Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi emeğin için bizleri temsil ettiğin için tekrar teşekkür ederiz. Alkışlıyorum Bravo EMOK günlüğünde buluşmak üzere Göz kırpıyorum
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, çokgüzel fotolar eline saglık hemeglenip hemde hergün fotograf çekip siteye koydun tebrikederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bu arda marmok ta çok kiolmamasına ragmen çok eğlendik herşey çok güzelll GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 29.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Motor Delileri...
Marmok'ta bir çoğunuz ile tanışma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. (Biz derken Fatih ve Erol hatırlamayanlar için Eski Datça Evleri)
Umarız sağ salim evlerinize vardınız/varacaksınız. Çok yakın bir zamanda görüşebilmek dileğiyle... Kalın sağlıcakla...

Fatih Öcel & Erol Pir
www.eskidatcaevleri.com
Başa dön
fatihimben Çevrimdışı fatihimben Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 29.06.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş. sorunsuz iyi ßir tatil geçirirsiniz Göz kırpıyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 29.06.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt abi çok güzel fotolar roman gibi eline emeğine sağlık ortam çok hoş oralarda olmak vardı ama iş güç nasip....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 29.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kimseyle vedalaşmadım..Sabahın köründe elinde birası hala ortalarda dolanan İsland dışında

Rabbit, hakikaten çok içtim ben yine bu sene...ama olsun bu sayede vedalaşabildik Dil çıkarıyorum öptüm seni şekercim.umarım yolculuk iyi geçmiştir.ben hala akturdayım...evime gidip uyumak istiyorum artık....
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.06.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakikaten bravo HAKKI abi..
Bir festival ancak bu kadar güzel yaşatılır..
Fotograflarla gün gün yaptıgın paylaşımın tadına doyum olmamış...
Harikasın. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 29.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmok a gelip te bizleri yalnız bırakmayan md li arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

cok eylendik harika bir tatil yaptık ... işallah birdahaki festivalde buluşmak üzere
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 30.06.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum yüreginize saglık
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 30.06.2008 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt ;
ben şahsen katılamadım..
ancak anlatımların ve fotolarınla kendimi orada hissettim..
ilgine ve emeğine teşekkürler...

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 30.06.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
TOKAT
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.06.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni topik açmadım, mevcut topiğin altına kendi sunumumu ekliyorum:

3. MARMOK Festivali'nin Resimleri, Videoları, Artıları ve Eksileri:
Geçen yıl yapılan 2. Marmok Festivali’nde büyük keyif almıştım. O yüzden bu sene festival öncesinde yapılan bazı olumsuz yorumlara rağmen 3. Marmok Festivali’ne gitme kararı almıştım. Ancak kendi kişisel ve iş durumlarım ile hemen hemen tüm arkadaşlarımın programları kesişemediği için bu sefer tek başıma gideyim dedim. Geçen sene arkadaşlarla topluca gittiğimde büyük keyif almıştım. Bu sefer de büyük keyif aldım çünkü daha önceden bilmediğim farklı gruplardan farklı yaşlarda bir çok yeni motorcu arkadaşlarla tanıştım. Bu sefer farklı bir yönden keyif aldım, benim için sosyal kazanımları olan bir etkinlik oldu. Bunun dışında tanıdığım bir çok arkadaşımı da görme imkanım oldu.

Bu festivalin 3 gün yerine 7 gün yapılması büyük bir hata oldu çünkü şu olumsuz sonuçlara yol açtı:
1) İlk 1-3 günde gelip gidenler oldu. Son günlerde gelenler ilk günlerde gelen dostlarını bulamadılar ve tepki gördü. Erken gelen bazı kişiler ise erken döndü.
2) Cumartesinden önce gidenler esas festivali tadını alamadılar. Festivalin ilk 6 günü daha çok bir tatil niteliği taşıyorken festival özelliğini sadece cumartesi günü yaşatmıştır. Cumartesi harici günler yine eğlenildi ama daha çok kişilerin kendi becerisi, sosyalleşmesi ve eğlence anlayışı ile mümkün oldu.
3) Festival alanı geniş zaman aralığına yayıldığı için sanki festival alanı dolmadığı ve katılımcı sayısı düşükmüş imajı verdi. Gerçi ben katılımcı sayısını bilmiyorum ama çok da yüksek olduğunu sanmıyorum. Geçen sene motosikletimle çadırıma ulaşmak için çadırlardan ve iplerden yol bulamıyordum. Daha da ilginci, gece uyuduğum zaman gece gelen motorcuların kurduğu çadırlar sebebiyle motosikletimi çadır alanından çıkaramıyordum. Bu sene çadırımı aynı alana kurdum ve alanın boşluğundan ötürü istesem yarış bile yapardım.
4) Yine aynı geniş zaman aralığından dolayı katılımcılar yollarda seyrederken hiç de festival heyecanı hissetmediler. Ben geçen seneki Marmok Festivali’ne giderken yolarda her tarafta motorcu görüyordum ve 2. yapılan geçen seneki Marmok’a yaklaşırken yolda içimde müthiş bir heyecan vardı. Motorcu olmayanlar tanıdıklarım bile “yollarda neden bu kadar çok motorcu var?” diye sormak zorunda kalmışlardı.
5) Organizasyon eksiklikleri zamanla ilgili değil ancak geçen sene de vardı ama bu sene daha fazlaydı.
6) Akut ve ve bazı motosiklet grupları olmasa yarışmaların sayısı çok az olacaktı. (Son gün hariç)
7) Datça’ya yapılan geleneksel Ata’ya saygı kortejine yine bu 7 gün meselesinden dolayı katılım çok az oldu. Geçen sene yapılan kortejde başı ve sonu görünmezken bu seneki en fazla 70-80 motor olmuştur.

Orada duyduğum SÖYLENTİLERE (yani polemik ya da herhangi bir şey yapmıyorum) göre yazıyorum: Gelecek sene Marmok’un ev sahipliğini yine aynı kişi yaparsa bazı insanlar gitmek istemiyormuş, ancak değişik bir oluşum olması da bekleniyormuş. Belki Marmaris Belediyesi veya Datça Belediyesi sahiplik yapacakmış. Yeni organizasyonda isim değişikliği gerekecekmiş, bu durumda olası bir isim olan Datmok yapılırsa veya eski Marmok da yapılsa ben mutlaka katılacağım. Sadece bu müthiş düşey ve yatay kıvrak yolda sürüş yapmak için gelirim.

İzmir’den 5 saate gittim, dönerken ise 4 saatte (sabah 09:00’a kadar radar yok dediler, 08:30’da iki tane radarı atlattım ) geldim. Sabah 1.5 saat yüksek hızla yol aldıktan sonra radar saatinden sonra 70-80’le gitmek zorunda kaldım. Asfaltı erimiş olan Marmaris çıkışı 4-5 km’ye kadar olan yol haricinde çok güzel viraj yaparak yol aldım. Grup sürüşü yapmadan kendi başıma motosiklet sürdüğüm için grup sürüşlerinin yavaş sürüş etkisi dışında kalarak performans sürüşü yaptım zaman zaman. Hızlı sürüş sırasında Sakar Geçidi inişte frenleme sebebiyle zorlarken, yukarı tırmanışta ise çok güzel tad verdi.

Bir aksilik olamazsa seneye gene oradayım. Bir takım olumsuzluklara rağmen Marmok’a gidemeyenler/gitmeyenler çok şey kaçırdı.

Önce videoları koyacağım. Daha sonra fotoğraflara sıra gelecek. Bazı videoların görüntü sorunu var çünkü onlar cep telefonu ile 3gp formatında çekildi sonra bilgisayarda MPEG-1’e çevrilip diğer videolarla birleştirildi ve daha da sonra boyut küçültüldü, yani bir çok işlemden geçtiler.

Bu arada eklemek istediğim bir not var, “Bizi Fark Edin” şarkısıyla da bildiğim Ogün Bülent Görgün keşke Datça’ya Ata’ya Saygı Kortejinde artçı olarak yer alırken kask kullansaydı. Şarkılarıyla trafik konusunda yol gösteren birisinin kortej sırasında çekilen fotoğraflar basına aktarılsa kendisi rahatsız olacaktır, yani ben olsam olurdum.

VİDEOLAR:

Konser-Ogün Bülent Görgün
http://www.metacafe.com/watch/1442530//

Konser-Makine
http://www.metacafe.com/watch/1442658//

Cumartesi gecesi:
http://www.metacafe.com/watch/1442788//

Mariachi Kızları:
http://www.metacafe.com/watch/1442821//

Yavas sürme yarışması:
http://www.metacafe.com/watch/1442914//

En kıllı yarışması:
http://www.metacafe.com/watch/1443059//

En çok dövme yarışması-Blueberry:
http://www.metacafe.com/watch/1443283//

En uzaktan gelen yarışması-Ümmet Perkitan:
http://www.metacafe.com/watch/1443110//

En deli motorcu yarışması-Derkunt:
http://www.metacafe.com/watch/1443192//

En seksi yarışması-Erdem:
http://www.metacafe.com/watch/1443270//

BMW 1955-Necdet:
http://www.metacafe.com/watch/1443207//

FOTOĞRAFLAR (Fotoğraflar biraz sırasız oldu, idare edeceğinizi umarım):

Motorumu yükledim ve yola çıkmak üzereyim:

Sakar geçidi:

Herkes Sakar Geçidi’nden aşağı bakar, bu da yukarı doğru görüntüsü:

Marmaris’ten Datça’ya doğru giderken geriye bakınca böyle bir görüntü oluyor:

Marmok’a hoş geldin yazısı:

Çadırımı kurduktan sonra böyle bir görüntüsü var:

Misafirim de var:

Çay içmek güzel oluyor:

Nuri Kilimci’yle tanıştım:

Bu koltuklar 110 kg’ı kaldırmıyormuş:

Blueberry:

Datça’da Ata’ya saygı için toplandık:

Daha sonra Panorama Restaurant’ta içecek ikram edildik:

Sonra Palamutbükü’ne gittik:

En sonunda ise Eski Datça’ya gittik

Plaj:

Kuzey kısmı çok daha kalabalık olabilirdi:

İnsanlar çadırlarını daha çok güneye kurmuşlar:

Bu yıl Denizli çıkartma yaptı:

Çadırımın içinden manzaram:

En çok dövme sahibi olma yarışmasında değerlendirmeyi bekleyenler:

Foster birayı 1 YTL yaptılar, herkes 15 dakika içinde zom oldu, işte promosyon böyle olmalı:

Biraz böyle içeyim:

Hatta böyle de olur:

Ohh, be Foster ne güzelmiş:

En iyisi 2 tane birden içeyim:

En seksi kim yarışması:

Cuma gecesi Makine’nin konseri vardı:

“Bizi fark edin”:

İlginç bir alet:

Cumartesi gecesi de müzik vardı:

Bu insanlar neyi çekiyorlar?:

Mariachi Kızları!:

Bu dövmedeki şekli anlayamadım:

Jüri üyeleri:

Yüzme yarışları da oldu:

Yüzme yarışı organizatörleri:

Seyirciler:

Aldığım elektrikli su ısıtıcısı sadece bazı suları ısıtabiliyor, mesela bu kaliteli sudan oluşan bir mug’ı tam 10 dakikada ısıtabiliyor:

Oysa musluk suyunu yarım dakikada kaynatıyor:

Pet şişe dibiyle bardak yaptım ve masamın üzerine koydum:

Bu bardağa çok sıcak su konursa böyle oluyor:

Yemek masam:

Blueberry (bir çok sitede nicki budur), gece yüzmek istedi:

1955 BMW’nin sahibi Necdet:

Şu tepeye çıkabilseydim çok güzel fotoğraf çekecektim ama arkadaş bulamadım:

Bazı yerler yosunlu:

Geceyarısı canımız sucuk çekti:

Bilseydim Derya’nın bulaşık yıkadığını, ben de bulaşıklarımı ona götürürdüm, Hulk tecrübeli, o hemen anlamış:

Derya’nın en normal çekilmiş fotoğrafı:

Bu ise “onun normal hali”:

Bak burada belli olmuyor ama yaklaşınca belli oluyor:

Bazı motosikletler çektim:
Bunun rengi güzeldi:

BMW’nin torpido kapağı bile var:

Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sendeki fotograflar ve videolar da supermis Mr-Cool. Bizimle paylastigin icin cok tesekkur. Gülümsüyorum
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 30.06.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok mükemmel fotolar Alkışlıyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 30.06.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Cool güzel fotolar malesef ben gidemedim ama sayenizde sanki oradaymışım gibi hissettim biran Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal