Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 150 ile akdeniz turu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 150 ile akdeniz turu

cbf 150 ile akdeniz turu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.06.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar şu anda halen 05 600f kullanmaktayım ama bu benzın zamları canımı sıkıyor çok geziyorum ve çok fazla benzin tüketiyorum işim ile evim arası 26 kmh aksam iş çıkışından sonrada eve gidene kadar 60 kmh yi buluyorum haftada 130 ile 150 benzine yatırıyorum son gunlerde cbf 150 almayı kafama taktım işe gidip gelmek için ağustostada izine ayrılacağım kafamda hep motorla gezmek var ama benzin masrafı tadımı kacıracağından eminim acaba cbf 150 ile söyle istanbuldan antalyaya kadar uzansam 150cc motor beni kesermi , yolda bırakırmı, şişermi ne bileyim hiç 150cc ye binmedim nasıl gittiğinide bilmıyorum ve bunun gibi birçok endişem var siz tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Son Mesajdan 45 dakika sonra eklendi:

Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Remzi_
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidersin de gelirsin de. Millet YBR 125 ile dünyayı dolaşıyor.
Ben iki sene önce 200 cc lik Asya GY200 ile 3200 km Akdeniz-Ege turu yapmıştım.
Hiç bişey olmaz.

CBF150 ile geziye örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/31981-cbf-150-ile-istanbul-karabuk-936-km.html

Suzuki Bandit
GSF 650SA '07
Başa dön
Remzi_ Çevrimdışı Remzi_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msutcu, cbf150 almak istersen kesinlikle beni arıyorsun hocam...tereddütsüz...537 335 22 33..

2 seçeneğimiz var...tabi almak istersen...

3.650 peşin...koruma demiri yan ayak plaka içinde...herşey dahil...

2.seçenek...800 peşin...kalanı 3000 ise world axese vade farksız 8 taksit 3750 e...bayim Gökhan Konşuk...kankim adamım...bana güven... Bravo

www.dnbmotor.com/
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete-han saol ama ben temiz bir 2.el buldum 2008 adam almıs ama 3000 kmh yapmış büyutmek amaçlı satıyor 2.600e anlaştık sayılır ruhsatta dahil 2800 mağlolur sanırım ama olurda cayarsa seni arıycam ilgin için teşekkürler
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msutcu, 3000 km 2650 fena fiyat değil...bi öğrenci arkadaşın 1900 km deki cbfsini 2850 ilan verdik...2650 ye yine bir öğrenciye verdik...yani takip edince bulunuyor...en azından o makinanın bana bi şasi nosunu veriver sistemden baktıralım...ne dalgası varmış görelim...veya senin kendi servisin baksın...bakım kaza değişen falan hepsi çıkar ortaya... Bravo

ben düşük cc de sıfır derim hocam...kendin yapıcan rodajı... Bravo alacağın toplam 2850 ytl lik ile 3650 arasındaki fark 800 lira...değermi sen düşün... Bravo
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete-han doğru söylüyorsun 800 ytl için bilmıyorum değermi diye ama 3700 cbf ye verene kadar 500 daha koyup 2006 07 cbf 250 alırım diye düşünüyorum bu sekilde çok kararsız kaldım aslında ben yinede aldım telefonunu aldım 0 almaya karar verirsen ilk seni arıycam
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 30.06.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msutcu, Yüksek cc den düşük cc ye adapte olmak zor olacaktır trafik tecrübeni yeniden gözden gecirmen gerekecek artık daha fazla sag seritte kalacaksın ama bunun da keyfi farklı tabii İst.dan yapacagın Akdeniz turuna gelince sabırla kullanırsan sorun yok ama yüklü cıkacaksan fazla terleyeceksin demektir hayırlısı olsun senin adına
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer
bencede doğru söylüyorsun kararsızım işte 2ci motorumu ne alsam diye çünkü her işte kullanmak istiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal