Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendeee yunanistanaaa gidiommmm bu resimlerdenn soraaaa Çok gülüyorum ama yarisa deillll hihihihi Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ser_Touch, Takımınızı tebrik eder başarılar dilerim efendim...

Yorum yapan herkese teşekkürler ama dediğim gibi fotoğraflar için Pacific racing team 'e teşekkür edin.Ben sadece topiği açtım.. Göz kırpıyorum

Tüm türk takımlarımıza Avrupa Şampiyonasında tekrar başarılar dilerim..
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun sizlere......... Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sinem,emeğine sağlık.. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.06.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılar.. fotolar super Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zafer-motor
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir takım olmuşsunuz
Başa dön
zafer-motor Çevrimdışı zafer-motor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hatipoglu_59
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ/ÇORLU

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hatipoglu_59 Çevrimdışı hatipoglu_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 30.06.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bır yarış olmuş anlaşılan yarışan ve orda emeği geçen herkese teşekkürler.Bildiğim kadarıyla bu yarışta yarışçıların bütün masrafları TMF
ye ait olması lazımdı,keşke bu kadar zahmet etmeyipte o parayla Körfez pistini adam gibi bir hale getirseydiler.Olaya bak Türkiye motorsiklet pist şampiyonası Yunanistan da yapılıyor yazık çok yazık!!
wildcherry
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.06.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum inanılmaz olmuş harikaaa OK
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 30.06.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Motordelisi Alkışlıyorum

Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 30.06.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider kardeşim,TMF bu yarışla ilgili kuruş destek sağlamadı,hatta sınır kapısında yaşanan bir sorun için kılını bile kıpırdatmadı herkes kendi imkanlarıyla geçti gümrükten,orada sağlanan ikili ilişkiler sayesinde.Sana sonuna kadar katılıyorum, TMF bu hafta Pleven de Türkiye Pist şampiyonası düzenledi,bir ton telaş ve masraf yapılacak yine parasız değil tabiki 350 ytl alacak herkesten, tırlarla motor götürecek otobüslede yarışçıları.Otelleri ayarlamış yemek içmek de bu paraların içinden olacakmış.Ne gerek var bu kadar işe anlamak mümkün değil İzmir yarış pisti dururken,bu masraflarla İzmit körfezi düzeltmek varken nedir bu İNAT anlamıyorum.Ayrıca Pleven deki pist de HAVAALANI...Gülümsüyorum kukalardan yapılma bir yer..yorum sizin...
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider, bu Türkiye Motorsiklet Pist Şampiyonası değil.Bu Avrupa Motorsiklet Pist Şampiyonası... İyi fikir
bomex, üyelerin fotoğrafları topiği ile karıştırdın sanıyorum..
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey çok güzel,başarılar dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL demiş ki:
fast_rider, bu Türkiye Motorsiklet Pist Şampiyonası değil.Bu Avrupa Motorsiklet Pist Şampiyonası... İyi fikir
bomex, üyelerin fotoğrafları topiği ile karıştırdın sanıyorum..

Bu yarış Balkan ve doğu avrupa şampiyonasıydı . Göz kırpıyorum

Emeğiniz için teşekkürler harika kareler Alkışlıyorum
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foto lar cok guzel Bravo
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal