Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun..marka nedirki dostluk kazansın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru almakla cok hayırlı bi iş yapmıssın kazasız belasız kullan Bravo fakat topic i erbile actırmaklada hayatının hatasını yapmıssın Bravo
mükemmeli deil kusursuzu arayanlara....HONDA İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, sertaç abi hayırlısı olsun 1000rr'n Bravo

allah banada nasip eder inş Üzgünüm
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız doya doya gez inş Bravo OK
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cercu35
Üye
Üye

Nereden: İZMİR-Buca

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertaç ( coach2003 ) kardeşim
kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorummm Bravo
Başa dön
cercu35 Çevrimdışı cercu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertaç kardeşim allah hayırlı etsin kasazız belasız sürüşler dilegiyle... Bravo

Maşşalah Çok güüzel Göz kırpıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif kardeşim..inşallah daha iyileri nasip olur...
pitman dostum..ben bilerek açtırdım erbile zaten topiği.. Gülümsüyorum
dragon10 evet kardeşim..hangi marka olursa olsun dostluk ve honda hep kazansın.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hasan tahsin,özeltolga,motorcusado,serkanyenidünya,kubi_speed,cavusoglu
tüm motorcu dostlarıma ve kardeşlerime iyi niyetlerinden dolayı teşekkürler...... Bravo

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler Motordelisi
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertaç Abim Hayırlısı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin... Çok gülüyorum Motordelisi Dans
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullanın kazasız belasız inşallah Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, abim çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun. Gülümsüyorum ama yinede sana sıkarım bilesin. Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun Kuzusunu Ne Zaman Yicez... Gülümsüyorum Delirdim
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, daha çok beklersin.600RR aldığında da söz vermişti yalan oldu. Sinirlendim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bomex ,cbr burak,bedenci iyi dilekleriniz için sağolun...
levo amin kardeşim..sağolasın...biraz da sen sebep oldun 1000RR a..kordonda otururken k9 un ortalama fiyatını söyleyince evden veto yedik.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bende baktım temiz daha anahtar değmemiş motoru görünce 1000 RR ı kaçırmayayım dedim...
anahtar değmemiş diyorum.çünkü ben motoru 1 hafta içinde standart aldım..cam.egzost,xenon,ledli sinyalleri hepsini ben taktım...
cercü35zevkle r1 kovalanır kardeşim..hahahahahhaha
befehl_1912 sağol kardeşim...sen hondabrosa bakma...
ben ona 600RR da ısmarlayacaktım da,ben md toplantısına geldiğimde yaklaşık 50 kişilik bir grubu gaza getirmiş beni bekliyodu...haliyle o da hakkını kaybetti...
şimdi istanbulda ya, ondan konuşuyo...hanspreee alsın.ben çökecem ona istanbulda merak etme.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, allah kaza bela vermesın gule gule kullan Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal