teşekkür ederim arkadaşlar
ama motoruma kız motoru diyen şu .......... keşke sile bilseydim arkadaşım benim param buna yetti bunu aldım, hoşuma gitti bunu aldım race motora boş buna kız motoru diyosun motorun delikanlısı nasıl oluyor yada v strom kullanan kaç kız tanıyosun. _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Bu arada eskiden sitemizin marsille diye bir üyesi wardı,kendisi eşcinsel yunan lavuğun tekiydi,md'den bir arkadaşa eşcinsel olduğu itiraf etmiş sonrada siteden banlanmıştı,DL'ye kız motoru diyen arkadaşta marsille'n sevgilisi. Onun intikamını alıyor..Çok önemli bir şahsiyet değil he deyip geçmek lazım _________________
emrerd,valla bana da marsille gibi geldi,enduroya endura diyen bir kişi var sanırım benim kanka marsille,
marsille sen enduro hangi race i tokatlarsın bir söle bakayım. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 27.06.2008 - 00:13 Mesaj konusu:
ali_yildiz, hayırlı olsun motor güzel yemekler daha güzel _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
1000 strom olsaydı yarşalim
dıcektım .. 650 kız motoru
bende ktm 990 var adventure agrasif.. bike ama neyse kı bu guzeli hayırli olsun
Son Mesajdan 43 saniye:
yeni aldim 990 bu arda bende
al işte mersill yine geldi
ali_yildiz, hayırlı olsun diyorum güzel bir seçim yapmışsın,benimde race den sonra istediğim motor endurodur,kazasız belasız kullanırsın işallah. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız