Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)

hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şöyle Alıcı gözüyle baktım tam bir Canavar olmuş kazasız sürüşler diliyorum Bravo
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsi çok güzel gerçektende Bravo Alkışlıyorum içimde gitti Üzgünüm

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en çok egzozuna bayıldım ne öle yaww Çok gülüyorum

kazasız sürüşler Bravo Gülümsüyorum
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numero valla bakmadan geçene şaşarım...
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:59    Mesaj konusu: istek üzerine Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istek üzerine birkaç resmi büyüterek koyuyorum aksesuarlar daha detay lı gözüksün diye ..

herkeze tekrar teşekkür ederim Gülümsüyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
koko_6rr
Üye
Üye

Nereden: AYVALIK

MesajTarih: 27.06.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Spr olmuş Bravo Bravo Bravo
Başa dön
koko_6rr Çevrimdışı koko_6rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Bravo

Kazasız sürüşler temenni ederim..............
Başa dön
PolatCetin Çevrimdışı PolatCetin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heh simdi oldu iste muratbabalik. Gülümsüyorum
Anladigim kadariyla gösterişi hiç sevmeyen birisin.

Bu arada plaka iptal kuyruk manyak duruyor. OK
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık bomba gibi olmuş Alkışlıyorum
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm mesajlarıma bakabilirsiniz suzukiden baskasını övmemişimdir
suzuki olsun 5 fazla olsuın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parçaların tamamı yurtdışından tarafımca getirtilmiştir (eksoz hariç Gülümsüyorum )
türkiyede malum zaten aksesuar fiatları aldı başını gidiyor.(bide coğu da yok )
dizaynı kafamda oluşturdum cok ta fazla abartmaya gerek duymadım sürüşün rahatlığı açısından.
rengi gümüş ve füme gri olduğundan krom parçalar tam oturdu ..
motoru biraz yere yakınlaştırdım,kasislerde sorun yapıyor ama daha dikkatli davranıyorum mecburen.

ilk resimde dörde iki yoşimura vardı görüldüğü üzere,dörde bir yaptıktan sonra inanılmaz bir ses ve performans farkı oldu, şimdi rolantide gitmek bile keyifli Gülümsüyorum

ona notorious adını verdim Göz kırpıyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun buru kısmı çok hosuma gitti:-) ellerine sağlık çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet 10 numara duruyo Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla çok uyumlu çıkmışsın.vallo bravo.herkes motosikletine bu kadar yakışmıyo.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal