Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 haziran motogp hollanda grand prix'i bugün unutmayın!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 haziran motogp hollanda grand prix'i bugün unutmayın!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:28    Mesaj konusu: 28 haziran motogp hollanda grand prix'i bugün unutmayın!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hep alışkınız pazar gününe ama hollanda grand prix'i bugun saat 14:50 NTV canlı olarak veriyor...
Puan Sıralaması
1- Valentino Rossi 162
2- Dani Pedrosa 151
3- Casey Stoner 117

herkese iyi seyirler Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akraba,Unutmuşum az daha dışarı çıkacaktım...İyi oldu hatırlattın gidip kuruyemiş alayım bari Çok gülüyorum
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin Bravo bende evde olayım barii
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler soylediğin için Bravo
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beni_oluler_gorur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi sanki evden cıkıyordun kuruyemiş alacakmıymış git al haydar sende ntv le anlaşmamı yaptın kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
beni_oluler_gorur Çevrimdışı beni_oluler_gorur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölü:yok be olm tam çıkıyordum pertçinin yazıyı okudum unutmuşum yarışı yaşlandık galiba
beni_oluler_gorur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pertci yeni işe başlamış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
beni_oluler_gorur Çevrimdışı beni_oluler_gorur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni_oluler_gorur, Ooo kimleri görüyorum MD'nin en gizemli üyesi Çok gülüyorum

Son Mesajdan 24 saniye:

Ölü baba naber nassın
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni_oluler_gorur, senin işi yok galiba sabah sabah sen bırak yarışı
ıhlamura git Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatırlatma için tşk ler Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celaha, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kene var akraba,kırım kongo mu yapacan ölüyü Çok gülüyorum
beni_oluler_gorur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten öluyum siz dusunun:DÇok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

celaha, hayırlı olsun yenı işin kerdeşim:D

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Batuuu, tşklerr gaza geldim şimdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölü yüzünü göster artık Çok gülüyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol valla hep yarın zannediyordum .iyiki topic açtın yoksa izleyemiycektimmmmmmmm Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beni_oluler_gorur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyur titi benim pertci cekil önümden sende bu gunku yarış benim sıralamaya bile yazmamışsın beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal