hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah, ancak her zaman söyledigim gibi ben bu plakalık iptali olayına karsıyım plaka görünecek biryerde olmalı herzaman her ne olursa olsun kuralları cignemek yanlıs , kimileri plakayı alta takmakla kalmıyor üzerine birde sinyalleri söküyorlar bence böyle arkadasları uyarmalıyız
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 27.06.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
kardeşim hayırlısı olsun ...kazasız belasız binmek nasip olsun...
600 leri terk edenler kervanına hoşgeldin sende..... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2740 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 27.06.2008 - 20:44 Mesaj konusu:
MythShaman demiş ki:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah, ancak her zaman söyledigim gibi ben bu plakalık iptali olayına karsıyım plaka görünecek biryerde olmalı herzaman her ne olursa olsun kuralları cignemek yanlıs , kimileri plakayı alta takmakla kalmıyor üzerine birde sinyalleri söküyorlar bence böyle arkadasları uyarmalıyız
sx2 Ooff be sayat Dostum çok gerisin yaa 1000RR mı aldın hemde 08 İğğğrençççç habuki yakışıklı karizma adamsın sana zx10 yada R1 yakışırdı 1000RR Amele motoru Yaaaaa
Kardeşim Şaka bi yana şimdi gördüm topiği hayırlı uğurlu olsun çiçek gibi maaşallah ... Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız