Tarih: 27.06.2008 - 08:58 Mesaj konusu:
Rakamlarda da görüldüğü üzere honda açık ara önde. Bütün dünya yanılıyor olamaz dimi? Ama bu rakamlardan çok modellerin satış rakamlarını bulabilsek daha gerçekçi değerlendirmeler yapabiliriz. Yamahanın 4.400.000 toplamının %70 i ybr olabilir. Aynı şekilde hondanın sattıklarının büyük çoğunluğu pizzacı motoru activa olabilir... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
ryangt, bence yanlıs bı bılgı var bu ısın ıcınde suan turkıyede sadece kıvrak motoruın satıs adetı 5000 nınn ustnunde lutfen camura yatma turkıyenınn gecen sene turkıyeye gıren motosıklet sayısı 56000 falan olması lazım camur atmaya gerek yok bence ısımıze bakalım derım
1000cc lerce yamaha olacagına 50cc hondam olsun..
Berhan sat şu motoruda al artık bi honda yakışır..
TÜRKİYEDE ki rakamlar nedir acaba.. uçurum varmıdır..
HONDA dan ötesi yokkkkkkkkkkkkkkk...... _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 393 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 27.06.2008 - 10:05 Mesaj konusu: Re: motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..
SRAD-HAN demiş ki:
otosikletlerinin toplamından fazla satış yapıyor diyordum hatalı bilgi veriyormuşum dünyadaki tüm üreticlerin toplamı honda etmiyormuş..
kaynak:MOTORRAD 2008 KATALOG
Ya ama ne acıdır ki bütün racinglerini toplasan bi ducati , bütün enduro ve kross larını toplasan bir KTM etmiyor hehehehe _________________ KTM EXC 450 R
Yüksek üretim yapan üretici firma iyi markadır mantığından yola çıkarsanız, çok yanılırsınız.
Bu mantığa göre senede binli kusurlarda üretim yapan bir Ferrari, Lamborghini o zaman en tırt markamı oluyor
verdiginiz örnek sizce dogru olabilir,Lakin honda dışındaki markaların hangisi HONDA ya göre ferrari yada lamborghıni. Aralarında Teknoloji olarak Uçurum olmadıgını gözönünde bulundurun lütfen.
Honda=Hacı murat
Yama=Mercedes
Suzi =ferrari
Kava =Lomborghıni
Ducti =Uzay mekigi
Yukarıdaki tabloya göre Honda dandik,halk motoru,Diger motorlar üstün teknoloji(Tıpkı ferrari gibi ) herkesin alamayacagı kadar pahalı vede özeller... _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Tarih: 27.06.2008 - 10:11 Mesaj konusu:
Honda Tur bindirmiş Halkın motoru Herkesin bindiğine binmem diyenler acaba umumi tuvaletleri kullanıyorlar mı?? _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.06.2008 - 10:14 Mesaj konusu:
TT600, 55.000euro ya motor satmaya kalksa honda,emin ol ducatiyi 10kere katlar!!ducati 1098i 25bin euroya satıyor,(ve bu makina 4silindirli japonlara göre yürümüyor,buyuzden desmosedici cıktı oda 55.000euro)BMW bu paraya kusursuz araba veriyor bee 1000RR 25.000ytl mantık aramaya kalksak işimiz zor bu sitede örnekler harika!!
Alıntı:
Yüksek üretim yapan üretici firma iyi markadır mantığından yola çıkarsanız, çok yanılırsınız.
burda anlasılması gereken hondanın fabrika olarak üretim gucunu göstermek,iyi yada kötü tartışması ayrı bişeydir,haa eğer hondaya kalitesiz üretim yapıyor diyosan,diğer japonlara binmemek gerek. sermaye ve teknoloji gücü senin saydığın ferrari ve lamborghını den çok daha ustundur,ancak bu firmalar sadece süpercar tarzı üretim yapar fiyatı 250-300bin euroluk araclar yani!! ucak üreten firma istese bir süpercar yapamazmı?? peki ferrarinin ucak uretmesi nekadar sürer!! sallayan sallayana yine _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 27.06.2008 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 03, 2006 Mesajlar: 302 Nereden: Istanbul/Kozyatağı
Tarih: 27.06.2008 - 10:17 Mesaj konusu:
Manhattan demiş ki:
Bu mantığa göre senede binli kusurlarda üretim yapan bir Ferrari, Lamborghini o zaman en tırt markamı oluyor
Yanlış mantık , bu markalar teknolojileri,kaliteleri ve çok yüksek satış rakamlarıyla zaten belli bi kesime hitap ediyor. 4 japon motor üreticisinin de tüm segmentlerde fiyat farkları çok daha makul düzeyde.Buna rağmen insanlar böle bi ezici çoğunlukla Honda'yı tercih ediyosa vardır bi hikmeti dicez. _________________ İmam gazlarsa cemaat yanlar
Sarpedon,haklısın bir şey ilave edeyim,
kaldıki dünyada honda fiyatları diger japonlardan daha pahalı. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız