Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler

v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim gercekten kendi kategorisinde harika rakipsiz bir makina ayrıca rengi de jan janlı olmuş Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
1000 strom olsaydı yarşalim
dıcektım .. 650 kız motoru

bende ktm 990 var adventure agrasif.. bike ama neyse kı bu guzeli hayırli olsun

Son Mesajdan 43 saniye:

yeni aldim 990 bu arda bende

Çok talihsiz çok Beğenmedim
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, kardeşim hayırlı olsun rodaj bitti Bravo
bundan sonra yolculukların dahada keyiflenecek Gülümsüyorum
yakıtın kullanımına bağlı azalır veya çoğalır bunu senin kullanımın belirlicek unutma
şu an ben şehir içi 1 depo ile 400km yapıyorum (benzin göstergesinde son kare içi boşalmadan depoyu dolduruyorum)
viraj konusunda limitlerini öğrendikden sonra
600RR kullanan arkadaşın varsa onunla beraber viraj yaparsın gönül rahatlığı ile Çok gülüyorum Delirdim
bu konuda tecrübe ile sabittir hondabross kardeşimle çok yol aldık öle Delirdim Delirdim

ha unutmadan yazim
bende dün DOĞA MOTORda (İZMİR SUZUKİ YET. SERVİSİ) 30,000km bakımını yaptırdım ve bugün kısa bi tura çıkıyoz (1500-200km arası)SEVGİLİMLEÇok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

KÜÇÜK Bİ NOT :
ali kardeşim burada bilmeden yazan çok Gülümsüyorum
sen kafana takma Bravo
ödediğin paranın karşılığını çok fazlası ile hak eden bi makina aldın unutma Bravo Gülümsüyorum

hem arazide hem asfaltta istediğin gibi kullanabileceğin makina DeLdir Delirdim Delirdim
tecrübe ile sabittir bu arada Çok gülüyorum

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

emrerd demiş ki:
tennere demiş ki:
emrerd, ben marsille degılım ama kım o bılmıyorum u

tennere tek am a unutma ktm de tek ve dakar champıone hep onun
dl 650 ıyı canım hayırlo ugurlu olsun ama servis problem yaşar o bence

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim tabiki şimdi marsille değilsin.eskidendi o.ozamanlarda racingleri geçerim diye iddia ediyordun.o zamanda enduro değil endura yazıyordun.
boşver yarışı filan,gel izmire kaçarız dağlara rakı içer sohbet ederiz.benim motor sana uymaz naked ama ben girerim toprağa.belki senin 990 ı yerim arazide Delirdim Delirdim .çadır falan açarız.keneden filan korkma.kene olması için hayvan olması lazım bölgede.allahın dağında pek olmaz.çorapların içine paçaları sokup çadırın cibinlik kapısınıda çektin mi hiç bişeycik olmaz.

yaw hemşo olurda gelirse bu zatı muhterem İZMİRe kamp yapmaya benede haber ver mutlaka Bravo
çıkalım bakalım şöle bi zirve yapalım dimi üç makina ne dersin ?
merak etme senin NAKED DLnin geçtiğim yerlerden rahat geçer (ktm düşünsün) Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teoman28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güzel bir tercih...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, ben yerin gtcem kı burda degıılım

ayrıce ktm 990 arştırm ayap karşıma çıkman delıllk olur sen

dl sari cırkın ördek gbı olmuş o ve motor subbao sesı çok olur onda

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

transalp Bravo tennere Bravo ktm Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun bu arada yakıtı az yakıyomuş bu iyi bir özellik OK
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rider_lord, 3450 benzın Delirdim Delirdim Delirdim

azyakiyorsa mobılette alsin Delirdim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki,
Alıntı:

600RR kullanan arkadaşın varsa onunla beraber viraj yaparsın gönül rahatlığı ile
bu konuda tecrübe ile sabittir hondabross kardeşimle çok yol aldık öle

hatta lastikler soğuk diye iyi yatırmadıysa motoru 600RR'lı kişi ve sende ArapKadri gibi çılgınsan baya bi tatmin olursun. Göz kırpıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun, guzel motor, Allah kazadan beladan saklasin....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal