Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ydanis
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 22.06.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bilgi paylaşım forumumuzda bu apaçilerin teknik bilgileri konusunda usta arkadaşlar vardır diye umuyorum ama sorduğum sorulara cevap veren yok....
alarm herhalde kimse taktırmamış
akünün kaç amper olması gerekiyor veya kaç ampere kadar yükseltilebilir...
lastik basınçlarının kaç olması gerekiyor
kısa farlarım biraz ileriyi gösteriyor aramama rağmen bulamadım nerden ayarlarınır bu farın yüksekliği...
debriyaj balatasının bittiğini nerden anlarız değişmesi gerekiyorsa kaç paradır.
yağı kaç km de bi değiştiriyorsunuz.
sizin motorlarda da rolantide gaz verirken elektrik süpürgesinin çıkardığı sese benzer hava sesi geliyor mu
yokuşta gaz vermeden vitesle inerken egzosdan pat pat sesleri geliyor mu
b u kadar soru bi arada sorulur mu
sorulursa arkadaşlar ne der
ya krdeşim git servise sor der mi
derlerse ben kızarmıyım
burası nereri
ben kimim

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xfastx
Üye
Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu soruların aynısını bende sormak istiyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ya birde bişey sorucam
bilgisi olan varsa lütfen cavaplasın
ben motoru antalyadan ulusal motordan aldım ama alanyada oturuyorum ve alanyada tek tvs servisi var(akgün motor) bir problem olduğunda akgün motor benim motora bakmak zorunda değilmi tvs servisi olduğuna göre. tvstürkiye sitesinde baktım bakım satım servis hepsi bu adamlarda. bana sen motoru benden almadın deyip bir arıza çıkarmazlar dimi ?
Başa dön
xfastx Çevrimdışı xfastx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
felix_bjk1903
Üye
Üye

Nereden: Aydin/Kusadasi

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xfastx, bakar tabi ya bakmaz mı hiç bakmak zorunda yani zaten Gülümsüyorum
şu gazı kestiğinde egsoztan gelen pat pat sesi de normal yani hepsinde olan bişey Bravo
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 22.06.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
felix_bjk1903
Üye
Üye

Nereden: Aydin/Kusadasi

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, noldu kanka Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL88, EROLL88, biraderlerim nedir son durum...aklımız sizde kaldı...döndünüzmü sağsalim...
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han,Abi Mt'den uzaklaştırma yedim ben böyle yöneticinin **** Öfkeliyim
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Sinirlendim Sinirlendim İstemiyorum Sinirlendim abı madara oldum valla koptu zıncırım yaptım bı kere ama 10 km sonra yıne koptu zıncır kılıdı de yok yanımda kaldık serdar sag olsun ordan tuzlaya kadar cektı 200 km Çok gülüyorum benzınden yırttık heheh zıncırı yenı degıstım kopmasın dıye galıba cakma zıncırı yedım ustunde japon yazıyordu karakoyden aldım adam bundan ıyısı olmaz demıstı demek benı kandırdı Öfkeliyim verdım motoru servıse orjınal tvs nın zıncırını ıstedım takıcak ama ıyı rezıl olduk yollarda mete_han, abı sohbetıne doyum olmadı ama tekrar bulusalım Çok gülüyorum ydanis, hayırdır bırader sana ne oldu boyle yahuu bın gaza bas bişi olmaz 2000 km de bır gır servıse yag degıs gerısını takma kafana sıra dısı bişi yok motorunda Üzgünüm
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, kanka boşver...sanal ortam... Bravo

EROLL88, dostum en korktuğum şeyde budur...İstanbul dışında yolda kalmaktan daha kötü birşey olamaz...Coşkun seni aradı yanımızda yapacağımız birşeyde yoktu zaten...kalan sağlar bizimdir hesabı... Dil çıkarıyorum

öpüldün biraderim...devile selam et...oda sağlam çocukmuş... Bravo yani sonradan düşündükki en azından devili alsaydımda basıp devam etseydik..çekme işleminde en azından ağırlık olmazdı...bunu tabi İstanbul gişelerde düşündüm ben...geçmiş olsun kardeşim...
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

as metehan abıı onemlı degıl ya bende vespada geldım zaten

Son Mesajdan 44 saat 24 dakika sonra eklendi:

metehan abı ask olsun benı bıraktın orda yardırcaktık bız senle cıbırlarla zıtlasacaktık ya Üzgünüm ama olsun abı sende eslı abımsın bundan sonra her ne olursa olsun bır ısaretın yeter yanı haberın olsun sevgıler saygılar reısssssss Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
APACHE_SAMET
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mrb işte benim makina!!yaa 10000 km ye maşallah nazar değmesin ampül bile kesmedi..o kadar sağlam çıktı..yalnız ben normalde yağnı 2000de bir deiştirirdm ama işten güçten fırsat bulup 3500 km oldu hala deiştirmedim motorda bi anormallik yok masallah ama tedirgin oldum yaa acaba zarar vermiş midir?bide arka fren balatalarını deiştirmeye gerek var mı? bi de hangi yağı önerirsnz motorum için_??
Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende arka frenlerı degısmıcektım ama degısınce farkı anladol ım en ıyısı sen bı 5000 km daha yap sonra degısırsın bılıyorum hala tutuyodur daha sıfır senın motor benım 22000 de hala sorun yok rahat ol Bravo Bravo

ısotlara tesekkur ederım mars rolem geldı garantıden bıde parca bulamassın dıyolar
APACHE_SAMET
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki abi bu yağ olayına ne diosun?3500kmdir
deişmedi vbrasyonda arttı acaba yağı deiştirince vibrasyona da etki eder mi_?
Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler benim apache de 3100 km oldu düz yolda 128 km falan gidiyorum 130 u geçemedim düz yolda neyse asıl sorun 14 dişliyi taksammı diyorum buralar da rampa falan çok yani her yola gidiyoruz bu yüzden 14 dişliyi takınca farkedilicek düzeyde bi performans kaybı olurmu Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

bide benim motora binen kişiler hava ayarın bozuk diyo servise dedim ayarladı şimdi biraz çok yakar dedi ama ben bişe farketmedim motorun performansı aynı 15 ytl lik benzinle 150 km gidiyorum
Başa dön
kadirfb_54 Çevrimdışı kadirfb_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirfb_54, 14 dıslı takmadıgın hata takınca benı hatırla sadece 140 ı gormemen ımkansız emın ol APACHE_SAMET, cım motorunu sevıyosan yagını 2000 de bır degıs sakın ıhmal etme tıtresımı kafana takma f 650 de tıtrıyor onemlı olan saglamlık tır unutma Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Sonraki
14. sayfa (Toplam 23 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal