Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AVRUPA TÜRK SULTANLARI MOTORSIKLET KLÜBÜ TÜRKIYEYE GELIYOR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AVRUPA TÜRK SULTANLARI MOTORSIKLET KLÜBÜ TÜRKIYEYE GELIYOR

AVRUPA TÜRK SULTANLARI MOTORSIKLET KLÜBÜ TÜRKIYEYE GELIYOR
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:28    Mesaj konusu: AVRUPA TÜRK SULTANLARI MOTORSIKLET KLÜBÜ TÜRKIYEYE GELIYOR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba MD li Arkadaslar Avrupa Türk Sultanlari Motorsiklrt klübü Olara Bu sene türkiyeye Motorlarla Izine geliyoruz.
Ayin 20/07/08 tarihinden Itibaren turumuza Sarköy, den baslayip Canakkale Sehitligi ziyaret etikten sonra tüm egeyi gezecegiz Tabiki egenin incisi Güzel Sehirimiz Izmirede gelmek istiyoruz.
Turumuz Canakkaleden baslayip Bodruma kadar sürecektir.Grub halinde ayin 30.07.08 kadar beraber olup sonra memleketlerimize gidecegiz (ben K.Marasa).
isteyen MD li arkadaslar tabiki bizlere katila bilir katilmak isteyen arkadaslar Lütfen buraya yazsinlar.
not:Canakkaleli MD li arkadaslarlada Ricamiz olacak bizleri Canakkale sehitligi turumuzda yardimci olabilirle rse cok memnun oluruz simdiden Tesekürler.
Avrupa Türk Sultanlari Baskani

www.turkischsultans.com
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temmuz 21e kadar izinliyim, o tarihe kadar gelmiş olsaydınız da memnuniyetle beraber şehitlik turu yapardık. Yinede gelişmeleri takip edip olası fırsatları değerlendirebilirim Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm on7-li Biz ayin 20sinde sarköydeyiz belki ayin 20 sinde canakkale sehitligine gidebiliriz ,Ilgin icin tesekürler.
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, Kazasız belasız keyifli bir gezi olmasını dilerim Bravo Bu arada ismi çok tuttum sitenizi de elimden geldigince takip edecegim Gülümsüyorum
kawa_racing
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kawasakistan

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, hoş geldiniz

herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki
Başa dön
kawa_racing Çevrimdışı kawa_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahin abi güzel bir gezi geçirmenizi temenni ederim Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız,keyifli bir gezi olması dileğiyle Gülümsüyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt sonunda SULTANLAR geliyor... şahin abi şu gezi rotosını KARADENİZE döndürün yaa... Bravo kazasız belasız bir gezi olur inş...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, Şahin abi, İstanbul yok mu rotanızda??? Üzgünüm Tamam bu sefer söz, size fellik fellik çorbacı aratmayacam Bravo Onun yerine size bizim çayır çimende (artık hangisine denk gelirse) güzel bir mangal yaparız. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon tam 28/07/08 tarihinde bende izne çıkıyorum izmirden ne zaman geçersiniz bu arada bende katılmak isterdim ama hem iznim geç hemde kullandığım motor 125cc size ayak uyduramayabilirim kazasız belasız geziler dilerim sitenizden takip etmeye çalışırım yinede gezi fotolarını burayada atarsanız sevinirim Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu buyuk köy yokmu . rotada. Delirdim

benı guldurdunuz ya tanrida senı güldürsün
herhalde bırındısı .ancona. cesme yada egomenısa. pıre kavala .alxderpoli
ve ipsala..sonra .....................buyuk husran olur
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı sürüşler Alkışlıyorum
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:19    Mesaj konusu: türkiye turu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tennere dostum menümüzde bu sefer Yunan mutfagi yok ,Cek, Macar ,Sirb ve Bulgar ,mutfagiyla idare edecegiz.bizim icin en önemlisi TÜRKIYE Delirdim Ondan sonra Tatilimiz basliyor.Sen galiba Yunanistandansin oralari iyi bildigine göre.
Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahin kardeşim allah yolunuzu açık etsin, inşallah güzel bir tur olur.
Berline ne zaman geliyorsunuz ???
NE ZAMAN ?

Oynamanı Özledim Göz kırpıyorum

Selamlar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yokmu Çanakkale de yardım edicek ? Nerde Çanakkale Md Şok oldum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal