Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - **Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

**Sx2 1000 de 1000 yaptı** (fotolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah, ancak her zaman söyledigim gibi ben bu plakalık iptali olayına karsıyım plaka görünecek biryerde olmalı herzaman her ne olursa olsun kuralları cignemek yanlıs , kimileri plakayı alta takmakla kalmıyor üzerine birde sinyalleri söküyorlar bence böyle arkadasları uyarmalıyız
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim hayırlısı olsun ...kazasız belasız binmek nasip olsun...
600 leri terk edenler kervanına hoşgeldin sende.....

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin Motordelisi
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MythShaman demiş ki:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah, ancak her zaman söyledigim gibi ben bu plakalık iptali olayına karsıyım plaka görünecek biryerde olmalı herzaman her ne olursa olsun kuralları cignemek yanlıs , kimileri plakayı alta takmakla kalmıyor üzerine birde sinyalleri söküyorlar bence böyle arkadasları uyarmalıyız

Sinyalleri soken arkadaslar genelde entegre sinyalli stop lambasi takiyorlar orjinalinin yerine. Sportbikecilar isin ucuzuna kacmaz, aksesuara parayi dokerler her zaman. Göz kırpıyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.06.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:

Sinyalleri soken arkadaslar genelde entegre sinyalli stop lambasi takiyorlar orjinalinin yerine. Sportbikecilar isin ucuzuna kacmaz, aksesuara parayi dokerler her zaman

sen bu ısı bılıyorsun Bravo Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 27.06.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız...
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 27.06.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayat'cım güle güle kullan Allah kaza bela vermesin Motordelisi Gülümsüyorum Motordelisi
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 27.06.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayat' kardeşim hayırlı olsun yakışmış sana güle güle kullan Allah kaza bela vermesin Motordelisi
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
elenor67
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAYAT kardeş allah kaza beladan korusun,daha dün servise gittigimde siyah beyaz olanı baya düşündüm,güzel makine fiyatıda iyi,hayırlısı olsun.
Başa dön
elenor67 Çevrimdışı elenor67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayatım hayırlı olsun Bravo
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olur inşallah
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 Ooff be sayat Üzgünüm Dostum çok gerisin yaa 1000RR mı aldın hemde 08 İğğğrençççç Beğenmedim habuki yakışıklı karizma adamsın sana zx10 yada R1 yakışırdı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum 1000RR Amele motoru Yaaaaa Gülümsüyorum

Kardeşim Şaka bi yana şimdi gördüm topiği hayırlı uğurlu olsun çiçek gibi maaşallah ... Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle Bravo

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 28.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
Sayat hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan.

Nymphia, daha bismillah yeni aldın 600rr ı Gülümsüyorum

Eee 1000. mesajıma az kaldı,hazırlıklara başlıyayım dedim Dil çıkarıyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.06.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal