Tarih: 27.06.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6565 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 27.06.2008 - 18:17 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun allah bol kazançlar versin hadi İST MD durmayın yaw çıkın HABABAM'a _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
hayırlı olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 27.06.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
i_RR_Fun_BaYRaK,Hayırlı olsun...En kısa zamanda mekanına adımımızı atarız..
Batuuu,Sana gömlek getirttim beğenirsen onu giyersin _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
titi, Çok sağol Abi,beğenmek ne kelime gömlekte senin zevkinin üstüne kimseyi tanımıyorum _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Kayıt: Jun 04, 2008 Mesajlar: 322 Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.
Tarih: 28.06.2008 - 00:20 Mesaj konusu:
Hocam Ben Katılamıyacagım Üzgün olarak Yazmak Zorundayım Bizimkilerle Konustum Herseye Tmm Dediler Ama su Yol Cok Uzak Bana Dıye Yollamıyolar Bu Arada Avrua yakası ikitellide oturuyorum Sorun cıktı SIz eylenın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız