Arkadaşlar, bugün şehrimizde çok üzücü bir kaza yaşandı (yenişehir/Bursa), şehrimizin sevilen kişilerinden (50 ye yakın yaşında) olan arkadaşımız Cevdet Kerim'i yenişehirden inegöle giderken tali yoldan çıkarak aniden yolunu kesen bir kamyonun altına girmesi sonucu kaybettik. Arkadaşımız çok kalabalık bir cenaze ile defnedildi, Allah rahmet etsin. hala şoktayım, olanlara inanamıyorum doğrusu, aynı şekilde iki çocuk sahibi olan bir akrabamıda fabrikadan yola çıkan bir kamyonun yolunu kesmesi ile kaybetmiştik. Arkadaşlar yola çıkıyoruz ama canımız Allaha emanet, aman dikkat.
Tarih: 28.06.2008 - 21:44 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5783 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 28.06.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
ölene allah tan rahmet gerice kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum
bu kaza haberlerinin ardı arkası kesilmeyecek kamyoncular taksiciler minibüscüler ve bizi gider görmeyen sürücüler sözüm size...........................................................
allah herkesi kazadan beladan korusun allahım sen insanları motor tepesinde sınama yarabbim
arkadaslar apaçilik yapmayın kasksız korumasız motora binmeyin her topic de belirtiyorum artislik yapmayın olur olmaz yerde gazlamayın alkollu sinirli hızlı dikkat siz bir biçimde iseniz motor kullanmayın nolur yeter dioruz artık bu kaza haberi son bulsun diyoruz.....
KASKINIZ BAŞINIZDA FARINIZ VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN UNUTMAYIN KAZA SIRASINDA SENİ KORUYACAK TEK EKİPMAN KORUMALAR.... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız