Tarih: 27.06.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
ali_yildiz, hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim gercekten kendi kategorisinde harika rakipsiz bir makina ayrıca rengi de jan janlı olmuş _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ali_yildiz, kardeşim hayırlı olsun rodaj bitti
bundan sonra yolculukların dahada keyiflenecek
yakıtın kullanımına bağlı azalır veya çoğalır bunu senin kullanımın belirlicek unutma
şu an ben şehir içi 1 depo ile 400km yapıyorum (benzin göstergesinde son kare içi boşalmadan depoyu dolduruyorum)
viraj konusunda limitlerini öğrendikden sonra
600RR kullanan arkadaşın varsa onunla beraber viraj yaparsın gönül rahatlığı ile
bu konuda tecrübe ile sabittir hondabross kardeşimle çok yol aldık öle
ha unutmadan yazim
bende dün DOĞA MOTORda (İZMİR SUZUKİ YET. SERVİSİ) 30,000km bakımını yaptırdım ve bugün kısa bi tura çıkıyoz (1500-200km arası)SEVGİLİMLE
KÜÇÜK Bİ NOT : ali kardeşim burada bilmeden yazan çok
sen kafana takma
ödediğin paranın karşılığını çok fazlası ile hak eden bi makina aldın unutma
hem arazide hem asfaltta istediğin gibi kullanabileceğin makina DeLdir
tecrübe ile sabittir bu arada
Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:
emrerd demiş ki:
tennere demiş ki:
emrerd, ben marsille degılım ama kım o bılmıyorum u
tennere tek am a unutma ktm de tek ve dakar champıone hep onun
dl 650 ıyı canım hayırlo ugurlu olsun ama servis problem yaşar o bence
tabiki şimdi marsille değilsin.eskidendi o.ozamanlarda racingleri geçerim diye iddia ediyordun.o zamanda enduro değil endura yazıyordun.
boşver yarışı filan,gel izmire kaçarız dağlara rakı içer sohbet ederiz.benim motor sana uymaz naked ama ben girerim toprağa.belki senin 990 ı yerim arazide .çadır falan açarız.keneden filan korkma.kene olması için hayvan olması lazım bölgede.allahın dağında pek olmaz.çorapların içine paçaları sokup çadırın cibinlik kapısınıda çektin mi hiç bişeycik olmaz.
yaw hemşo olurda gelirse bu zatı muhterem İZMİRe kamp yapmaya benede haber ver mutlaka
çıkalım bakalım şöle bi zirve yapalım dimi üç makina ne dersin
merak etme senin NAKED DLnin geçtiğim yerlerden rahat geçer (ktm düşünsün) _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1299 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 27.06.2008 - 19:31 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki,
Alıntı:
600RR kullanan arkadaşın varsa onunla beraber viraj yaparsın gönül rahatlığı ile
bu konuda tecrübe ile sabittir hondabross kardeşimle çok yol aldık öle
hatta lastikler soğuk diye iyi yatırmadıysa motoru 600RR'lı kişi ve sende ArapKadri gibi çılgınsan baya bi tatmin olursun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız