Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 Haziran ORtaköy Hababam Kahvesi..iRFaN_BaYRaK!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 Haziran ORtaköy Hababam Kahvesi..iRFaN_BaYRaK!!!

28 Haziran ORtaköy Hababam Kahvesi..iRFaN_BaYRaK!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:09    Mesaj konusu: 28 Haziran ORtaköy Hababam Kahvesi..iRFaN_BaYRaK!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda açıldı, biraz geçikmeli oldu kusura bakmayın ama anca yetiştirebildik, herşey insanın planladığı gibi gitmeyebilio o yüsden çok özür hepinizden, c.tesi akşamı 20:00 da hepinizi beklioyorum güsel bi buluşma olucak şimdiden teşekkür ederim...

Yer : Ortaköy
Mekan : Hababam Kahvesi
Tarih : 28 Haziran 2008
Saat : 20:00
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yaa bende hep önünden geçiyorum neden açılmadı açılması lazım dı diyorum...demekki bu cumartesiymiş hayırlı olsun Bravo
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim.hayırlı kazançlar dileğiyle Göz kırpıyorum
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, hayırlı olsun inşallah,bol kazançlar.gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım Abicim Beni Bi Motorsiklet ARkadasımız Benı Aksam Eve Getirirse Neden Olmasın. Alkışlıyorum
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun hepinizi beklioruz, şuanda eksiklerimizi görebilmek için açtık ama tam açılış c.tesi günü olucak ilk izlenim çok önemli, ne kadar çok motor gelirse vitrinimiz okadar güsel olur ve bi okadarda dikkat çeker, şimdiden teşekkürler hepinize...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun dostum...Allah bol kazanç versin...Ve her daim yanında dostların eksik olmasın.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay, İrfan abi hayırlı olsun Gülümsüyorum , aynı semtin esnafı olduk desene..nasip gelmeye çalışacagım..Allah utandırmasın Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfanım c.tesi akşamı yanındayım,biraz geç gelebilirm ama kesin geleceğim...
yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeter,zaten biliyosun.

Bu arada bir de yer tarifi yapabilirsen,gelecek insanların kafasında soru işareti gelmemiş olur Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka yer çok basit ortaköyde princess otelin hemen yanında yani kokoreçcilerin çaprazında kalıo ben telefonumuda veriim 537 898 55 55 telden de ulaşabilirsiniz, kanka yardım derken saolasın herşey için, kulaktan kulağa yaymanız gelebildiği kadar motor gelmesi bizim için çok iyi bi başlangıç olucak şimdiden teşekkürler...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım MD, cumartesi akşamı arkadaşımız yanalız bırakmayalım, en azından bir uğrayıp hayırlı olsun diyelim Bravo

İrfan, mekanın şimdiden hayırlı olsun Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsuzlarda Gelebilrimi Bizde Getir Götrlere Bakarız Bravo
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, çok teşekkür ederim Gülümsüyorum sefa1262, gel kardeşim bi şekilde dönersin karşıya Gülümsüyorum
Başa dön
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi Ordayı Bravo
Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanka, sen bodruma gitmiyormusun Çok gülüyorum

Haftaya Hayırlı olsuna geleceğiz, Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal