Berhan,bak ne dicem fabrikasyon üretim olanlar genelde belli şase numaraları arasındakiler olur,dediğin olabilir 2008 1000RR alıncaksa izmirden almak lazım demekki...
Çünkü işin gerçekten komiği benim gördüğüm yağ yakan 1000RR'ların hepsi beyaz! _________________
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2634 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 27.06.2008 - 17:31 Mesaj konusu:
Arkadaşlar işin makarasını geçtim yaptığınız ayıptır.Altı üstü bir dylan ulan insanın sinirini bozmaktan başka birşey yaptığınız yok adımı çıkardınız hemen dylanla 600rr yiyen adam diye yuh diyorum size _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.06.2008 - 17:32 Mesaj konusu:
ryangt, bende öyle düşünüyorum eger bir sorun varsa belli bir partide olabilir,sasi numara grubu bellidir.cunkü gercekten de izmirde bir sıkıntı yok,resmen kanıtlanırsada fabrika gereğini yapar zaten! 2008lerde sorun olsaydı tümm RRlarda aynı sorun yasanırdı!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 27.06.2008 - 17:41 Mesaj konusu:
MaGICLeF demiş ki:
Arkadaşlar işin makarasını geçtim yaptığınız ayıptır.Altı üstü bir dylan ulan insanın sinirini bozmaktan başka birşey yaptığınız yok adımı çıkardınız hemen dylanla 600rr yiyen adam diye yuh diyorum size
Ersin senden bahsetmiyolarmış kii Öyle olsa niye pist falan diyim
Tarih: 27.06.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
slowokan, Teşekkür ederim. Gelelim sorularına Yeni 1000RR yapılırken şekilden çok fonksiyonelliğe bakılarak yapıldığı belli. Bu yüzden motoru güzel olduğu için almak pek geçerli bir sebep değil (Bana göre). Fakat çirkin bulmuyorum çünkü görünümüm arkasında yatan sebepleri biraz da olsa anlayabiliyorum ve bu kendisini bana çekici kılıyor. Teknolojik olarak ilgilendiğim bölümleri: 1)Hafif olması (600'lük gibi yönlendirilebilmesi) 2)Elektronik gidon damperi 3)Kaydırgan debriyaj, bunların dışında kalanlar benim için daha önemsizdi. Şöyle bir nokta daha var, bazen çirkinlik de karizmatik olabilir Kısacası daha çok teknolojisi diyelim.
Nymphia, Aldığın motor da çok güzel ve onunla da yapabileceklerin gerçekten fazla. Ben 600'ümü seviyordum, sen de önce onu sev. Senin de ilerde daha iyileri olur umarım. Tamam bi tur veririm ceketi ama biraz büyük gelir sanki o sana
EkremSen, İyisi mi ben evime gideyim...
ryangt, MaGICLeF, Erayım, Ersinim siz bi yüzünüzü yıkayın
MercuryRising, Teşekkür ederim. Saolasın Volkan. Bu arada Sinan'la konuşursan ben yine lastik alıyorum. Toplu indirimden faydalanma durumu varsa değerlendirelim.
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 27.06.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
sx2, çirkinlik mi,bence estetik olarak da göze hitap ediyor,hem de fazlasıyla Demek kaydırgan debriyaj vaaar,ben de diyorum ne rahat vites çıkılıyo bununla Bi de benimkinin debriyaj kolu çok sert yaw,öldürüyo parmaklarımı Ben kızımı seviyorum canım,hem de çokkkk 1000 RR süper ama benim kızımın yeri ayrııı
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3763 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 27.06.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
sx2 demiş ki:
slowokan, Teşekkür ederim. Gelelim sorularına Yeni 1000RR yapılırken şekilden çok fonksiyonelliğe bakılarak yapıldığı belli. Bu yüzden motoru güzel olduğu için almak pek geçerli bir sebep değil (Bana göre). Fakat çirkin bulmuyorum çünkü görünümüm arkasında yatan sebepleri biraz da olsa anlayabiliyorum ve bu kendisini bana çekici kılıyor. Teknolojik olarak ilgilendiğim bölümleri: 1)Hafif olması (600'lük gibi yönlendirilebilmesi) 2)Elektronik gidon damperi 3)Kaydırgan debriyaj, bunların dışında kalanlar benim için daha önemsizdi. Şöyle bir nokta daha var, bazen çirkinlik de karizmatik olabilir Kısacası daha çok teknolojisi diyelim.
Gorusler icin tesekkur sx2. Benim de merak ettigim en onemli iki nokta kaydirmali debriyaj ve 600 cc. havasindaki sasi. Bakalim ne zaman kullanacaz. Yakin bir zamanda zor gozukuyor. Belki taaaa diger kasayi kullanirim artik ne zaman cikarirlarsa. 2012 mi olur, ne olur, gorecez artik. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 27.06.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun ....
fotoların çekildiği yer aykosan ayakabıcılar sitesi heralde her geldiğimde kayboluyom orda motoru bıraktığım yeri unutuyom ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız