Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 596 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 27.06.2008 - 12:28 Mesaj konusu: AVRUPA TÜRK SULTANLARI MOTORSIKLET KLÜBÜ TÜRKIYEYE GELIYOR
Merhaba MD li Arkadaslar Avrupa Türk Sultanlari Motorsiklrt klübü Olara Bu sene türkiyeye Motorlarla Izine geliyoruz.
Ayin 20/07/08 tarihinden Itibaren turumuza Sarköy, den baslayip Canakkale Sehitligi ziyaret etikten sonra tüm egeyi gezecegiz Tabiki egenin incisi Güzel Sehirimiz Izmirede gelmek istiyoruz.
Turumuz Canakkaleden baslayip Bodruma kadar sürecektir.Grub halinde ayin 30.07.08 kadar beraber olup sonra memleketlerimize gidecegiz (ben K.Marasa).
isteyen MD li arkadaslar tabiki bizlere katila bilir katilmak isteyen arkadaslar Lütfen buraya yazsinlar.
not:Canakkaleli MD li arkadaslarlada Ricamiz olacak bizleri Canakkale sehitligi turumuzda yardimci olabilirle rse cok memnun oluruz simdiden Tesekürler.
Avrupa Türk Sultanlari Baskani
Tarih: 27.06.2008 - 12:42 Mesaj konusu:
Temmuz 21e kadar izinliyim, o tarihe kadar gelmiş olsaydınız da memnuniyetle beraber şehitlik turu yapardık. Yinede gelişmeleri takip edip olası fırsatları değerlendirebilirim _________________
Tarih: 27.06.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
46falcon, Kazasız belasız keyifli bir gezi olmasını dilerim Bu arada ismi çok tuttum sitenizi de elimden geldigince takip edecegim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
46falcon, Şahin abi, İstanbul yok mu rotanızda??? Tamam bu sefer söz, size fellik fellik çorbacı aratmayacam Onun yerine size bizim çayır çimende (artık hangisine denk gelirse) güzel bir mangal yaparız.
46falcon tam 28/07/08 tarihinde bende izne çıkıyorum izmirden ne zaman geçersiniz bu arada bende katılmak isterdim ama hem iznim geç hemde kullandığım motor 125cc size ayak uyduramayabilirim kazasız belasız geziler dilerim sitenizden takip etmeye çalışırım yinede gezi fotolarını burayada atarsanız sevinirim _________________
Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 596 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 27.06.2008 - 18:19 Mesaj konusu: türkiye turu
Tennere dostum menümüzde bu sefer Yunan mutfagi yok ,Cek, Macar ,Sirb ve Bulgar ,mutfagiyla idare edecegiz.bizim icin en önemlisi TÜRKIYE Ondan sonra Tatilimiz basliyor.Sen galiba Yunanistandansin oralari iyi bildigine göre.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız