ya arkadaşlar bilgi paylaşım forumumuzda bu apaçilerin teknik bilgileri konusunda usta arkadaşlar vardır diye umuyorum ama sorduğum sorulara cevap veren yok....
alarm herhalde kimse taktırmamış
akünün kaç amper olması gerekiyor veya kaç ampere kadar yükseltilebilir...
lastik basınçlarının kaç olması gerekiyor
kısa farlarım biraz ileriyi gösteriyor aramama rağmen bulamadım nerden ayarlarınır bu farın yüksekliği...
debriyaj balatasının bittiğini nerden anlarız değişmesi gerekiyorsa kaç paradır.
yağı kaç km de bi değiştiriyorsunuz.
sizin motorlarda da rolantide gaz verirken elektrik süpürgesinin çıkardığı sese benzer hava sesi geliyor mu
yokuşta gaz vermeden vitesle inerken egzosdan pat pat sesleri geliyor mu
b u kadar soru bi arada sorulur mu
sorulursa arkadaşlar ne der
ya krdeşim git servise sor der mi
derlerse ben kızarmıyım
burası nereri
ben kimim
ya birde bişey sorucam
bilgisi olan varsa lütfen cavaplasın
ben motoru antalyadan ulusal motordan aldım ama alanyada oturuyorum ve alanyada tek tvs servisi var(akgün motor) bir problem olduğunda akgün motor benim motora bakmak zorunda değilmi tvs servisi olduğuna göre. tvstürkiye sitesinde baktım bakım satım servis hepsi bu adamlarda. bana sen motoru benden almadın deyip bir arıza çıkarmazlar dimi ?
Tarih: 22.06.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
xfastx, bakar tabi ya bakmaz mı hiç bakmak zorunda yani zaten
şu gazı kestiğinde egsoztan gelen pat pat sesi de normal yani hepsinde olan bişey _________________ TvS Apache!!! her yolda giderrr =)
mete_han, abı madara oldum valla koptu zıncırım yaptım bı kere ama 10 km sonra yıne koptu zıncır kılıdı de yok yanımda kaldık serdar sag olsun ordan tuzlaya kadar cektı 200 km benzınden yırttık heheh zıncırı yenı degıstım kopmasın dıye galıba cakma zıncırı yedım ustunde japon yazıyordu karakoyden aldım adam bundan ıyısı olmaz demıstı demek benı kandırdı verdım motoru servıse orjınal tvs nın zıncırını ıstedım takıcak ama ıyı rezıl olduk yollarda mete_han, abı sohbetıne doyum olmadı ama tekrar bulusalım ydanis, hayırdır bırader sana ne oldu boyle yahuu bın gaza bas bişi olmaz 2000 km de bır gır servıse yag degıs gerısını takma kafana sıra dısı bişi yok motorunda _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 23.06.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
mondializzet100, kanka boşver...sanal ortam...
EROLL88, dostum en korktuğum şeyde budur...İstanbul dışında yolda kalmaktan daha kötü birşey olamaz...Coşkun seni aradı yanımızda yapacağımız birşeyde yoktu zaten...kalan sağlar bizimdir hesabı...
öpüldün biraderim...devile selam et...oda sağlam çocukmuş... yani sonradan düşündükki en azından devili alsaydımda basıp devam etseydik..çekme işleminde en azından ağırlık olmazdı...bunu tabi İstanbul gişelerde düşündüm ben...geçmiş olsun kardeşim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE
Tarih: 23.06.2008 - 18:33 Mesaj konusu:
as metehan abıı onemlı degıl ya bende vespada geldım zaten
Son Mesajdan 44 saat 24 dakika sonra eklendi:
metehan abı ask olsun benı bıraktın orda yardırcaktık bız senle cıbırlarla zıtlasacaktık ya ama olsun abı sende eslı abımsın bundan sonra her ne olursa olsun bır ısaretın yeter yanı haberın olsun sevgıler saygılar reısssssss _________________ tvs _apache BaSKaSı YaLaN 17000 Km
arkadaşlar mrb işte benim makina!!yaa 10000 km ye maşallah nazar değmesin ampül bile kesmedi..o kadar sağlam çıktı..yalnız ben normalde yağnı 2000de bir deiştirirdm ama işten güçten fırsat bulup 3500 km oldu hala deiştirmedim motorda bi anormallik yok masallah ama tedirgin oldum yaa acaba zarar vermiş midir?bide arka fren balatalarını deiştirmeye gerek var mı? bi de hangi yağı önerirsnz motorum için_??
valla bende arka frenlerı degısmıcektım ama degısınce farkı anladol ım en ıyısı sen bı 5000 km daha yap sonra degısırsın bılıyorum hala tutuyodur daha sıfır senın motor benım 22000 de hala sorun yok rahat ol
ısotlara tesekkur ederım mars rolem geldı garantıden bıde parca bulamassın dıyolar _________________ 250 R HYOSUNG
beyler benim apache de 3100 km oldu düz yolda 128 km falan gidiyorum 130 u geçemedim düz yolda neyse asıl sorun 14 dişliyi taksammı diyorum buralar da rampa falan çok yani her yola gidiyoruz bu yüzden 14 dişliyi takınca farkedilicek düzeyde bi performans kaybı olurmu
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
bide benim motora binen kişiler hava ayarın bozuk diyo servise dedim ayarladı şimdi biraz çok yakar dedi ama ben bişe farketmedim motorun performansı aynı 15 ytl lik benzinle 150 km gidiyorum
kadirfb_54, 14 dıslı takmadıgın hata takınca benı hatırla sadece 140 ı gormemen ımkansız emın ol APACHE_SAMET, cım motorunu sevıyosan yagını 2000 de bır degıs sakın ıhmal etme tıtresımı kafana takma f 650 de tıtrıyor onemlı olan saglamlık tır unutma _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız