Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 27.06.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
Böylece icraatını öğrenmiş olduk sanırım Kazasız,belasız,güle güle hatta kocaman kocaman sırıtarak binersin motoruna umarım Ben de dün akşam ilk defa emanet motora bindim,1000 RR'dı napim,dayanamadım Tek kelimeyle şunu söyliyeyim,daha çok deneyimim ve param olsa düşünmeden 1000 RR alırdım,bence kesinlikle doğru seçim Kapışırız artık Sayat
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Söylemeden edemicem,kendi motorumda yapamadıklarımı 1000 RR'da yaptım dün akşam,ani gaz açtığında,dönüşlerde çok tatlı kıç atıyo yaww
2 seçeneğin var. ya motorun hakkını vereceksin, yada centilmenlik yapıp şapkanı alıp gideceksin _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 27.06.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
EkremSen demiş ki:
Alıntı:
Kapışırız artık Sayat
işin zor sayat,
2 seçeneğin var. ya motorun hakkını vereceksin, yada centilmenlik yapıp şapkanı alıp gideceksin
Katılıyorum, '08 1000 RR kışkırtıcı bişeymiş yaw!Sahilde oturan arkadaşlarım bi ara teker yapacaksın zannettik dediler,hahahah Hakknı ver motorun Sayaaaat
Tarih: 27.06.2008 - 15:48 Mesaj konusu:
hayırlı olsn kardesm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız