Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şileye Gidiyoruzzz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şileye Gidiyoruzzz...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Şileye Gidiyoruzzz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SelamLar;
Ever arkadaşlar havalar çok bunaltıcı bi şekilde sıcak bizde bu sıcaklardan yararlanıp 29 Haziran pazar günü Şileye gidiyoruz katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm'den ulaşsın.Motorunuzun marka ve modeli hiç önemli değil şuanda 3 CBR'ız ama 3.sünün gelip gelmeyeceği şüpheli gezmek,yüzmek ve kumsala uzanıp güneşlenmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.Şunu baştan söyleyim artlarımız dolu Çok gülüyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız güdüp dönüş Bravo
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu böyle ciddiyetsiz bir başlık olur mu? "Yarın şileye gidiyoruz" eeee

gelmek isteyen olursa nerede bulacak sizi? Buluşma noktanız nedir? Kaçta yola çıkacaksınız? Hangi yoldan gideceksiniz yazsanıza bunları da....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cem_ali
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, arkadaşım ben başlıkta bi ciddiyetsizlik göremiyorum,adı üstünde bu başlık konuyu baştan sona yazıcak değil ya,sen şileye gidiyoruz diye bi başlık okuyunca ne anlıyosun çok merak eettim,heralde idrak edemiyosun konunun ne olduğunu...

ayrıca adam yazmış gelmek isteyen olursa bana pm den ulassın diye,buluşma yerini oturduğumuz yere yakın biyer seçicez elbette ancak gelen olursa herkezce bilinen biyer belirlenir,buluşma yeri bu sebepden yazılmadı yer yazılmadığından dolayısıyla saatte yazılmadı.
Başa dön
cem_ali Çevrimdışı cem_ali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde cumartesı aksam rivada ertesı gun agvadayız agvayı tavsıye edrım sızede
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi yolculuklar, keyifli eğlenceler Gülümsüyorum
Ante
Photographer
Photographer

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cem_ali,
"Buluşma yerini oturduğumuz yere yakın biyer seçicez elbette ancak gelen olursa herkezce bilinen biyer belirlenir,buluşma yeri bu sebepden yazılmadı yer yazılmadığından dolayısıyla saatte yazılmadı."

Bu ciddiyetse sözüm yok....

Başa dön
nanny_mcphee
Üye
Üye

Nereden: ßornova

MesajTarih: 28.06.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi ciddiyetsizlik göremedim topic'i açanlar dalga geçmiyolar gayet ciddiler herşey ayarlanmış Dil çıkarıyorum iyi eğlenceler OK
Ante
Photographer
Photographer

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şıracının şahidi bozacı diye bir laf geldi aklıma nedense...

Ciddiyetsiztir çünkü diğerlerini geçtim.

1. Buluşma noktası belirtilmemiştir....
2. Buluşma saati belirtilmemiştir.

PM at denilmiştir... Eee ben saat gecenin 6'sında pm atıp uyudum ne olacak?

neyse... size iyi eğlenceler....

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, Kırıcı olmaya başlıyosun haberin olsun Sinirlendim amacın polemiğe girmekse özelden gel ordan devam edelim..

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi yolculuklar
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ante
Photographer
Photographer

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neresi kırıcıdır? Asıl idrak edemiyorsun diyenlere bakmak lazim. Ben basit bir kuralı söyledim. PM ile işim yok. Bu konuylada işim yok artık... Siz önce gezi topigine başlık açmanın kurallarını okuyun... İyi geceler....

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi topiğine başlık açıldığında buluşma zamanı yeri saati kesin bildirilmelidir diye bişey görmedim ben orda.

Başa dön
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante , Bence bu arkadaşlar çok ciddiii Bravo
Umarım Eğleceli bir Şile gezisi olur Göz kırpıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 28.06.2008 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar öncelikle bu gezinizde hepinize iyi eğlenceler diliyorum...Bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın ama ante arkadaşımızın demek istediği sanırım daha profesyonelce bir gezi planlaması yapmanızdı...ciddiyetsizlikten kastının bu olduğunu düşünüyorum yanılmıyorsam...
Ama sizler bir grubu temsil etmediğinizden ve kendi aranızda bır plan yaptığınızdan sanırım böyle birşeye gerek duymadınız ve şifayen burdaki arkadaşlara teklif ettiniz....Her neyse size şimdiden iyi eğlenceler ..... Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal