Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1569 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 26.06.2008 - 16:39 Mesaj konusu:
Neyse ya hiç bişey için birbirimizi kırmaya değmez,ben biraz neşelendireyim bari ortalığı bu pazar eğer bi aksilik çıkmassa CBR Team olarak şiledeyiz katılmak isteyen olursa katılabilir.Buluşma yeri kartal,sahilyolundaki koçtaşın önü saati daha belli değil ama katılım olursa haber veririrm.
deathalone, walla kardesım yazlıga geldım o yuzdn nete gıremıyorum ama her gırdıgımde yazıcam emın ol demek ınnova senı gectı acıkcası cok sasırdım ama mutlaka bı oynama vardır o makınada bılıyosun ınnovalar oynanmaya cok acık makınalar... ınsallah banada bır denk gelırde gorurum ne oldugunu... DEVIL88, ne dıyon bakayım sn bılader bız TVS cılerle aramızdakı husumetı bıtırdık erol88 le bıle aramızda bır gergınlık yok sen neden yırtık dondan cıkar gıbı cıkıyosun bı soyle bakalım! topıcte huzursuzluk yaratmaman rıca edıyorum... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 28.06.2008 - 11:45 Mesaj konusu:
repsol _35 valla kanka benım eskı ınnova o bence hıc yarısma bulasma bendeyken 145 yapıodu bende gecerım dıye kalktım ama dahada fazla oynamıslar ne oldu bende anlamadım sankı ben duruomusum gıbı yurudu gıttı sanıyede hızlanıyo olsun oda honda sonucta tws mıs ybr mıs bunlar bızım kale almadımız motorlar sonucta kızmana gerek yok kanka gercı motor motordur ama bılıosun bende artık cbr 125 ımı verıcem ve 600rr a gecıs yapıcam kısmet olduğu zaman dusuk cc ler sıktı artık
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
CbrErcan şilede askerlığımı yaptım bıdaha gıtmeyı oraya dusunmuyorum
ama olurda ayvalık tarafından gecersenız bende varım
Tarih: 29.06.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
siyahbeyaz123, 2008 CBR kullanıyorum km'de kaç para yaktığını tam olarak ölçmedim ama bir depo benzinle 350 km gidiyor hem yakıt bakımından hemde konfor bakımından 1 numara sanada tavsiye ederim _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Tarih: 30.06.2008 - 01:17 Mesaj konusu:
erol88 sağol kardesım ekledığın ıcın ama yazdığımı dırek oyle algılama sınıf acısından ve cc acısından demek ıstedım ben burda hepımız md aılesıyız surda sen gecsen nolcak ben gecsem nolcak varılcak nokta aynı olduktan snr
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
eroll88 kardesım ben tekrardan okudum formda yazdığımı bıraz dıger tvs cı arkadas alaylı konusmus o yuzden bu sekılde yazmısım senle bıseyım yok alay gecılmesını sevmıom sadece hıc bı konuda
EROLL88, benım anlamadıgım sen neden boyle bı anda parlayıp sonuyosun ? neden yanı butun bunlar bı anlam veremıyorum senın bu hareketlerıne...
neyse bosuna tartısmaya gerek yok yanlız bugun egsoza yenı nıkelaj attırdım arkadaslar bı gormenız lazım CBR ıma yenıden asık oldum... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 01.07.2008 - 16:34 Mesaj konusu:
sezercik67, Avatarını biraz küçültürsen herşey daha güzeL olacak.
Son Mesajdan 2 saat 47 dakika sonra eklendi:
Evet arkadaşlar,motorumun 4000'lik bakımı bugün yapıldı fiyat olarak 100-150 civarı bekliyordum ancak borcum ne kadar diye sorduğumda bana 55 YTL dedi acayip şaşırdım 100-150 beklerken 55 YTL ödemek gerçekten çok iyiydi Güngör Motor'a Teşekkür Ediyorum... _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız