çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
vay be hemşerilerim iyi gezmişsiniz valla...
gerçekten bu mevsimler yaylada ancak durulabiliyor mersin yanıyor..
gezmiş kadar olduk teşekkürler... _________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 29.06.2008 - 18:15 Mesaj konusu:
hemşo bensiz nasıl içine sindi len o geziiii. olum nasıl özledim bizim oraları yaffff . senin motor baya güzelmiş .ama gözüm alışmış seni chooperda görmeye garip geldi..ne len bide öle havalar falan croos cu oldun dötünmü kalktı _________________
hemşo bensiz nasıl içine sindi len o geziiii. olum nasıl özledim bizim oraları yaffff . senin motor baya güzelmiş .ama gözüm alışmış seni chooperda görmeye garip geldi..ne len bide öle havalar falan croos cu oldun dötünmü kalktı
ne havası laaa... olum cross bambaska bişe tavsiye ederim sanada kanka sen gelmicenmi bu yaz
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar herkese cok teşekkür ederim güzel yorumlarınızdan dolayı _________________ Ulan Motor seni sevmeyen motor olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız