Tarih: 26.06.2008 - 13:37 Mesaj konusu: slm
AYINTAPLI demiş ki:
bu ne ya kardeşim ayıp ayıp biz burda oturalım dişarıya cikamıyalım gezemıyelim sen kalk hataya git olacak işmi
abicigim eline koluna tekerine sağlik süper bir gezi olmuş sayende gitmiş görmüş kadar olduk en kısa zaman da oraları ziyaret edecegim seni seviyoruz abicigim
Canım kardeşim gönlüne sağlık inşallah birliktede direksiyon sallarız o yollara kendine çok iyi bak
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Erkengel demiş ki:
Bu yaşlı ve yorgun kalbinle nasıl dayandın o kadar yola hayret Şaka bi yana süper olmuş be hayali abi gezdigin yerlerin bir çogunu gördüm Yerleşim biraz dagınık şehir ufak ama süper bi manzaraya yayla evlerine sahip benim çok sevdigim bi şehir insanlarıda çok iyi O virajlı dag yollarında neler çektigini anlıyorum gibi karaoglanla baya zor olur ama keyif almışsın içine sinmiş yane güsel Yolun hep açık olsun abi Rabbim seni ve tüm motorcu kardeşlerimi görünür görünmez kazadan esirgesin.Yüregine saglık mükemmel insan sefiyorum seni
Ben sana gösttereceğim yaşlı ve yorgun kalbi akşama sen yanıma gelirsin gıcık gıcık gıcık senden çık gıcık alıyorum...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Answer_3 demiş ki:
cok bomba gecmis sizin gezi ya
Teşekkür gönlüne sağlık
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
zxrhalit demiş ki:
Alperence, supersın abi
gönlüne sağlık sizlerde süpersiniz...
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
Bilemir demiş ki:
çok güzel yaa son fotoraf ayrı bir güzel gibi bence:D
teşekkür çokta lezzetli ayrıca _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Alperence, BEN o cennette doğmuşum ama sonra haram meyvayı yediğimden olsa gerek İzmir e sürüldüm.
Topiğinizi takip ederken gözlerim doldu,nede olsa vatan hasreti.
Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler benimde Hataydaki abilerime sözüm var CBF 1000 aldığımda oradayım _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Tarih: 26.06.2008 - 21:57 Mesaj konusu: slm
bikehoper demiş ki:
Alperence, BEN o cennette doğmuşum ama sonra haram meyvayı yediğimden olsa gerek İzmir e sürüldüm.
Topiğinizi takip ederken gözlerim doldu,nede olsa vatan hasreti.
Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler benimde Hataydaki abilerime sözüm var CBF 1000 aldığımda oradayım
Sevgili kardeşim sürgün olduğun yer bir başka cennet inşallah en kısa zamanda özlemini duyduğunuz
yerlere gönlünüzce bi,r gezi düzenlersiniz kazasız belasız inşallah sağlıcakla esenlikle kalınız _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Alperence, iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.Umarım bir gün bir yerde motor,gezi,hayat ve HATAY sevdalısı olarak buluşuruz.
Saygılarımla... _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 27.06.2008 - 00:20 Mesaj konusu:
ben o künefeye bittim işte.bi ara gidelim oralara ali_42 tamam mı benm o künefeyi yemem lazımm bakk. _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız