Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)

Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, Bravo supersın abi Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, Doga çok güzel,herşey çok güzel eline saglık tşklr

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ilhanfazer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Tekerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yaa son fotoraf ayrı bir güzel gibi bence:D Çok gülüyorum
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:37    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYINTAPLI demiş ki:
bu ne ya kardeşim ayıp ayıp biz burda oturalım dişarıya cikamıyalım gezemıyelim sen kalk hataya git Ağlıyorum Ağlıyorum olacak işmi

abicigim eline koluna tekerine sağlik süper bir gezi olmuş sayende gitmiş görmüş kadar olduk en kısa zaman da oraları ziyaret edecegim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim seni seviyoruz abicigim Dans Dans Dans

Canım kardeşim gönlüne sağlık inşallah birliktede direksiyon sallarız o yollara kendine çok iyi bak Çoook seviyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Erkengel demiş ki:
Bu yaşlı ve yorgun kalbinle nasıl dayandın o kadar yola hayret Şok oldum Şok oldum Şaka bi yana süper olmuş be hayali abi gezdigin yerlerin bir çogunu gördüm Yerleşim biraz dagınık şehir ufak ama süper bi manzaraya yayla evlerine sahip benim çok sevdigim bi şehir insanlarıda çok iyi Gülümsüyorum O virajlı dag yollarında neler çektigini anlıyorum gibi karaoglanla baya zor olur ama keyif almışsın içine sinmiş yane güsel Göz kırpıyorum Yolun hep açık olsun abi Rabbim seni ve tüm motorcu kardeşlerimi görünür görünmez kazadan esirgesin.Yüregine saglık mükemmel insan sefiyorum seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dans Dans

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Ben sana gösttereceğim yaşlı ve yorgun kalbi akşama sen yanıma gelirsin gıcık gıcık gıcık senden çık gıcık alıyorum...

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Answer_3 demiş ki:
cok bomba gecmis sizin gezi ya Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum

Teşekkür gönlüne sağlık Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

zxrhalit demiş ki:
Alperence, Bravo supersın abi Bravo Bravo Bravo

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum gönlüne sağlık sizlerde süpersiniz...

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Bilemir demiş ki:
çok güzel yaa son fotoraf ayrı bir güzel gibi bence:D Çok gülüyorum

Gülümsüyorum teşekkür çokta lezzetli ayrıca Dil çıkarıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş.gerçekten cennet gibi paylaşım için teşeküürlr Gülümsüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, BEN o cennette doğmuşum ama sonra haram meyvayı yediğimden olsa gerek İzmir e sürüldüm.
Topiğinizi takip ederken gözlerim doldu,nede olsa vatan hasreti.
Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler benimde Hataydaki abilerime sözüm var CBF 1000 aldığımda oradayım Bravo Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper demiş ki:
Alperence, BEN o cennette doğmuşum ama sonra haram meyvayı yediğimden olsa gerek İzmir e sürüldüm.
Topiğinizi takip ederken gözlerim doldu,nede olsa vatan hasreti.
Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler benimde Hataydaki abilerime sözüm var CBF 1000 aldığımda oradayım Bravo Bravo

Sevgili kardeşim sürgün olduğun yer bir başka cennet Gülümsüyorum inşallah en kısa zamanda özlemini duyduğunuz
yerlere gönlünüzce bi,r gezi düzenlersiniz kazasız belasız inşallah sağlıcakla esenlikle kalınız Bravo Bravo Bravo
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 26.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.Umarım bir gün bir yerde motor,gezi,hayat ve HATAY sevdalısı olarak buluşuruz.
Saygılarımla... Çoook seviyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifle okudum baktım fotograflara , paylasım için cok tesekkurler, kunefeye bakarken bi haller oldu bana , Delirdim Delirdim Üzgünüm Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 23:39    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS demiş ki:
Keyifle okudum baktım fotograflara , paylasım için cok tesekkurler, kunefeye bakarken bi haller oldu bana , Delirdim Delirdim Üzgünüm Bravo Alkışlıyorum

Yolunuz birgün Antep'e düşerse kendi ellerimnle yaparım size aynısından Göz kırpıyorum sağlıcakla...
Başa dön
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 27.06.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o künefeye bittim işte.bi ara gidelim oralara ali_42 tamam mı benm o künefeyi yemem lazımm bakk. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlere zevkle baktim abicim paylasimin icin tesekkurler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal