ekamba, şimdi o kriterlerden bahsedipte burda polemik yaratmayalım..! ama herşey alenen açık ve net diyorum başka bişi demiyorum biz karar aldık marka fanatikliği yok bu yıl RR seneye başka bir marka model, her çiçekten bal alacağız _________________ şaka gibi...
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 27.06.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
Sayat kardeşim ,Motorun tekrardan hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanasın,Allah sen dahil bütün motorsücülerini kazadan beladan korusun . _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.06.2008 - 13:01 Mesaj konusu:
Alıntı:
ah bak böle de canımı ye
ekamba, ulan ne topaç adamsın abowwwwww gecen hafta HONDA kullanırsam namerdim diyen sen değilmiydin valla çok tehlikelisin baba _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 27.06.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
sayatım hayırlı olsun tekrar.. resimlerde güzel DE beyaz mont işi bozacak gibi montuda götürüp caddebostandaki şahin e hediye edelim bence.. çok kıl olmuştu herif.. " al sana hediyem olsun " dersin... _________________ CBR 1000 esmeRR
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.06.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:
ah bak böle de canımı ye
ekamba, ulan ne topaç adamsın abowwwwww gecen hafta HONDA kullanırsam namerdim diyen sen değilmiydin valla çok tehlikelisin baba
yaw alırım kullanırım mı dedim
geçenlerde dediğim gibi,senin edebiyat hocanı öpeyim hatta daha da ilerleyim.........
kullanırım (kankalarımkini) ama alırsam dediğin gibi olsun...
lanet olsun içimdeki yamaha-suzukı sevgisine....... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
d-devil, İşte nerelerden nereye. CBF 500'ün de emeği çok. Onu unutmam.
KaraRR, Teşekkürler Kaya. Bir ara yine bi yola çıkalım.
valeo, Şefkati abi daha dün 1 bugün 2 Hele bi lastik takayım da buna...
SRAD-HAN, Makinayı denemek için zaman çok. Düzlük sonrası viraj girişlerinde vitesleri ferah ferah düşürmek gibisi yok ama bilek sertse lastiğe yapacak bir iş kalmıyor
CoBaLT, Ya Suzuki ya RR diyorduk. Bu oldu. Pişman olmadım. Saolasın.
ekamba, Teşekkür ediyorum Erbil. RR aldık diye yerden yere vurmadığın için de saol Ama Alperim haklı. Bizde fanatiklik yok. Süreriz tadına bakarız.
armyy, Armağan, mont da şu an dediğin gibi, güzel kombinasyon oldu ama artık terletiyor Yazlık birşeyler düşünüyorum. İçinde biraz sarı olacak sanırım. Makina da dolu geldi. Sadece arka kuyruğu hallettik.
barossatr, Barbarosum beraber binmek nasip olur inşallah. Teşekkür ediyorum.
antakin, Akın saolasın. Dikkat etmeye çalışıyoruz.
_ToLGa_, Perşembenin geleceği çarşambadan belli oluyor
B E K O, Hakkaten yapmak lazım öyle bişey. Motor 2006 diye etmediğini bırakmadı. Şimdi kim bilir ne yapacak. Darısı sana diyorum. Umarım içine sineni çabucak bulursun.
yzfr142, Egzoz güzel oldu. Teşekkür ediyorum.
Arctura, Ahmethan saolasın kardeşim. Hep beraber kazasız belasız sürüşlere inş.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2740 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 27.06.2008 - 14:08 Mesaj konusu:
Kazasız belasız iyi gunlerde kullan insallah sx2.
Piyasadaki en merak ettigim modeli almissin. Model cikmadan demistim, "Herkes farkli olmak icin 1000RR almak isteyecek, siradanliktan kurtulmak icin." diye.
Eski kasanin tasarimini hala daha cok sevsem de bu yeni modelin ustundeki ozellikler olayi bitiriyor. Oyleki millet tipine filan bile bakmiyor bu yeni modelde. Senin tasarim hakkindaki yorumlarin neler? Hosuna giderek mi aldin? Yoksa ustundeki teknolojiye mi tav oldun? Yoksa her ikisi de mi? Bu ucunu istiyorum... _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
honda son yılların en buyuk satısını 1000rr la yaptı kesın.motor cıktıgından berı sıfır alanların buyuk cogunlugu 1000rr tercıh edıyor.pıstlerde draglardada gormeye basladık sonumuz hayır ola.hayırlı olsun.keyıflı surusler dılerım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız