Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 26.06.2008 - 23:10 Mesaj konusu:
Geçen pazar günü bize katılsaydın daha iyi ederdin gezi yapmadık sadece bi cafede oturup muhabbet ettik bu pazar'da buluşacağız ama şileye gidicez kendine'de güveniyorsan bekleriz..Kartal sahilindeki koçtaş'ın karşısında buluşuyoruz.
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
wadek, Bana pm'den ulaş istersen daha geniş bilgi alırsın _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 26.06.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
Answer_3, Ayıp ettin sadece CBR'cılara değil tüm ikitekercilere kapımız her zaman açık _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Ne güzel bir paylaşım aynı kategoride motorlar ve sürücüleri paylaşımlarınız daim olsun gençlik _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
elinize motorunuza sağlık çok güzel hareketler bunlar arkadaşlar _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız