Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto

25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, ama ben onu seyretikçe seni görüyorum karşımda saç aynı motor aynı hareketler aynı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www.flowgo.com/funny/4481_biker-baby-born-be-wild.html
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, çok karızmatık bu bana agır kaçar Dil çıkarıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 27.06.2008 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, hiç baktınmi sen turkıyenın kaldırımlerına

demokrosi ile ters orantılı oldugunü .sen

onun parçası olamak kalmış sana bunu silceksen sil gıne..
ben tömer de 8 yıllık ögretmen lık yaptıım ben bunu sılme göcunu burda bul ama ınsanlarin düşüncesını sılemezsın

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

zaten yarın den sonr ayokkum rahat rahat sılersın gel ıstersen SAKIZ da mısafır ol sen demokrosı bu
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önümüzdeki hafta içi kendinizi ayarlayın kalamışta tüm gazcılar buluşuyoruz Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, sen Tömer'de kaldırım mühendisliği öğretmenliği mi yaptın??? Ufak at da civcivler de yesin, sen bu yazdığın Türkçe ile ilkokuldan bile zor mezun olmuşsundur. O da öğretmenlerin acımıştır sana da ondandır. Bu arada her ne kadar yapmamış da olsam ben de bir öğretmenim. (Kapı gibi diplomam var elimde, çok istersen sana burada yayınlarım) Ve de senin gibi insanlar, tabii yazdığın ne kadar inanılır bir lafsa, öğretmenlik mesleğinin kutsallağını bozuyor maalesef. Bundan sonra seni aramızda görememek sanıyorum ki hiç bir arkadaşımı üzmeyecektir.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 27.06.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, sen benıme nerelı oldugumu bıl de..
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 27.06.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gu<el bır gun ve aksam gecırmmısısnız ıyı eglenmıssınız
o yuzunuzdekı gulucukler eklsık olmasın hıc bır zaman
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, sitede senin gibi huzursuzluk çıkartanlara ihtiyacımız hiç yok. Senin nereli olduğun ne beni, ne de burdakileri ilgilendirmiyor. Senle tartışmaya da girmeyeceğim. Bu da sana son cevabım, sana cevap vermekten başka daha önemli işlerim var.

Tüm sitedeki arkadaşlara duyurumdur, bu şahıs sanırım sitede sorun yaratmak için buraya üye olmuş, sizlerden ricam, adı anılan şahsa hiç bir şekilde artık cevap vermemenizdir. Çünkü cevap verdikçe kendisini fasulye gibi nimetten sayacaktır. En iyi cevap, cevap vermemektir. Ben kendi adıma, bundan sonra bana cevap hakkı bile doğsa bu kişiye tek kelime dahi yazmayacağım. Sanırım o bir fare, ama kediler de var bu sitede unutmasın. Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tooom! Yakala şu Jerry'yi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Büyük keyifle izledim neşeniz daim olsun bu arada yine dumanla haberleşmişsiniz keyifli bir toplaşma olsun bu arada r1150rt de hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız Bravo
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, şimdiye dek sabırla okudum yazılarını , fakat sabırında bir sınırı var arkadaşlarımdan kardeşlerimden uzak ol kendine bir iyilik yapta cevap yazıp milletin sabrını taşırma şansını zorlama yoksa o klavyede yazan parmaklarını......... anladın sen onu nede olsa tömerde öğretmenlik yapmışsın ya Çok gülüyorum senden değil öğretmen hademe bile olmaz ne idiği belirsiz kişi ben arkadaşlar gibi pek sabırlı değilimdir ayrıca bilgine , ve artık sus ve kendine iyilik yapmış ol yoksa seni ham yaparlar senin ipini kim saldıya sen oraya dön en iyisi burda sana ekmek yok Öfkeliyim Öfkeliyim

En son tamero tarafından 27.06.2008 - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
antakin, hiç baktınmi sen turkıyenın kaldırımlerına

demokrosi ile ters orantılı oldugunü .sen

onun parçası olamak kalmış sana bunu silceksen sil gıne..
ben tömer de 8 yıllık ögretmen lık yaptıım ben bunu sılme göcunu burda bul ama ınsanlarin düşüncesını sılemezsın

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

zaten yarın den sonr ayokkum rahat rahat sılersın gel ıstersen SAKIZ da mısafır ol sen demokrosı bu

Ben heryerde misafir olurum merak etme ,demokrasi demişssin ,saçma sapan yazılarınla demokrasinin ne alakası var şimdi ,arkadaşım bu kuraldır , polemik içeren hertürlü yazı edit olur bukadar basit .
ayrıca öğretmenim demişssin ,merak ediyorum ne öğretmeniydin? yazılarına bakılırsa şayet ,bilimum imla hataları ve yazım hataları varda ondan dolayı çok merak ettim .İnsanların düşünceleri beni bağlamaz ,beni MD 'deki düşünceler ve yazılar bağlar ,benim görevim MD'deki yazılarda hataları düzeltmek ,polemik içeren yazıların önüne geçmek (sana yaptığım gibi) gereksiz topickleri ve yazıları ortadan kaldırmak ,sana yaptığım gibi ,gerisi hava civa senin düşüncenden bana ne ister değişirsin ister aynı tas aynı hamam devam edersin bundan bana ne .
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 27.06.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa arkadaşlar yazmayın şu herife. sadece editleyin bırakın kendi kendine konuşsun.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider güzel bir akşamdı teşekkürler mehmet bey bir daki sefere manaldaki kanatları geri çevirmem sohbet güzeldi.
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal