Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - **Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

**Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)

**Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berhan,bak ne dicem fabrikasyon üretim olanlar genelde belli şase numaraları arasındakiler olur,dediğin olabilir 2008 1000RR alıncaksa izmirden almak lazım demekki...

Çünkü işin gerçekten komiği benim gördüğüm yağ yakan 1000RR'ların hepsi beyaz!

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayat yeni motorun çok yakışmış, hayırlı uğurlu omasını dilerim. Bravo Bravo

Kazasız belasız iyi günlerde binersin inşallah...
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volki herkes 1000 oldu Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar işin makarasını geçtim yaptığınız ayıptır.Altı üstü bir dylan ulan insanın sinirini bozmaktan başka birşey yaptığınız yok adımı çıkardınız hemen dylanla 600rr yiyen adam diye yuh diyorum size
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, bende öyle düşünüyorum eger bir sorun varsa belli bir partide olabilir,sasi numara grubu bellidir.cunkü gercekten de izmirde bir sıkıntı yok,resmen kanıtlanırsada fabrika gereğini yapar zaten! 2008lerde sorun olsaydı tümm RRlarda aynı sorun yasanırdı!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF: olm ben nostorm'dan bahsediyorum İyi fikir sen 600RR pert ettin mi 2007 İyi fikir İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu omasını dilerim.

Kazasız belasız iyi günlerde binersin inşallah...
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF demiş ki:
Arkadaşlar işin makarasını geçtim yaptığınız ayıptır.Altı üstü bir dylan ulan insanın sinirini bozmaktan başka birşey yaptığınız yok adımı çıkardınız hemen dylanla 600rr yiyen adam diye yuh diyorum size

Ersin senden bahsetmiyolarmış kii OK Öyle olsa niye pist falan diyim Bravo
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Teşekkür ederim. Gelelim sorularına Gülümsüyorum Yeni 1000RR yapılırken şekilden çok fonksiyonelliğe bakılarak yapıldığı belli. Bu yüzden motoru güzel olduğu için almak pek geçerli bir sebep değil (Bana göre). Fakat çirkin bulmuyorum çünkü görünümüm arkasında yatan sebepleri biraz da olsa anlayabiliyorum ve bu kendisini bana çekici kılıyor. Teknolojik olarak ilgilendiğim bölümleri: 1)Hafif olması (600'lük gibi yönlendirilebilmesi) 2)Elektronik gidon damperi 3)Kaydırgan debriyaj, bunların dışında kalanlar benim için daha önemsizdi. Şöyle bir nokta daha var, bazen çirkinlik de karizmatik olabilir Bravo Kısacası daha çok teknolojisi diyelim.

_RoMeO_, SnoopDogg, Answer_3, MEMOCAN, motodrift, ugur_ugur, CheGUEVARA, 2pac, sesginn, depresif_motorcu, rider_lord, buracQ, Teşekkür ederim. Hepimize keyifli sürüşler.

Nymphia, Aldığın motor da çok güzel ve onunla da yapabileceklerin gerçekten fazla. Ben 600'ümü seviyordum, sen de önce onu sev. Senin de ilerde daha iyileri olur umarım. Tamam bi tur veririm ceketi ama biraz büyük gelir sanki o sana Göz kırpıyorum

EkremSen, İyisi mi ben evime gideyim... Gülümsüyorum

ryangt, MaGICLeF, Erayım, Ersinim siz bi yüzünüzü yıkayın Çok gülüyorum

GunTurk, Güntürk teşekkür ederim. Yollarda buluşalım.

MercuryRising, Teşekkür ederim. Saolasın Volkan. Bu arada Sinan'la konuşursan ben yine lastik alıyorum. Toplu indirimden faydalanma durumu varsa değerlendirelim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, çirkinlik mi,bence estetik olarak da göze hitap ediyor,hem de fazlasıyla Göz kırpıyorum Demek kaydırgan debriyaj vaaar,ben de diyorum ne rahat vites çıkılıyo bununla Çok gülüyorum Bi de benimkinin debriyaj kolu çok sert yaw,öldürüyo parmaklarımı Üzgünüm Ben kızımı seviyorum canım,hem de çokkkk 1000 RR süper ama benim kızımın yeri ayrııı Göz kırpıyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 demiş ki:
slowokan, Teşekkür ederim. Gelelim sorularına Gülümsüyorum Yeni 1000RR yapılırken şekilden çok fonksiyonelliğe bakılarak yapıldığı belli. Bu yüzden motoru güzel olduğu için almak pek geçerli bir sebep değil (Bana göre). Fakat çirkin bulmuyorum çünkü görünümüm arkasında yatan sebepleri biraz da olsa anlayabiliyorum ve bu kendisini bana çekici kılıyor. Teknolojik olarak ilgilendiğim bölümleri: 1)Hafif olması (600'lük gibi yönlendirilebilmesi) 2)Elektronik gidon damperi 3)Kaydırgan debriyaj, bunların dışında kalanlar benim için daha önemsizdi. Şöyle bir nokta daha var, bazen çirkinlik de karizmatik olabilir Bravo Kısacası daha çok teknolojisi diyelim.

Gorusler icin tesekkur sx2. Benim de merak ettigim en onemli iki nokta kaydirmali debriyaj ve 600 cc. havasindaki sasi. Bakalim ne zaman kullanacaz. Yakin bir zamanda zor gozukuyor. Belki taaaa diger kasayi kullanirim artik ne zaman cikarirlarsa. Üzgünüm 2012 mi olur, ne olur, gorecez artik. Şok oldum
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayat hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan.

Nymphia, daha bismillah yeni aldın 600rr ı Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gerçekten çok güzel duruyo honda hayat onda Dil çıkarıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gule gule kullan Bravo
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun ....
fotoların çekildiği yer aykosan ayakabıcılar sitesi heralde her geldiğimde kayboluyom orda motoru bıraktığım yeri unutuyom ... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal