SelamLar;
Ever arkadaşlar havalar çok bunaltıcı bi şekilde sıcak bizde bu sıcaklardan yararlanıp 29 Haziran pazar günü Şileye gidiyoruz katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm'den ulaşsın.Motorunuzun marka ve modeli hiç önemli değil şuanda 3 CBR'ız ama 3.sünün gelip gelmeyeceği şüpheli gezmek,yüzmek ve kumsala uzanıp güneşlenmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.Şunu baştan söyleyim artlarımız dolu _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
yahu böyle ciddiyetsiz bir başlık olur mu? "Yarın şileye gidiyoruz" eeee
gelmek isteyen olursa nerede bulacak sizi? Buluşma noktanız nedir? Kaçta yola çıkacaksınız? Hangi yoldan gideceksiniz yazsanıza bunları da.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Apr 04, 2008 Mesajlar: 28 Nereden: istanbul / anadolu
Tarih: 28.06.2008 - 01:09 Mesaj konusu:
Ante, arkadaşım ben başlıkta bi ciddiyetsizlik göremiyorum,adı üstünde bu başlık konuyu baştan sona yazıcak değil ya,sen şileye gidiyoruz diye bi başlık okuyunca ne anlıyosun çok merak eettim,heralde idrak edemiyosun konunun ne olduğunu...
ayrıca adam yazmış gelmek isteyen olursa bana pm den ulassın diye,buluşma yerini oturduğumuz yere yakın biyer seçicez elbette ancak gelen olursa herkezce bilinen biyer belirlenir,buluşma yeri bu sebepden yazılmadı yer yazılmadığından dolayısıyla saatte yazılmadı.
cem_ali,
"Buluşma yerini oturduğumuz yere yakın biyer seçicez elbette ancak gelen olursa herkezce bilinen biyer belirlenir,buluşma yeri bu sebepden yazılmadı yer yazılmadığından dolayısıyla saatte yazılmadı."
Bu ciddiyetse sözüm yok.... _________________
ben bi ciddiyetsizlik göremedim topic'i açanlar dalga geçmiyolar gayet ciddiler herşey ayarlanmış iyi eğlenceler _________________ Unutmak istemeyen için zaman ilaç değildir..!
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 28.06.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
Ante, Kırıcı olmaya başlıyosun haberin olsun amacın polemiğe girmekse özelden gel ordan devam edelim.. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
neresi kırıcıdır? Asıl idrak edemiyorsun diyenlere bakmak lazim. Ben basit bir kuralı söyledim. PM ile işim yok. Bu konuylada işim yok artık... Siz önce gezi topigine başlık açmanın kurallarını okuyun... İyi geceler.... _________________
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 28.06.2008 - 02:16 Mesaj konusu:
Gezi topiğine başlık açıldığında buluşma zamanı yeri saati kesin bildirilmelidir diye bişey görmedim ben orda. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 28.06.2008 - 02:51 Mesaj konusu:
Arkadaşlar öncelikle bu gezinizde hepinize iyi eğlenceler diliyorum...Bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın ama ante arkadaşımızın demek istediği sanırım daha profesyonelce bir gezi planlaması yapmanızdı...ciddiyetsizlikten kastının bu olduğunu düşünüyorum yanılmıyorsam...
Ama sizler bir grubu temsil etmediğinizden ve kendi aranızda bır plan yaptığınızdan sanırım böyle birşeye gerek duymadınız ve şifayen burdaki arkadaşlara teklif ettiniz....Her neyse size şimdiden iyi eğlenceler ..... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız