Tarih: 27.06.2008 - 07:58 Mesaj konusu:
antakin, hiç baktınmi sen turkıyenın kaldırımlerına
demokrosi ile ters orantılı oldugunü .sen
onun parçası olamak kalmış sana bunu silceksen sil gıne..
ben tömer de 8 yıllık ögretmen lık yaptıım ben bunu sılme göcunu burda bul ama ınsanlarin düşüncesını sılemezsın
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
zaten yarın den sonr ayokkum rahat rahat sılersın gel ıstersen SAKIZ da mısafır ol sen demokrosı bu
tennere, sen Tömer'de kaldırım mühendisliği öğretmenliği mi yaptın??? Ufak at da civcivler de yesin, sen bu yazdığın Türkçe ile ilkokuldan bile zor mezun olmuşsundur. O da öğretmenlerin acımıştır sana da ondandır. Bu arada her ne kadar yapmamış da olsam ben de bir öğretmenim. (Kapı gibi diplomam var elimde, çok istersen sana burada yayınlarım) Ve de senin gibi insanlar, tabii yazdığın ne kadar inanılır bir lafsa, öğretmenlik mesleğinin kutsallağını bozuyor maalesef. Bundan sonra seni aramızda görememek sanıyorum ki hiç bir arkadaşımı üzmeyecektir.
tennere, sitede senin gibi huzursuzluk çıkartanlara ihtiyacımız hiç yok. Senin nereli olduğun ne beni, ne de burdakileri ilgilendirmiyor. Senle tartışmaya da girmeyeceğim. Bu da sana son cevabım, sana cevap vermekten başka daha önemli işlerim var.
Tüm sitedeki arkadaşlara duyurumdur, bu şahıs sanırım sitede sorun yaratmak için buraya üye olmuş, sizlerden ricam, adı anılan şahsa hiç bir şekilde artık cevap vermemenizdir. Çünkü cevap verdikçe kendisini fasulye gibi nimetten sayacaktır. En iyi cevap, cevap vermemektir. Ben kendi adıma, bundan sonra bana cevap hakkı bile doğsa bu kişiye tek kelime dahi yazmayacağım. Sanırım o bir fare, ama kediler de var bu sitede unutmasın.
Tarih: 27.06.2008 - 12:35 Mesaj konusu:
ToyRider, Büyük keyifle izledim neşeniz daim olsun bu arada yine dumanla haberleşmişsiniz keyifli bir toplaşma olsun bu arada r1150rt de hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 27.06.2008 - 12:39 Mesaj konusu:
tennere, şimdiye dek sabırla okudum yazılarını , fakat sabırında bir sınırı var arkadaşlarımdan kardeşlerimden uzak ol kendine bir iyilik yapta cevap yazıp milletin sabrını taşırma şansını zorlama yoksa o klavyede yazan parmaklarını......... anladın sen onu nede olsa tömerde öğretmenlik yapmışsın ya senden değil öğretmen hademe bile olmaz ne idiği belirsiz kişi ben arkadaşlar gibi pek sabırlı değilimdir ayrıca bilgine , ve artık sus ve kendine iyilik yapmış ol yoksa seni ham yaparlar senin ipini kim saldıya sen oraya dön en iyisi burda sana ekmek yok
En son tamero tarafından 27.06.2008 - 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 27.06.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
tennere demiş ki:
antakin, hiç baktınmi sen turkıyenın kaldırımlerına
demokrosi ile ters orantılı oldugunü .sen
onun parçası olamak kalmış sana bunu silceksen sil gıne..
ben tömer de 8 yıllık ögretmen lık yaptıım ben bunu sılme göcunu burda bul ama ınsanlarin düşüncesını sılemezsın
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
zaten yarın den sonr ayokkum rahat rahat sılersın gel ıstersen SAKIZ da mısafır ol sen demokrosı bu
Ben heryerde misafir olurum merak etme ,demokrasi demişssin ,saçma sapan yazılarınla demokrasinin ne alakası var şimdi ,arkadaşım bu kuraldır , polemik içeren hertürlü yazı edit olur bukadar basit .
ayrıca öğretmenim demişssin ,merak ediyorum ne öğretmeniydin? yazılarına bakılırsa şayet ,bilimum imla hataları ve yazım hataları varda ondan dolayı çok merak ettim .İnsanların düşünceleri beni bağlamaz ,beni MD 'deki düşünceler ve yazılar bağlar ,benim görevim MD'deki yazılarda hataları düzeltmek ,polemik içeren yazıların önüne geçmek (sana yaptığım gibi) gereksiz topickleri ve yazıları ortadan kaldırmak ,sana yaptığım gibi ,gerisi hava civa senin düşüncenden bana ne ister değişirsin ister aynı tas aynı hamam devam edersin bundan bana ne . _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
ToyRider güzel bir akşamdı teşekkürler mehmet bey bir daki sefere manaldaki kanatları geri çevirmem sohbet güzeldi. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız