Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mayis ayinda ne yapilir?... Gezilir.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mayis ayinda ne yapilir?... Gezilir.

Mayis ayinda ne yapilir?... Gezilir.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rüya gibi bir gezi imrenmemek elde değil...tşkler. Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cakiroglu_r6
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ya Bravo
Başa dön
cakiroglu_r6 Çevrimdışı cakiroglu_r6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika kareler elerinize saglık Bravo Bravo
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 15.06.2008 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Dogrusu daha sık katılmanı ve paylaşmanı bekleriz ama sanırsam zaman darlıgından olmuyor oldugu kadarı ile Alkışlıyorum Alkışlıyorum
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.06.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık vak vak amca..
paylaşımın için teşekkür ederiz..
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 15.06.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald amcam ellerine sağlık. Valla sabah sabah içim aydınlandı.. Ah keşke ben de gezebilsem, uzun yollara gidip yeni yerler görebilsem..
Gerçekten çok güzel manzaralardı.. Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck,fotograflar harika,eline saglık,teşekkür ederim. Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 15.06.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel bir gezi, kaliteli fotolar, ve Donald_Duck tarzi super bir anlatim.
Guzel bir gezi olmus Donald_Duck. Alkışlıyorum
Devamini bekleriz. Gülümsüyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 20.06.2008 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adada koyler kasabalar serpistirilmis...

[URL="http://img247.imageshack.us/img247/2465/mallorca20map2yh5.jpg"][/URL]

Her taraf badem, incir, portakal, zeytin ve uzum baglari...

Oyle kilometrelerce akiyor otomobilin penceresinden. VM diyor ki Avrupanin bademini Mayorka sagliyormus...

Baharda gormek lazim buralari diyoruz.. Baharlar actiginda...

Kivrila kivrila Valdemossa sehrine geliyoruz.

[URL="http://img136.imageshack.us/img136/1669/stitched015qm7.jpg"][/URL]

Pazar var...yerlisi turisti sokaklara dokulmus, bahar yorgunlugu ve tembelligi elle tutulacak gibi.

Bazi sokaklar... Nasil diyeyim. Dar desem kimbilir ne anlarsiniz. Fotograf iyi anlatir yine.

Oradan kalkiyoruz ver elini Deya... Minicik bir kasaba, ama nasil guzel, nasil temiz, tertipli...

Burada da var boyle seyler. "Mercedes gorunumlu Reno"... Gülümsüyorum

Gorunum markayla sınırlı kalmis ama olsun. Maksat gelene gecene bir tebessum katmak degil mi?

Kasabanin sokaklarindan bir panaroma...

[URL="http://img247.imageshack.us/img247/1039/stitched017fd4.jpg"][/URL]

Doyamiyoruz gezmeye...VM diyorki haydi Soller e gidelim. Gidelim... Hem Picassonun sergisi de varmis orada, ona da bakalim... Bakalim... hem tramvay da varmis...ustelik kahvenin icinden geciyormus...Hedi canim... Valla... Iyi ya, gorelim...

Soller (Soyer diye okunuyor) e variyoruz, inceden yagmur da takip ediyor bizi. Yagmur dediysem çisenti... Hosumuza bile gidiyor. Romantik.

Tramvay yolumuzu cikiveriyor, sanki bilirmis gibi vatman. çın çın ting...

21 numara..."Aaa Suadiye tramvayi" diyorum. Kimseye bir sey ifade etmiyor. Cok yaslandim galiba diyorum kendi kendime. Hadi ya...

Gidip bir meydanda guzel bir kahve soyluyoruz... Yanina da bademli cukulatali kek. mmmmMMmmm...

Burasi Fransiz etkisinde bir sehir. Sebebi enteresan... Ana sehir Palma dan burayi ayiran daglar oyle sarp ki denizden Fransaya ulasmak daha kolay geldigi icin Soller halki Isapnya yerine Fransa ile daha cok iliskide kalmis tarih boyunca.

Neler oluyor hayatta...

Gidelim su Picasso nun porselenlerini gorelim diyoruz.

Ustat...

Dokunuvermis kile... Tarihe iz birakmis bir anlamda. "O bakis" i yakalamis iste.

Kimisi de bir gulusu yakalar, kimisi bir dokunuşu. Ne kendi unutur, ne baskalarina unutturur. Birseylerin farkinda olmak lazim...

Obur tarafta sorarlar adama...

-----------------
Tiklanabilir resimler var yukarda, bir bakin emi.

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 20.06.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bunlar da superrr
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlatim tarzi ve resim formati cok farkli. Alkışlıyorum
MD'de bu sunum konusunda teksin Donald_Duck. Bravo
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel kareler
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.06.2008 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artik daha fazla adada kalamadik, bizi bekleyenler vardi anakarada, Barselona da. Gittik, bulustuk… Salou diye kucuk bir sehirde ayirttigimiz otel odamiza yerlestik.

Salou nun fazla bir ozelligi yok. Mesela Cinarcik gibi dusunebilirsiniz. Sahil sehri, tatil sehri… Sezonluk.

Sonra esas ilginc olan Salou nun kara tarafindaki kucuk koyleri kasabalari soyle bir dolasmaya ciktik ertesi gun…
Burasi oralarda bir yerde bir restoran. Enfes geyik ceviriyorlar, yani muhabbet degil, hakiki geyik... Ve kendi saraplari var. Inanilmaz.

Baglarin goz alabildigine uzandigi tepeler… tepeler.... Bulutlarin golgeleri dolasiyor baglarda, baska kimseler yok.

ve gelincik tarlalarinda bendeniz.

Yıllardir gelincik tarlasi gormemiştim... Özlemisim.

Gelincik, pisi-pisi otu, papatya... Cocukgum bir film seridi gozumun onunde...
Hele o ezilen otun kokusu, toprak kokusu...ebegumeci, yabani nane, karanfil...

Bir tabela. Ilerde bir köy varmış, adı "Miramar". Gidelim bakalim...Aylardan yaz, gunlerden tatil nasil olsa.

Bu yollardan... Motosikletsiz...

Insanin aglayasi geliyor.

Miramar gorunuyor uzaktan. Bir dagin tepesinde minyatur bir köy.

Biz uzaktan o köye bakıyoruz,

O da yukardan bize.

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi canım istediya
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.06.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız sadece kıskandım o kadar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal