msupra motoru takılıysa bılemem.abımde vardı toyata supra 94 model olmasına ragmen araba ucak gıbı bıseydı ve cok guçluydu 3000 motor+ turbo vardı yenı supralar nasıldır kim bilir.bu tur karsılastırmaları youtubeden ızledım genelde motosikletler geciyo gercı oda arattırma bıcımıne bağlı r1 vs yazarsan genelde r1 ın gectıgı vıdeolar oluyo. m3 vs yazıncada m3 un gecıtı yarıslar oluyor.bence bu bunu döver bu sunu gecer demek ne derece doğrudur bilinmez
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 27.06.2008 - 02:30 Mesaj konusu:
bu video feyk ya da motoru kullananlarda iş yok, aynı adamın kadranları gösteren vitesu var, hızlanmasını izlerseniz, standart 600 ün bile bu adamı geçeceğini anlarsınız. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
bazı modifiyeli araçlar motosikleti geçemezmi? evet geçebilirler,ama bu araba degil.
hatırlayan olursa ankarada ki m supranın içinde kamera vardı ve gaza basıldıgında araba yola sıgmıyordu hakimiyeti çok zor bir hal alıyordu,o araba ok.
bir de bu type-r ın süratlenmesine baktıgımızda ortada hiç de bu racingleri geçebilecek bir durum olmadıgı açıkca görülebilir,600 ü bile. bu nedenle bu video bir fake diyorum. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 27.06.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
bana pek inandırıcı gelmedi reklam kokusu var . 1000 cc hiçbir motoru geçemez bu araba.ivmelenme çok daha hızlı olmalı 1000RR _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
senin dünyadan ve teknolojiden haberin yoksa ben ne yapayım şimdi araçların bütün ayarları bilgisayardan yapılıyor ve benim araç gibi turbosu büyük ve bu hp gücünü destekleyen fren sistemi olan araçlarda yazılım ve chiple 110 hp almak normal biraz daha araştır bence bu konuyu dikkat edersen şahine takıp 110nhp güç elde ettim demedim chipi taktığım araca dikkat et
o zaman bu arabam böyle nasıl gidiyor orjinalde 247 yapar diyor 270 yapıyor herhalde fabrika yanlış yapmış benim aracı bu bizden diye torpil geçmiş herhalde aynı olay benim R6 dada olmuştu 297 yapıyor demiştim herkez yapmaz demişti video ekleyince ses kesildi ille video eklemekmi lazım ispat için herkezin fikirlerine saygı duyarım ama modifiye dünyası çok geniş _________________ YAMAHA R6 RACiNG TEAM
Tarih: 28.06.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
CSAYAR demiş ki:
ya tartışmaya gerek yok. Bu videoda motorcular istese geçebilirdi. doğrudur. ama 1000rr vrya r1 veya hayabusa gibi motorları geçebilecek güçte arabalar caddelerde geziyor. Olabilirde bunda bir kötülük yada kırgınlık yok. Nasıl biz motorlarımıza bakıp değişik modifiyeler yapıyoruz. Araba tutkunlarıda aynı. En büyük örnek f1 araçlarıyla motorlar kıyaslanabilirmi. Tabiki hayır.
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
ayrıca 1000rr pilotu iptal bence.
Hayabusayı düzlükte geçecek arabalar caddelerde dolaşıyor demişsin ama ben bu söylediğine inanmıyorum tamam araba motoru geçemez diye bir durum yok geçer ama hayabusayı geçer dersen o zaman çok çok sağlam bir makineye ihtiyacın var ve bu her önüne gelen makinede olmaz deli deli paralar harcamak lazım böyle bir araba varsa iki sağlam pilot çıkarlar düz yolda açarlar yoksa şu videoyu izleyip yorum yapmak bile yanlış hayatımda gördüğüm en saçma video diyebilirim zaten ciddi bir şey yapıyor olsalar aracın hızınıda gösterirler bu videoda en hızlı gittikleri zaman bile 240 km hızla gitmiyorlar biraz tecrübeli arkadaşlar bunu anlar araçların yanından geçişleri yeterli ölçüdür. ayrıca 3.vites 100 yazmış ben hayabusada düzlükte 180 den önce 3.vitese atmam 230 da 4.vitese atarım 260-280 aralığındada 5.vitese atarım ve 6. vites tamamen 300 + dır bu aralıklarda bu hızlara ulaşacak araçlar (tabiki aynı süredede) caddelerde gezmiyor bu kadarda ayaklar altına almayalım busanın şerefini [/quote]
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
motorcu07 demiş ki:
oulcan06 demiş ki:
motorcu07, 110hp veren çip ne zaman icad edildi
senin dünyadan ve teknolojiden haberin yoksa ben ne yapayım şimdi araçların bütün ayarları bilgisayardan yapılıyor ve benim araç gibi turbosu büyük ve bu hp gücünü destekleyen fren sistemi olan araçlarda yazılım ve chiple 110 hp almak normal biraz daha araştır bence bu konuyu dikkat edersen şahine takıp 110nhp güç elde ettim demedim chipi taktığım araca dikkat et
o zaman bu arabam böyle nasıl gidiyor orjinalde 247 yapar diyor 270 yapıyor herhalde fabrika yanlış yapmış benim aracı bu bizden diye torpil geçmiş herhalde aynı olay benim R6 dada olmuştu 297 yapıyor demiştim herkez yapmaz demişti video ekleyince ses kesildi ille video eklemekmi lazım ispat için herkezin fikirlerine saygı duyarım ama modifiye dünyası çok geniş
o kadranına hasta kaldım 220-270 aralığı ne kadar güzel öyle biraz daha para harcarda daha güzel bir kadran yaptırırsan 300 bile görürsün bırakın bu işleri ya utanırım böyle bir video koymaya 220 ye kadar aralıklar geyet muntazam bir anda 280 oluyor ne iş anlamadım heralde buda modifiye dünyasının bir yeniliği ve yenilikleri senin kadar iyi takip edemiyoruz kardeşim tebrikler. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
ya tartışmaya gerek yok. Bu videoda motorcular istese geçebilirdi. doğrudur. ama 1000rr vrya r1 veya hayabusa gibi motorları geçebilecek güçte arabalar caddelerde geziyor. Olabilirde bunda bir kötülük yada kırgınlık yok. Nasıl biz motorlarımıza bakıp değişik modifiyeler yapıyoruz. Araba tutkunlarıda aynı. En büyük örnek f1 araçlarıyla motorlar kıyaslanabilirmi. Tabiki hayır.
Hayabusayı düzlükte geçecek arabalar caddelerde dolaşıyor demişsin ama ben bu söylediğine inanmıyorum tamam araba motoru geçemez diye bir durum yok geçer ama hayabusayı geçer dersen o zaman çok çok sağlam bir makineye ihtiyacın var ve bu her önüne gelen makinede olmaz deli deli paralar harcamak lazım böyle bir araba varsa iki sağlam pilot çıkarlar düz yolda açarlar yoksa şu videoyu izleyip yorum yapmak bile yanlış hayatımda gördüğüm en saçma video diyebilirim zaten ciddi bir şey yapıyor olsalar aracın hızınıda gösterirler bu videoda en hızlı gittikleri zaman bile 240 km hızla gitmiyorlar biraz tecrübeli arkadaşlar bunu anlar araçların yanından geçişleri yeterli ölçüdür. ayrıca 3.vites 100 yazmış ben hayabusada düzlükte 180 den önce 3.vitese atmam 230 da 4.vitese atarım 260-280 aralığındada 5.vitese atarım ve 6. vites tamamen 300 + dır bu aralıklarda bu hızlara ulaşacak araçlar (tabiki aynı süredede) caddelerde gezmiyor bu kadarda ayaklar altına almayalım busanın şerefini
motorcu07 demiş ki:
oulcan06 demiş ki:
o zaman bu arabam böyle nasıl gidiyor orjinalde 247 yapar diyor 270 yapıyor herhalde fabrika yanlış yapmış benim aracı bu bizden diye torpil geçmiş herhalde aynı olay benim R6 dada olmuştu 297 yapıyor demiştim herkez yapmaz demişti video ekleyince ses kesildi ille video eklemekmi lazım ispat için herkezin fikirlerine saygı duyarım ama modifiye dünyası çok geniş
o kadranına hasta kaldım 220-270 aralığı ne kadar güzel öyle biraz daha para harcarda daha güzel bir kadran yaptırırsan 300 bile görürsün bırakın bu işleri ya utanırım böyle bir video koymaya 220 ye kadar aralıklar geyet muntazam bir anda 280 oluyor ne iş anlamadım heralde buda modifiye dünyasının bir yeniliği ve yenilikleri senin kadar iyi takip edemiyoruz kardeşim tebrikler. [/quote]
senin o dediğin kadran modifiye kadran veya oynanmış kadran değil önce onu örende daha sonra konuş aracın orjinal kadranı bu
http://www.seat.com.tr/model_index.asp?model_ID=5&menu_ID=5&sub_menu_id=104 modifye ve araç dünyasını takip ettiğin çok belli maşallah sana _________________ YAMAHA R6 RACiNG TEAM
Tarih: 28.06.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
siz bana o typ R'ı getirin benim R1 le kapışalım değil on geçmek typ R ın ırzına geçer
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
Ben 25 senedir otomotiv sektörünün içindeyim .standart gücü 200 bg cıvarlarında olan bir aracı 700 bg yapmak öyle kolay iş değil.diyelimki yaptın sadece motoru güçlendirmek hiç birşey kazandırmaz şanzuman ve aktarmaorganları komple değişmesi lazım.ayrıca süspansiyon sistemi ve fren sistemide .tabiki daha birçok detay var.yani öyle kolay bir iş değil.bu masraflar size bir porsche maliyetini bulur.istediğiniz modifiyeyi yapın 1000cc bir race makina typ-R ı yerrrrr _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Tarih: 28.06.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
motorcu07 demiş ki:
ZX14 demiş ki:
CSAYAR demiş ki:
Hayabusayı düzlükte geçecek arabalar caddelerde dolaşıyor demişsin ama ben bu söylediğine inanmıyorum tamam araba motoru geçemez diye bir durum yok geçer ama hayabusayı geçer dersen o zaman çok çok sağlam bir makineye ihtiyacın var ve bu her önüne gelen makinede olmaz deli deli paralar harcamak lazım böyle bir araba varsa iki sağlam pilot çıkarlar düz yolda açarlar yoksa şu videoyu izleyip yorum yapmak bile yanlış hayatımda gördüğüm en saçma video diyebilirim zaten ciddi bir şey yapıyor olsalar aracın hızınıda gösterirler bu videoda en hızlı gittikleri zaman bile 240 km hızla gitmiyorlar biraz tecrübeli arkadaşlar bunu anlar araçların yanından geçişleri yeterli ölçüdür. ayrıca 3.vites 100 yazmış ben hayabusada düzlükte 180 den önce 3.vitese atmam 230 da 4.vitese atarım 260-280 aralığındada 5.vitese atarım ve 6. vites tamamen 300 + dır bu aralıklarda bu hızlara ulaşacak araçlar (tabiki aynı süredede) caddelerde gezmiyor bu kadarda ayaklar altına almayalım busanın şerefini
motorcu07 demiş ki:
oulcan06 demiş ki:
o kadranına hasta kaldım 220-270 aralığı ne kadar güzel öyle biraz daha para harcarda daha güzel bir kadran yaptırırsan 300 bile görürsün bırakın bu işleri ya utanırım böyle bir video koymaya 220 ye kadar aralıklar geyet muntazam bir anda 280 oluyor ne iş anlamadım heralde buda modifiye dünyasının bir yeniliği ve yenilikleri senin kadar iyi takip edemiyoruz kardeşim tebrikler.
1,6 passat ın orjinal kadranı 260 dır o aracın orjinal kadranına lafım yok ama istersen sana 1.6 passatla 250 videosu çekebilirim (ki araba 200 bile yapmıyor) küçük oynamalarla hemde senin yaptığın gibi abartı işler falan değil ayrıca bunlar ölçü falanda değil yolda çıkar yapıştırrsın geçen geçer ama ben bu videoları gerçekçi bulmuyorum arabanın kadranı öyle diyede mantıklı olacak diye bir şey yok 1.6 passat eşşek gibi ağır kasa 260 kadran var sen buna ne kadar inanıyorsan kendi aracının kadranınada o kadar inan ayrıca modifiye dünyasını senin kadar takip etmediğim için seni tebrik ettim lafları doğru yerinden anlarsan sorunumuz olmadığını görürsün _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
** 2005 HONDA SHADOW
Tarih: 28.06.2008 - 12:31 Mesaj konusu:
ZX14, passatın 185 bg olanındada aynı karan var yani otomobil üreticileri maliyetleri düşürmek için her motor seceneğine ayrı kadran yapmıyor. yani senin kadran konusunda görüşlerine katılıyorum.ve bu arabalar konusunda iddalı olan arkadaşlar standart motorların karşısına hep modifiye araç sunuorlar bende onlara bir örnek vereyim.Elimde ghostrider röpotajı var aynen şöyle diyor aracının son hızı sorulduğunda (sarı hayabusa)450 km ve motorsiklet okadar güçlükü diyo 320 ile giderken gaz verdiğinizde ön teker yerden kesiliyo.yani bunu gecebilecek caddede dolaşan araba varmıdır bilmiyorum _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Tarih: 28.06.2008 - 12:37 Mesaj konusu:
valeo demiş ki:
ZX14, passatın 185 bg olanındada aynı karan var yani otomobil üreticileri maliyetleri düşürmek için her motor seceneğine ayrı kadran yapmıyor. yani senin kadran konusunda görüşlerine katılıyorum.ve bu arabalar konusunda iddalı olan arkadaşlar standart motorların karşısına hep modifiye araç sunuorlar bende onlara bir örnek vereyim.Elimde ghostrider röpotajı var aynen şöyle diyor aracının son hızı sorulduğunda (sarı hayabusa)450 km ve motorsiklet okadar güçlükü diyo 320 ile giderken gaz verdiğinizde ön teker yerden kesiliyo.yani bunu gecebilecek caddede dolaşan araba varmıdır bilmiyorum
Ben standart bir hayabusayı bile geçecek arabaların caddede dolaştığına inanmıyorum ayrıca arkadaşın verdiği videodaki kadranın mantığını bana bir açıklayın 220-280 arası kadran hassasiyeti nerede 247 yaptığını bile tahminen mi anlıyorsun bunları adamlar yaptı diye böyle kabul etmek zorunda değiliz mantıksız bir kadran ama modifiye kadranı ama orjinal farketmez akla uygun olmayan mantıksızdır bence mantıksız ve kullanışlı değil _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
** 2005 HONDA SHADOW
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5985 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 28.06.2008 - 12:37 Mesaj konusu:
valeo demiş ki:
ZX14, passatın 185 bg olanındada aynı karan var yani otomobil üreticileri maliyetleri düşürmek için her motor seceneğine ayrı kadran yapmıyor. yani senin kadran konusunda görüşlerine katılıyorum.ve bu arabalar konusunda iddalı olan arkadaşlar standart motorların karşısına hep modifiye araç sunuorlar bende onlara bir örnek vereyim.Elimde ghostrider röpotajı var aynen şöyle diyor aracının son hızı sorulduğunda (sarı hayabusa)450 km ve motorsiklet okadar güçlükü diyo 320 ile giderken gaz verdiğinizde ön teker yerden kesiliyo.yani bunu gecebilecek caddede dolaşan araba varmıdır bilmiyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız