Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 27.06.2008 - 19:08 Mesaj konusu:
JaySean demiş ki:
Yokmu Çanakkale de yardım edicek ? Nerde Çanakkale Md
biz boşuna ORGANİZATÖR die yakınmıyoruz ... ! nofeaRR ın dedigi gibi biz çocuk deiliz ki elimizden tutulsun birleşin toplansın diyor topic sahibi arkadas bni msn ine eklerse ordan görüşebiliriz.... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 27.06.2008 - 19:13 Mesaj konusu:
abı geldımmmmmmmmm
ben ıbrahım canakkaledeyım ayvacık
05053799907
redlıne bılgısayarın sahıbıyım abı caaldır kapat arayayım senı sonuna kadar yardımcı olurummmmmm
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
artı turunuz canakkaleden baslıyorsa canakkaleye glerıım orda gezılecek yerlı gezerız ordan ayvacıga gelırız aossos a gıderız benım dukkanıma glerısınız cay ıcerıs her seyı yaparız abım sız gelın yeterkı yawww basım gozum ustuneee
bendede motor var susukı gsxr 600
Tarih: 27.06.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
46falcon, çek bılmıyom ama fakat bulgar adam soyar o
hele alman plakalii sen burden gelll ... ben şan ızmırdeyım am ayarın gıtcem ki burden
an ıyı agomonısa hellas lines gemı var bu sezon ceşme ızmır siz yaparsın
anconaq baglantıli ok özelden no
Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 596 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 28.06.2008 - 14:39 Mesaj konusu:
Rüzgar2can numarani yazdim seni canakkaleye vardigimizda arayacagim arkadaslar hepinize ayri ayri tesekür ederim.
bonsai dostum denizliye tur gitmiyor ama denizlili arkadasimiz var aramizda.
tennere dostum biz ancona cesmedende gelmistik gemiyle bizim amacimiz canakkale shitligini Ziyaret etmek ve almanyada motorkazasinda Kaybetigimiz arkadasimizin mezarini ziyaret etmek.
Tarih: 28.06.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
46falcon demiş ki:
Rüzgar2can numarani yazdim seni canakkaleye vardigimizda arayacagim arkadaslar hepinize ayri ayri tesekür ederim.
bonsai dostum denizliye tur gitmiyor ama denizlili arkadasimiz var aramizda.
tennere dostum biz ancona cesmedende gelmistik gemiyle bizim amacimiz canakkale shitligini Ziyaret etmek ve almanyada motorkazasinda Kaybetigimiz arkadasimizin mezarini ziyaret etmek.
tmmm beklıyorum canakkalrye glemden tel acın kı sızı karsılayayım artı assos da bır aksam konuaklamak ıstersenız onun ıcınde yardımcı olurum cogu otelın pc
servıslerını ben bakıyorum fıyat konusunda cok ıdırım alrıım sız yeterkı karar verın bu arada kac kısısınız kac kısı geleceksınız telefonlasalım veya burdan yazbana ok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız