Tarih: 30.06.2008 - 02:02 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, urfa cesur firmasında ki ali baba yı tanımam ama pamuk müzikhol u bilirim zaman zaman tanıdıkların dügünlerinde göbek atmak nasip oldu bence fırsat yarat cık gel senin içinde degişiklik olur hem de tanıdıklarla kucaklasırsın _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Yakısır kardesıme.helekı mevzu bahıs vatansa.Senınle gıdıp gezmek hemserılerımızle tanısmak ısterdım ama en kısa zamanda yapacam ınsallah bende. _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
oGuZ_HaN, abi sende hep gelcem gitcem diyorsun ama olmuyor vaktin yok vaktin olsa evden izin yok hani evlendinya ondan _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 12.07.2008 - 16:50 Mesaj konusu:
Tekrar tekrar baktım çok keyıflıydı...İnşallah ben konyaya geldığımde de hep beraber oluruz tum konya md yı tanımak ve sohbet etmek ıstıyorum...Sizler gıbı vefaakar ve dost ınsanları tanımak benım ıçın gurur olacaktır.... _________________
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 12.07.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
Tekrar tekrar baktım çok keyıflıydı...İnşallah ben konyaya geldığımde de hep beraber oluruz tum konya md yı tanımak ve sohbet etmek ıstıyorum...Sizler gıbı vefaakar ve dost ınsanları tanımak benım ıçın gurur olacaktır....
Cok büyük keyif alacagindan eminim cokk saygi deger insanlar sagolsunlar Varolsunlar _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız