Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)

hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoraflar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 27.06.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bu busaların arka sakalı çıkarmasalar bence daga şık duracak..plakalık tamamlatıcı unsue bana göre tabi
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takılan parçalar ::::
-sele alçaltma aparatı
-direksiyon alçaltma aparatı (krom direksiyon göbeği)
-far koruma camı
-uzun kısa park ampulleri (beyaz )
-aynaların yerine ayna aparatı krom (aynasız kullanmayı seviyorum)
-340 km kadran
-siyah renkte ön cam Zero Gravity
-dörde bir komple yoşimura eksoz
-rizoma elcik takımı kafaları ile birlikte
-krom ayakçıklar
-krom koruma takozları
-krom benzin depo kapağı
-krom çivili granaj vidaları (12 ad)

ve para bitti Çok gülüyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CakmaDucati
Üye
Üye

Nereden: ç.kale-ist

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan bi benzin parası bırakmaz mı Şok oldum Şok oldum yoksa vitrine koymak icin mı herseyi taktın Dil çıkarıyorum
neyse şaka bi yana .... kazasız kullanımlar dilerim
Başa dön
CakmaDucati Çevrimdışı CakmaDucati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Re: hayabusa Notorious un resimleri (yenilendi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
bu resim çok karizma olmuş.
kazasız belasız kullanmanı dilerim... Bravo Bravo Bravo

[/align]

İlk Defa katılıyorum Dil çıkarıyorum Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratbabalik demiş ki:
-krom çivili granaj vidaları (12 ad)

Iste olay burda zaten. Ufak bir ayrinti gibi dursa da daha fotograflara ilk baktigimda dikkatimi cekti bu vidalar. Super dusunmussun onlari. Bravo
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç modeldi bu makina tam çıkaramadım 06 07 mi ? ?

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor 2003 aldığımdan beri tek sahip gördü oda ben Göz kırpıyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
wildcherry
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş OK Alkışlıyorum
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin.....
Başa dön
ramses34 şimdi Çevrimiçi ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratbabalik demiş ki:
motor 2003 aldığımdan beri tek sahip gördü oda ben Göz kırpıyorum

Hayabusa'nin model yillarina gore renklerini pek bilmem. Ama seninki bayagi 2007 model duruyor yawww.. Şok oldum Bravo
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah çok güzel
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 27.06.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla çok uyumlu çıkmışsın.vallo bravo.herkes motosikletine bu kadar yakışmıyo. Dil çıkarıyorum hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim....babalık Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratbabalik, abi ben hastayım bu motora ya her yanından geçişimde bööööööööyle bakıyorum Şok oldum . bu arada bi gün uğricam kısmetse yanına tanışmak babında, sorun olur mu Gülümsüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 27.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufak ayrıntılar hoş, kazasız belasız kullanmanı dilerim..Ayna iptalli hiçbir motoru çekici bulmuyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal