Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - **Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

**Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)

**Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, şimdi o kriterlerden bahsedipte burda polemik yaratmayalım..! ama herşey alenen açık ve net diyorum başka bişi demiyorum Çok gülüyorum biz karar aldık marka fanatikliği yok Gülümsüyorum bu yıl RR seneye başka bir marka model, her çiçekten bal alacağız Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo demiş ki:
ekamba, Alpere uyma senide 1 günde hondacı yapar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bedava verirse belki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yaw şaka bi yana,bulandırmayalım ortalığı yine.
güle güle kullansın alan arkadaşlarımız. Bravo

alpiser demiş ki:
ekamba, biz karar aldık marka fanatikliği yok Gülümsüyorum bu yıl RR seneye başka bir marka model, her çiçekten bal alacağız Çok gülüyorum
ah bak böle de canımı ye... Dil çıkarıyorum
seneye r1 hepiniz r1 ci olacaksınız demek..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayat kardeşim ,Motorun tekrardan hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanasın,Allah sen dahil bütün motorsücülerini kazadan beladan korusun .
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ah bak böle de canımı ye

ekamba, ulan ne topaç adamsın abowwwwww Çok gülüyorum gecen hafta HONDA kullanırsam namerdim diyen sen değilmiydin valla çok tehlikelisin baba Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun çok güzel motor Gülümsüyorum

Tamda espriyi yapıştırcaktım 1300 üncü mesajında hayabusa alırsın diye ama sen demişsin almıcam diye peşin peşin..içimde kaldı ya Çok gülüyorum

Şimdi sen 1000. mesajda 1000rr aldığına göre ben y2k ya doğru yol alıyorum sanırım Çok gülüyorum

Yok yok buldum 1 mesaj sonra 1800 olucak ve Suzuki İntruder alıcam

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayatım hayırlı olsun tekrar.. resimlerde güzel DE beyaz mont işi bozacak gibi Gülümsüyorum montuda götürüp caddebostandaki şahin e hediye edelim bence.. çok kıl olmuştu herif.. " al sana hediyem olsun " dersin...
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

ah bak böle de canımı ye

ekamba, ulan ne topaç adamsın abowwwwww Çok gülüyorum gecen hafta HONDA kullanırsam namerdim diyen sen değilmiydin valla çok tehlikelisin baba Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yaw alırım kullanırım mı dedim İyi fikir İyi fikir İyi fikir
geçenlerde dediğim gibi,senin edebiyat hocanı öpeyim hatta daha da ilerleyim......... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kullanırım (kankalarımkini) ama alırsam dediğin gibi olsun... Bravo Gülümsüyorum
lanet olsun içimdeki yamaha-suzukı sevgisine....... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak dilegiyle Bravo
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım egzozda biraz oynama yapmış gibisiniz İyi fikir hayırlı uğurlu olsun allah korusun kazalardan belalardan nazarlardan Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayatım hayırlı olsun tekrardan. kazasız belasız inşallah Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, Bekirim saolasın. Ben de kendi adıma çok memnunum gerçekten.

zaferRR, Zafer bu topic senin hakkındı aslında. Daha iyilerine sahip olursun inş.

ibrahim42, GSXR-PRO, neuremencer, emre_aras, WarCer, ADAMOTOR42, momoR, Teşekkür ederim arkadaşlar.

MaGICLeF, Tamam kovamla geliyorum Çok gülüyorum

d-devil, İşte nerelerden nereye. CBF 500'ün de emeği çok. Onu unutmam.

KaraRR, Teşekkürler Kaya. Bir ara yine bi yola çıkalım.

valeo, Şefkati abi daha dün 1 bugün 2 Gülümsüyorum Hele bi lastik takayım da buna...

SRAD-HAN, Makinayı denemek için zaman çok. Düzlük sonrası viraj girişlerinde vitesleri ferah ferah düşürmek gibisi yok ama bilek sertse lastiğe yapacak bir iş kalmıyor Bravo

CoBaLT, Ya Suzuki ya RR diyorduk. Bu oldu. Pişman olmadım. Saolasın.

ekamba, Teşekkür ediyorum Erbil. RR aldık diye yerden yere vurmadığın için de saol Gülümsüyorum Ama Alperim haklı. Bizde fanatiklik yok. Süreriz tadına bakarız.

armyy, Armağan, mont da şu an dediğin gibi, güzel kombinasyon oldu ama artık terletiyor Gülümsüyorum Yazlık birşeyler düşünüyorum. İçinde biraz sarı olacak sanırım. Makina da dolu geldi. Sadece arka kuyruğu hallettik.

barossatr, Barbarosum beraber binmek nasip olur inşallah. Teşekkür ediyorum.

antakin, Akın saolasın. Dikkat etmeye çalışıyoruz.

_ToLGa_, Perşembenin geleceği çarşambadan belli oluyor Gülümsüyorum

B E K O, Hakkaten yapmak lazım öyle bişey. Motor 2006 diye etmediğini bırakmadı. Şimdi kim bilir ne yapacak. Darısı sana diyorum. Umarım içine sineni çabucak bulursun.

yzfr142, Egzoz güzel oldu. Teşekkür ediyorum.

Arctura, Ahmethan saolasın kardeşim. Hep beraber kazasız belasız sürüşlere inş.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız iyi gunlerde kullan insallah sx2.

Piyasadaki en merak ettigim modeli almissin. Model cikmadan demistim, "Herkes farkli olmak icin 1000RR almak isteyecek, siradanliktan kurtulmak icin." diye.
Eski kasanin tasarimini hala daha cok sevsem de bu yeni modelin ustundeki ozellikler olayi bitiriyor. Oyleki millet tipine filan bile bakmiyor bu yeni modelde. Senin tasarim hakkindaki yorumlarin neler? Hosuna giderek mi aldin? Yoksa ustundeki teknolojiye mi tav oldun? Yoksa her ikisi de mi? Bu ucunu istiyorum... Çok gülüyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda son yılların en buyuk satısını 1000rr la yaptı kesın.motor cıktıgından berı sıfır alanların buyuk cogunlugu 1000rr tercıh edıyor.pıstlerde draglardada gormeye basladık sonumuz hayır ola.hayırlı olsun.keyıflı surusler dılerım Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal