Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 29.06.2008 - 20:28 Mesaj konusu:
turist, inan ıedek parça ve servfis işçilik ücretini bilmesem gözüm kapalı Aprılıa diyeceğim ama...İtalyano lirettos euro normları beni geriyor...ha kazada yapsam bi punduna getirip kaza dümenyle kaskoya yaptırırım o konudada işimi bilirim ama abicim sonucta bazende diyorum makina dediğin uzayacak bazen ya...offf ki ne off...millete çatır çatır makina aldırırım kendine gelince söküğümü bile dikemem... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 29.06.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
mete_han, o konu hakkında pek bilgim yok ama aprilla cizgisi harika süpercity 250 ye bayıldım özellikle, bende scooter dedinmi duruyorum ss makinadan sıkıldım desem yeri var gezmeyi seven biri olarak ss biraz pahalı düşüyor yakıt lastik falan, enjeksiyonlu bir scooter özellikle 250 cc sınıfında tadından yenmez, parça ve kaza olaylarını düşünme derim demirden korkan trene binmez zaten,
satıcıyla parça işinde konuş derim gözü açık biri olduğun her halinden belli oluyor, seni ikna edebilirse pek sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yalnız aprilladan çekmiş bir kaç kişi tanıyorum bunuda eklemeden geçmeyim.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 30.06.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
turist, dün Ferco test sürüşündeydim...inanırmısın scootera binmeyeli 3 yıl geçince bi garip geldi...Allah sonumu hayır etsin...yav bıktım makinanın rampalarda bayılmasından 120 yi görememekten...ne bileyim işte insna hayatında bazen değişiklikler istiyor...birde ayağıma su sıçratıyor şerefsiz...
sende niyetliymişin zaten...hayırlısı artık...
conan81, abi runner bana küçük geliyo...deli makina ama kasa küçük...
ryangt, eray abi tamam uğrarım...param az ama sende bana göre şeyler yoktur..bi çayını içeriz artık... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 30.06.2008 - 00:37 Mesaj konusu:
Mutlak ikisi arasında bir tercih olacaksa aprilia tek tercihim olur en az cbf150 ile yaptıgın kadar yol yapar sıkıntısız para harcamadan mutlu yasarsın karar senin tabii hadee hayırlısı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 30.06.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
sym joyride 200 lerede bi bak istersen arkadaşım da var sürekli olmasada arada bir kullanıyorum vallahi on 10 numara iki kişi en dik yokuşlarda bile tık yok yalnız bu aralar suzuki servis vermiyormuş artık biraz parça sıkıntısı var bilgin olsun.
selamlar ben imzamdada belirttiğim gibi bewerley 250 istiyorum artık bey oğlunda polisler bile ondan kullanıyor. bence tam sana göre . şimdilik bol şanslar. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3546 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 30.06.2008 - 01:28 Mesaj konusu:
mete_han abi piaggio nun carnaby 200 diye yeni bir modeli var
200cc ve 21hp fiyatı da 7000ytl ben bunuda eklemeni öneririm seçeneklerine _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
mete_han,Abi bombayı patlatıyorum ya bu modeli al ya da ps150'yi ama ben gilera runner 200 e de bak derim..Bende cbfyi bugün sattım ps150 veya runner oda olmadı derbi düşünüyorum..
Derbi Gp 1 250 Racing Çok Şık Bence
GP1 250
Sportif ruhuyla yollara çıktı...Hem görüntüsü hem kullanımıyla tutkuya dönüşebilecek tasarım. Sürüş keyfiyle nehirlerarası yollar bile spor aktivitesine dönüştürecek yeni yol arkadaşı...Derbi GP1 250’nin tasarımıyla motosikleti yalnızca bir ulaşım aracı olmaktan çıkarıp, hem görsel hem işlevsel olarak zevk kaynağına dönüştürüyor. Daha iyi bir kütle dengesi sağlayan yeni motor ve radyatör konumu.Daha fonksiyonel gösterge paneli; analog devir göstergesi ve çok fonksiyonlu ekranı ile dijital hız göstergesi.
GP1 250
Motor Tek silindir 4 zamanlı 4 sübaplı
Silindir hacmi 244,29 cc
Silindir çapı 72 mm
Silindir kursu 60 mm
Max. güç KW - HP 22 hp/8250 devirde
Max. tork -
Yakıt besleme Karbüratör
Yakıt türü Kurşunsuz benzin 95 oktan min.
Dağıtım Üstten tek eksantrik, 4 sübap ile
Ateşleme Elektronik, değişken avanslı
Çalıştırma Elektrik, otomatik jigle ile
Yağlama Islak karter, pompa ile
Karter yağ kapasitesi 1,5 lt
Soğutma Sıvı ile
Debriyaj Otomatik, kuru tip santrifüjlü
Vites Değişken kayışlı aktarım sistemi
Şasi Yüksek dayanımlı tüp şasi
Ön süspansiyon Hidrolik furş ile 40 mm boru çapı 100 mm kurs
Arka süspansiyon Hidrolik, tek amortisör
Ön fren 245 mm disk ile
Arka fren 240 mm disk ile
Jant ölçüleri Ön: 14” Arka: 14”
Ön lastik 120/70-14”
Arka lastik 140/60-14”
Uzunluk
Genişlik (en geniş yer) 800 mm
Aks aralığı 1.374 mm
Sele yüksekliği -
Kuru ağırlık -
Yakıt deposu 11 lt 1,5 lt yedek içinde
En yüksek hız -
Egzost çıkışı Euro 2 normlarında
Fiyat : 6490 YTL
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 83 Nereden: istanbul,Maltepe
Tarih: 30.06.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
uzun yol için bagaj kapasiteleri önemli olabilir. bunu da bir araştır bence.
bu arada Euro3, bir emisyon standardı. yani atmosfere atılan zararlı eksoz gazı miktarının az olduğunu gösterir. fakat bu durum yakıtın daha verimsiz bir şekilde kullanılmasına neden olur. bunun nedeni, euro3 normunu yakalamak için eksoza entegre edilen komponentler ve filtrelerin karşı basınca neden olması.
neyse efenim,
bence son durumda aprilia daha ağır basıyor. sonuçta 122 kiloluk bir kullanıcı söz konusu _________________ YBR 125 Akrapoviç Edition :S
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız