Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA CBR 125R (bilgi paylaşımı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA CBR 125R (bilgi paylaşımı)

HONDA CBR 125R (bilgi paylaşımı)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 26.06.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neyse ya hiç bişey için birbirimizi kırmaya değmez,ben biraz neşelendireyim bari ortalığı Çok gülüyorum bu pazar eğer bi aksilik çıkmassa CBR Team Çok gülüyorum olarak şiledeyiz katılmak isteyen olursa katılabilir.Buluşma yeri kartal,sahilyolundaki koçtaşın önü saati daha belli değil ama katılım olursa haber veririrm.

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-64970-cbr.html+125ciler+olarak+bulu%FEtuk
Bakın bu linkte geçen haftadan bir kaç foto var bakın bunlara belki gelmek istersiniz.Yorum yapmadan geçmeyin Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-64970-cbr.html+125ciler+olarak+bulu%FEtuk
Bakın bu linkte geçen haftadan bir kaç foto var bakın bunlara belki gelmek istersiniz.Yorum yapmadan geçmeyin Dil çıkarıyorum

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 26.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2pac, tamamdır dostum Çoook seviyorum Olan oldu geçti artık.. ikimizde aynı alete gönül vermişiz sonuçta dimi Gülümsüyorum Eskisi gibi devam

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deathalone, walla kardesım yazlıga geldım o yuzdn nete gıremıyorum ama her gırdıgımde yazıcam emın ol demek ınnova senı gectı acıkcası cok sasırdım ama mutlaka bı oynama vardır o makınada bılıyosun ınnovalar oynanmaya cok acık makınalar... ınsallah banada bır denk gelırde gorurum ne oldugunu... Çok gülüyorum
DEVIL88, ne dıyon bakayım sn bılader bız TVS cılerle aramızdakı husumetı bıtırdık erol88 le bıle aramızda bır gergınlık yok sen neden yırtık dondan cıkar gıbı cıkıyosun bı soyle bakalım! topıcte huzursuzluk yaratmaman rıca edıyorum... Öfkeliyim
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardes
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 28.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol _35 valla kanka benım eskı ınnova o bence hıc yarısma bulasma bendeyken 145 yapıodu bende gecerım dıye kalktım ama dahada fazla oynamıslar ne oldu bende anlamadım sankı ben duruomusum gıbı yurudu gıttı sanıyede hızlanıyo olsun oda honda sonucta Bravo tws mıs ybr mıs bunlar bızım kale almadımız motorlar sonucta kızmana gerek yok kanka gercı motor motordur ama bılıosun bende artık cbr 125 ımı verıcem ve 600rr a gecıs yapıcam kısmet olduğu zaman dusuk cc ler sıktı artık Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CbrErcan şilede askerlığımı yaptım bıdaha gıtmeyı oraya dusunmuyorum Gülümsüyorum
ama olurda ayvalık tarafından gecersenız bende varım Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 28.06.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, deathalone, şiiii Sinirlendim
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 cbr larla ugrasıosun takıp edıyorum ıstersen yarısabılırız

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

EROLL88 ben sana bısı demeden sen nerden cıktın oyle hem bana kızmıssın Bravo of dukkanda canım sıkıldı ya aksam olsada gezsek Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

eroll88 senden bı rıcam olcak sen elektronikçimisin beni msn e eklermisin honda_md@hotmail.com
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, hayırdır yıne neden coştun sen..? Gülümsüyorum
siyahbeyaz123
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.06.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125 kullanan arkadaşlar km de kaç binlira yakıyor?? 2008 model ini almayı düşünüyorum o kaç yakıyor???
Başa dön
siyahbeyaz123 Çevrimdışı siyahbeyaz123 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyahbeyaz123, 2008 CBR kullanıyorum km'de kaç para yaktığını tam olarak ölçmedim ama bir depo benzinle 350 km gidiyor hem yakıt bakımından hemde konfor bakımından 1 numara sanada tavsiye ederim Bravo

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 29.06.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo tws mıs ybr mıs bunlar bızım kale almadımız motorlar bu sebepten yarısa ıhtıyacım yok gorcegımızı gorduk repsol_35, bılıyor

ekledım msn e
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erol88 sağol kardesım ekledığın ıcın ama yazdığımı dırek oyle algılama sınıf acısından ve cc acısından demek ıstedım ben burda hepımız md aılesıyız surda sen gecsen nolcak ben gecsem nolcak varılcak nokta aynı olduktan snr Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

eroll88 kardesım ben tekrardan okudum formda yazdığımı bıraz dıger tvs cı arkadas alaylı konusmus o yuzden bu sekılde yazmısım senle bıseyım yok alay gecılmesını sevmıom sadece hıc bı konuda Alkışlıyorum
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 30.06.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, benım anlamadıgım sen neden boyle bı anda parlayıp sonuyosun ? neden yanı butun bunlar bı anlam veremıyorum senın bu hareketlerıne...
neyse bosuna tartısmaya gerek yok yanlız bugun egsoza yenı nıkelaj attırdım arkadaslar bı gormenız lazım CBR ıma yenıden asık oldum... Bravo Delirdim
sezercik67
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Zonguldak

MesajTarih: 01.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için Teşekkürler...ayrıca Photoshop Ta Çok Güzel Alkışlıyorum
Başa dön
sezercik67 Çevrimdışı sezercik67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezercik67, Avatarını biraz küçültürsen herşey daha güzeL olacak. Bravo

Son Mesajdan 2 saat 47 dakika sonra eklendi:

Evet arkadaşlar,motorumun 4000'lik bakımı bugün yapıldı fiyat olarak 100-150 civarı bekliyordum ancak borcum ne kadar diye sorduğumda bana 55 YTL dedi acayip şaşırdım 100-150 beklerken 55 YTL ödemek gerçekten çok iyiydi Gülümsüyorum Güngör Motor'a Teşekkür Ediyorum...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Sonraki
16. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal