Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1591 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 27.06.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
Şemsiyeyi hiç tutmasa belki daha az ıslanırdı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.06.2008 - 21:00 Mesaj konusu:
mallıktan olsa gerek birazda... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5741 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 27.06.2008 - 21:19 Mesaj konusu:
yagmurdan asfalt çöktü adam ondan düştü adamın bi sucu yok
cheguavera cemal kardes paylaşım için tşk ler _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 27.06.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
Alıntı:
Şemsiyeyi hiç tutmasa belki daha az ıslanırdı
bak o kesin
bu arada ufak bir not...
yağmur ilk yağdığında (hani diyoruz ya torak koktu diye,hani aslında o koku toz kokusu ya işte tam o kokuyu duyduğumuz anlar) yollar çamur oluyor ve aşırı şekilde kayıyor ama sonradan yağmur iyice yerleri yıkadıktan sonra lastiklerinizde ıslandıktan sonra eskisi kadar kaymıyor motor (hatta ben bi dolu yağarken tuzladan döndüm ilk anlar öldüm öldüm dirildim ama sonradan scooterla bile 95 in altına pek düşmedim)..denmemenizi tavsiye edecem ama nasıl deniyeceksiniz o da var _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız