Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Su ile çalışan araba 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Su ile çalışan araba 2008
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Su ile çalışan araba 2008 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beklenen mucize geldi sonunda yaptılar su ile çalışan araba 1 litre su ile 40 km yol gidebiliyor; Hızla yükselen petrol fiyatları şirketleri alternatif enerji kaynakları bulmaya itiyor. Japonya’da bir şirket su ve havayla çalışan otomobil üretti.

Suyla çalışan araba fikri bundan 10 sene önce ortaya atılmış bir rüyaydı, fakat bu rüya artık resmen gerçek oldu. Suyun elektrolizi ile hidrojenin ayrıştırılması ve ortaya çıkan elektrik enerjisinin yakıt pilinde depolanması ve bunun elektrik motoru ile tekerleklere güç verecek şekilde kullanılması mantığıyla çalışan bu araba, deniz, yağmur veya ırmak suyu ayırt etmeksizin molekül yapısı H2O olan herşey ile çalışabiliyor.

Japon Genepax şirketinin ürettiği aracın maksimum sürati saatte 80km ve 1 litre su ile yarım saat boyunca durmaksızın çalışabiliyor. Araç elektrik motoru kullandığından son derece sessiz ve performans olarak esnek çalışmakta, bunun en güzel örneği ise hiç şüphesiz bugüne kadar yapılmış elektrik motoru kullanan en iyi otomobil olan Tesla Roadster. Yalnız bu aracı BMW’nin 2 yıldır güvenli ve kullanılabilir hale getirmek için çalıştığı Hidrojen 7 model arabası ile karıştırmamak lazım. Çünkü BMW Hidrojen 7 deposuna doğrudan saf hidrojen yüklenen içten yanmalı bir motorla çalışmakta. Hidrojenin sıvı olarak depolanabilmesi için de çok düşük sıcaklıklar gerektiğinden ve taşıma(güvenlik) anlamında birçok risk faktörü içerdiğinden uygulanabilirliği oldukça zor bir sistem.

Hidrojen 7 tabiki Genepax şirketinin ürettiği araca göre çok daha verimli fakat işletimi de o denli zor. Su ile çalışan bu tarz arabalar yaygınlaşır ve daha güçlü motor seçenekleri ile kullanılabilir hale gelirse ki gelecektir, insanlık bedava yolculuk imkanına kavuşup daha refah ve mutlu bir yaşam sürebilir. Her ne kadar bunu petrol rezervlerinden gelir sağlayan güçlü devletler istemeyip önünü kesmek isteyecek olsa da, çevreye duyarlılık ve küresel ısınmanın tehditi arttıkça bu değişimin kaçınılmaz olacağını söyleyebiliriz. Teknolojinin daha bilinçli kullanılması gerektiğinin farkına felaketler olmadan önce varılması dileğiyle…

''DARISI MOTORSİKLETLERİN BAŞİNA''

Kaynak: Haber7
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünya kuraklığa doru giderken su ile çalışan otomobil ne kadar iş görür tartısılır paylaşım için saol
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

petrol lobisi devreye girer yakında. şaka değil daha öncede bol su az benzinle çalışan sistemler tasarlanmış ama esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu.
DoggyMania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oha deniz suyuyladamı oluomus masallah walla butun dunyayı gezerim kıyı kıyı Gülümsüyorum

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı DoggyMania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işe benzinciler çokk kızacak çokk Çok gülüyorum bu konu vipe gider sanki Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu resimdeki Ferrari Enzo değil herhalde suyla çalışan Dil çıkarıyorum ..Temsili koyulmuştur ya da benzerini yaptılar
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ClubBoDRuM, yok değil temsili fararinin tüplüsü bile yok sulu nasıl olsun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o arabanın bi tek radyatörü suyla çalışır.gerisi dolar,euro ve bilumum değerli kağıt parçası... Dans
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

giveintome, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum evet arkadaşim doğrudur
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler bırakın ferrariyide benim acayip projelerim var mesela hiç bişeye ihtiyaç duymadan giden araba ah ah bi sermaye olsa Ağlıyorum (sponsor kabul edilir) Çok gülüyorum ikinci el kittap alınır satılır gibi oldu Göz kırpıyorum
bide bu deniz suyuylada çalışıyomuş Alkışlıyorum
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.06.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

petrolcüler olaya el koyar merak etmeyin.bu arada sahibinden.com'da ferrari'nin tüplüsü bile var Çok gülüyorum .hemde giriş sayfasında.
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 29.06.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aselsandaki sır intiharlar gibi yakında bunu icad edenide kaydırırlar ortadan hiç merak etmeyin...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 29.06.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, bu araba mı suyla gidiyor Şok oldum Şok oldum aman ne güzel suyumuz da pek bol zaten Dil çıkarıyorum yapanlara Alkışlıyorum ferrarinin tüplüsü mü Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana/ konya/izmir

MesajTarih: 29.06.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

petrol bitmeden böyle birsey olmaz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 29.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu teknoloji geliştirilirse 1 litre suyun fiyatı 1 litre benzinle eş değer olur Çok gülüyorum
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal