Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilk kazamı yaptım...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilk kazamı yaptım...

ilk kazamı yaptım...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen hayırlı olun demiştik yeni motoruna..yapacak bir sey yok telafi edlicek seye bakacaksın... Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sende ve çocukda birşey olmaması çok iyi.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, açılma olmuş..yapılır ama eskisi sağlam olacağıda meçhul umarım sana yardımcı olacak iyi bir usta işini bilen biri vardır tanıdığın.
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.bunlar üzücü şeyler ama ikinize de bişey olmamış.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugracım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.servisle görüştüm akşam üzeri haber vericekler bilgine
tekrar geçmiş olsun dostum Üzgünüm
Başa dön
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gecmiş olsun, sende fazla bişi olmaması sevindirici
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, sağol abi ilgilendiğin için.arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, Ağlıyorum cok gecmiş olsun ya neyse ki sende bişe yok Ağlıyorum gecmiş olsun tekrar
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardesım verılmıs sadakan varmıs
herswey de bır hayır vardır uzulme cana gelecegıne mala gelsın
sen ıyısınya gerısı bos Ağlıyorum
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun
Allah hepimizi kazadan beladan korusun

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawa500
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun....

Kask takmayan ve direten arkadaşlar için kaskında bir resmini koyarsan çok faydalı olacağını düşünüyorum....bir kaskın ezilmesi için bayağı bir darbe gerekir...ezildiğini söylüyorsun....çıplak kafayı düşünemiyorum bile....
www.turkiyemotosiklet.org
Başa dön
kawa500 Çevrimdışı kawa500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa500, kask yanımda olmadığı için çekemedim fotoğraflarını onu daha sonra eklicem...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun İstemiyorum ayrıca bravo sana çoçuğa çarpmamak için motorunu yatırdın Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın Bravo
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook gecmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici.bosver cana gelecegıne mala gelsın.cocukta kurtulmus sende.tekrardan gecmıs olsun.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal