Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ELİM KAZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ELİM KAZA
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mbklar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:28    Mesaj konusu: ELİM KAZA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, bugün şehrimizde çok üzücü bir kaza yaşandı (yenişehir/Bursa), şehrimizin sevilen kişilerinden (50 ye yakın yaşında) olan arkadaşımız Cevdet Kerim'i yenişehirden inegöle giderken tali yoldan çıkarak aniden yolunu kesen bir kamyonun altına girmesi sonucu kaybettik. Arkadaşımız çok kalabalık bir cenaze ile defnedildi, Allah rahmet etsin. hala şoktayım, olanlara inanamıyorum doğrusu, aynı şekilde iki çocuk sahibi olan bir akrabamıda fabrikadan yola çıkan bir kamyonun yolunu kesmesi ile kaybetmiştik. Arkadaşlar yola çıkıyoruz ama canımız Allaha emanet, aman dikkat.
Başa dön
mbklar Çevrimdışı mbklar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tazmaniac
Üye
Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gani gani rahmet eglesin
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eğlesin yakınlarına sabır wersin
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin.... Ağlıyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin Üzgünüm Üzgünüm
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin

çok oldu bu kamyonlar Sinirlendim Üzgünüm
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin ne diyelim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin...
motodrift, benide kamyon alıyordu Üzgünüm
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nazarmet
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar diliyorum.
Başa dön
nazarmet Çevrimdışı nazarmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölene allah tan rahmet gerice kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum

bu kaza haberlerinin ardı arkası kesilmeyecek kamyoncular taksiciler minibüscüler ve bizi gider görmeyen sürücüler sözüm size........................................................... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

allah herkesi kazadan beladan korusun allahım sen insanları motor tepesinde sınama yarabbim Ağlıyorum

arkadaslar apaçilik yapmayın kasksız korumasız motora binmeyin her topic de belirtiyorum artislik yapmayın olur olmaz yerde gazlamayın alkollu sinirli hızlı dikkat siz bir biçimde iseniz motor kullanmayın nolur yeter dioruz artık bu kaza haberi son bulsun diyoruz..... Üzgünüm Ağlıyorum

KASKINIZ BAŞINIZDA FARINIZ VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN UNUTMAYIN KAZA SIRASINDA SENİ KORUYACAK TEK EKİPMAN KORUMALAR....

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun kalanların başı saolsun...
Başa dön
tufan72 şimdi Çevrimiçi tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoozi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah c.c. rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
motoozi Çevrimdışı motoozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal