Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rakamlarda da görüldüğü üzere honda açık ara önde. Bütün dünya yanılıyor olamaz dimi? Çok gülüyorum Ama bu rakamlardan çok modellerin satış rakamlarını bulabilsek daha gerçekçi değerlendirmeler yapabiliriz. Yamahanın 4.400.000 toplamının %70 i ybr olabilir. Aynı şekilde hondanın sattıklarının büyük çoğunluğu pizzacı motoru activa olabilir...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sirinbaba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, bence yanlıs bı bılgı var bu ısın ıcınde suan turkıyede sadece kıvrak motoruın satıs adetı 5000 nınn ustnunde lutfen camura yatma turkıyenınn gecen sene turkıyeye gıren motosıklet sayısı 56000 falan olması lazım camur atmaya gerek yok bence ısımıze bakalım derım
Başa dön
sirinbaba Çevrimdışı sirinbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc lerce yamaha olacagına 50cc hondam olsun.. Dil çıkarıyorum
Berhan sat şu motoruda al artık bi honda yakışır.. OK
TÜRKİYEDE ki rakamlar nedir acaba.. ? uçurum varmıdır.. ? Göz kırpıyorum
HONDA dan ötesi yokkkkkkkkkkkkkkk...... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az üretilen her zaman daha kıymetlidir...

.......................................
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/NORVEÇ

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irmese,
Alıntı:

ben herkesin bindigi markaya binmem kardesim KAWA KAWA KAWA

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki
Başa dön
kawa_racing Çevrimdışı kawa_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mehmet_tuncer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, abi bence 4.400.000 adet sadece ybr üretiyodur zaten piyasada ybr den bol ne varki.he bu arada çizmeleride bıraktım Bravo
Başa dön
mehmet_tuncer Çevrimdışı mehmet_tuncer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Manhattan
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüksek üretim yapan üretici firma iyi markadır mantığından yola çıkarsanız, çok yanılırsınız. Beğenmedim

Bu mantığa göre senede binli kusurlarda üretim yapan bir Ferrari, Lamborghini o zaman en tırt markamı oluyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
Manhattan Çevrimdışı Manhattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Re: motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
otosikletlerinin toplamından fazla satış yapıyor diyordum hatalı bilgi veriyormuşum Gülümsüyorum dünyadaki tüm üreticlerin toplamı honda etmiyormuş..
kaynak:MOTORRAD 2008 KATALOG

Ya ama ne acıdır ki bütün racinglerini toplasan bi ducati , bütün enduro ve kross larını toplasan bir KTM etmiyor Gülümsüyorum hehehehe
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Manhattan demiş ki:
Yüksek üretim yapan üretici firma iyi markadır mantığından yola çıkarsanız, çok yanılırsınız. Beğenmedim

Bu mantığa göre senede binli kusurlarda üretim yapan bir Ferrari, Lamborghini o zaman en tırt markamı oluyor Dil çıkarıyorum
verdiginiz örnek sizce dogru olabilir,Lakin honda dışındaki markaların hangisi HONDA ya göre ferrari yada lamborghıni. Aralarında Teknoloji olarak Uçurum olmadıgını gözönünde bulundurun lütfen. Göz kırpıyorum
Honda=Hacı murat
Yama=Mercedes
Suzi =ferrari
Kava =Lomborghıni
Ducti =Uzay mekigi
Yukarıdaki tabloya göre Honda dandik,halk motoru,Diger motorlar üstün teknoloji(Tıpkı ferrari gibi Çok gülüyorum ) herkesin alamayacagı kadar pahalı vede özeller... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Tur bindirmiş Bravo Halkın motoru Gülümsüyorum Herkesin bindiğine binmem diyenler acaba umumi tuvaletleri kullanıyorlar mı??
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Honda Tur bindirmiş Bravo Halkın motoru Gülümsüyorum Herkesin bindiğine binmem diyenler acaba umumi tuvaletleri kullanıyorlar mı??
Yawww hiç gülesim yoktu,ALLAH iyiligini versin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, 55.000euro ya motor satmaya kalksa honda,emin ol ducatiyi 10kere katlar!!ducati 1098i 25bin euroya satıyor,(ve bu makina 4silindirli japonlara göre yürümüyor,buyuzden desmosedici cıktı oda 55.000euro)BMW bu paraya kusursuz araba veriyor bee İyi fikir 1000RR 25.000ytl mantık aramaya kalksak işimiz zor bu sitede örnekler harika!!
Alıntı:

Yüksek üretim yapan üretici firma iyi markadır mantığından yola çıkarsanız, çok yanılırsınız.

burda anlasılması gereken hondanın fabrika olarak üretim gucunu göstermek,iyi yada kötü tartışması ayrı bişeydir,haa eğer hondaya kalitesiz üretim yapıyor diyosan,diğer japonlara binmemek gerek. sermaye ve teknoloji gücü senin saydığın ferrari ve lamborghını den çok daha ustundur,ancak bu firmalar sadece süpercar tarzı üretim yapar fiyatı 250-300bin euroluk araclar yani!! ucak üreten firma istese bir süpercar yapamazmı?? peki ferrarinin ucak uretmesi nekadar sürer!! sallayan sallayana yine Beğenmedim

En son SRAD-HAN tarafından 27.06.2008 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Manhattan demiş ki:

Yanlış mantık , bu markalar teknolojileri,kaliteleri ve çok yüksek satış rakamlarıyla zaten belli bi kesime hitap ediyor. 4 japon motor üreticisinin de tüm segmentlerde fiyat farkları çok daha makul düzeyde.Buna rağmen insanlar böle bi ezici çoğunlukla Honda'yı tercih ediyosa vardır bi hikmeti dicez.
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Berhan ; Org,iş makinesi,birde kamyoneti Blendırdan geçirsek güzel bir karışım olurmu.. Çok gülüyorum 3 bir arada misali.... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Yaw bu ekamba nerede ? küstümü canım sıkılıyor.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

En son nostorm tarafından 27.06.2008 - 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sarpedon,haklısın bir şey ilave edeyim,
kaldıki dünyada honda fiyatları diger japonlardan daha pahalı.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal