Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.06.2008 - 23:05 Mesaj konusu:
by_molla,
Alıntı:
SRAD-HAN, biraz daha araştır dostum
bu lafına sadece gülerim bence sen beni arastır önce!! 99 R6 larda fabrikasyon kabul edilen bir yağlama sorunu olduğu için motor camiasında bu modellere FERMUARLI R6 deniyor! sebebide sık sık makina açılmak zorunda kaldığı için izmirde açılmayan 99 hiç duymadım yamaha yetkili servislerini bi ara sor!!kendinde 99var Diye burda millete korkma al bişey olmaz demek son derece yanlış!! ayrıca kendi makinanında grenajlarını söküp serviste block ve motorun alt üst kapak kontrolünü yaptınmı?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 27.06.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
99 r6 SRAD-HAN ın dedigi gibi fabrikasyon bir hata çıktı çogu toplandı ve açıldı 2000 lerde sanırım aynı kasa üretiliyor bu arda iyi ustaya bırakmalısın gözden geçirmesi için _________________
Kayıt: Jul 04, 2007 Mesajlar: 1539 Nereden: konya & istanbul
Tarih: 27.06.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
99 R6 lardan uzak dur ne alırsan al! sebebini sitede arastır kardesim o modellerin hepsinin makinası ele alındı!! kaldıki yılda 10bin yapsa suanda 80-90bin yapacak bir makina tr deki bakım sartları malum parayı sokağa atmaktan baska bişey olmaz! okadar eski race almaya kalkma derim sağlam bişey bulman mucize gibi bişey olur!! ha ilaki alacaksan kawa al!! ayrıca 99 modeldeki sorun 2000 de giderildi ancak bazı 99lar ruhsatta 2000 geciyor yani anlamak mümküm değil!uzak durmak gerek
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız