Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda innova mı, honda titanmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda innova mı, honda titanmı?

honda innova mı, honda titanmı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mbklar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:10    Mesaj konusu: honda innova mı, honda titanmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 2006 model 3000 km de honda innova ile 2004 model 9000 km de honda titan arasında kaldım, ikiside 125 lik, ikiside çok temiz, hangisini almalıyım. fiyatları aynı gibi (2600 ytl). yorumlarsanız sevinirim.
Başa dön
mbklar Çevrimdışı mbklar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisininde git üstüne otur hangisi içine sindiyse onu al Bravo
mbklar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

innova süper rahat, fakat iki kişilik kullanımda biraz eziliyor gibi geldi bana, kullanım dışında uzun ömür, dayanıklılık, performans ve teknik yapıları bakımındanda değerlendirilmesini istiyorum, innova elektronik, titan ise daha çok eski usül, mekanik. ama daha güçlü görünüyor. ne dersiniz arkadaşlar. Üzgünüm
Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 27.06.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titan kullananlardan olumsuz bısey duymadım bugune kadar ama ınnova pek tarzım olmadıgı için yorumlarını da takıp etmedım..ama titan ın modelı düşük ve eskı teknoloji..dıgerı daha yenı tekn.ama ben olsam yıne de titan derim Göz kırpıyorum
Anjinsan75
Üye
Üye

Nereden: MUĞLA

MesajTarih: 27.06.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Titan al bence pişam olmassın. Bildiğim kadarıyla Titanın iki versiyonu var Titan S ve Titan senin beğendiğin bunlardan hangisi. Titan S ise hiç durma al Bravo
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence innova daha güzel olur..Ama mesela cüssen büyükse innovada rahat edemeyebilirsin..Çünkü scooter tarzında bir ön yapısı var..Bencede git ikisinede otur hangisi hoşuna gittiyse daha rahatsa onu al..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 tıtan pahalı ederı 1500 ytl 2 ınnovada pahalı ne alıyosun o fıyata motorcuna dıkkat et asadakı farka bak kac ordan hemen gelsana apache alalım ıkıncı el 2500 e 2007 model

http://www.sahibinden.com/honda_titan_cg_2004_sWQQaXQQ7533475WQQpXQQdisplayitem?keyword=titan

http://www.sahibinden.com/servis_motoru_icin_idealWQQaXQQ8315163WQQpXQQdisplayitem?keyword=innova
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
ikisininde git üstüne otur hangisi içine sindiyse onu al Bravo

+1 Bravo
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

innovayı bilmiyorum fakat 2004 titana o para çok fazla Ağlıyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi sen ybr all Gülümsüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mbklar,
Alıntı:

2006 model 3000 km de honda innova

Bravo Bravo
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 yaşında titan alacan hemde 2600 e he Üzgünüm nabıyon kardeş ya Üzgünüm 2007 model cbf 150 bak bari yaww

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2600 Şok oldum bu para verilmez.en iyisi bu paraya ybr yada cbf150 al derim.
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnnova diyorum sorunsuz motor 16.000 kmde hiç bir sorunum olmadı yakıt 2 litre hız 125-130 yapıyor modifiye edersen rahat rahat 140'a çıkarsın
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mbklar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar, önerileriniz için çok teşekkür ederim, titan motor S miş, yani 2004 titanS, bu motor bir arkadaşta, motor çok temiz ve bakımlı, görünce özendiriyor yani, benim aklımı karıştırdı, ama tabiiki fiyat çok (fakat oda 2500 e almış), ve dediğiniz gibi innova yeni teknoloji ama oda iki kişilik kullanıma pek gelmiyor, araştırmaya devam edicem. teşekkürler.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal