Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.06.2008 - 18:31 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun..marka nedirki dostluk kazansın _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 760 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 27.06.2008 - 18:35 Mesaj konusu:
motoru almakla cok hayırlı bi iş yapmıssın kazasız belasız kullan fakat topic i erbile actırmaklada hayatının hatasını yapmıssın
mükemmeli deil kusursuzu arayanlara....HONDA _________________
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 27.06.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
depresif kardeşim..inşallah daha iyileri nasip olur...
pitman dostum..ben bilerek açtırdım erbile zaten topiği.. dragon10 evet kardeşim..hangi marka olursa olsun dostluk ve honda hep kazansın.. hasan tahsin,özeltolga,motorcusado,serkanyenidünya,kubi_speed,cavusoglu
tüm motorcu dostlarıma ve kardeşlerime iyi niyetlerinden dolayı teşekkürler...... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 27.06.2008 - 20:24 Mesaj konusu:
bomex ,cbr burak,bedenci iyi dilekleriniz için sağolun...
levo amin kardeşim..sağolasın...biraz da sen sebep oldun 1000RR a..kordonda otururken k9 un ortalama fiyatını söyleyince evden veto yedik..
bende baktım temiz daha anahtar değmemiş motoru görünce 1000 RR ı kaçırmayayım dedim...
anahtar değmemiş diyorum.çünkü ben motoru 1 hafta içinde standart aldım..cam.egzost,xenon,ledli sinyalleri hepsini ben taktım...
cercü35zevkle r1 kovalanır kardeşim..hahahahahhaha
befehl_1912 sağol kardeşim...sen hondabrosa bakma...
ben ona 600RR da ısmarlayacaktım da,ben md toplantısına geldiğimde yaklaşık 50 kişilik bir grubu gaza getirmiş beni bekliyodu...haliyle o da hakkını kaybetti...
şimdi istanbulda ya, ondan konuşuyo...hanspreee alsın.ben çökecem ona istanbulda merak etme.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız