Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 30.06.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
gecen hayırlı olun demiştik yeni motoruna..yapacak bir sey yok telafi edlicek seye bakacaksın... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 30.06.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
by_molla, açılma olmuş..yapılır ama eskisi sağlam olacağıda meçhul umarım sana yardımcı olacak iyi bir usta işini bilen biri vardır tanıdığın. _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 30.06.2008 - 13:25 Mesaj konusu:
çok büyük geçmiş olsun....
Kask takmayan ve direten arkadaşlar için kaskında bir resmini koyarsan çok faydalı olacağını düşünüyorum....bir kaskın ezilmesi için bayağı bir darbe gerekir...ezildiğini söylüyorsun....çıplak kafayı düşünemiyorum bile.... _________________ UĞUR DİGAN
0 543 6215628
ChApIIrrr 250
www.turkiyemotosiklet.org
Tarih: 30.06.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
by_molla, çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız