Ser_Touch, Takımınızı tebrik eder başarılar dilerim efendim...
Yorum yapan herkese teşekkürler ama dediğim gibi fotoğraflar için Pacific racing team 'e teşekkür edin.Ben sadece topiği açtım..
Tüm türk takımlarımıza Avrupa Şampiyonasında tekrar başarılar dilerim.. _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
Tarih: 30.06.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
Güzel bır yarış olmuş anlaşılan yarışan ve orda emeği geçen herkese teşekkürler.Bildiğim kadarıyla bu yarışta yarışçıların bütün masrafları TMF
ye ait olması lazımdı,keşke bu kadar zahmet etmeyipte o parayla Körfez pistini adam gibi bir hale getirseydiler.Olaya bak Türkiye motorsiklet pist şampiyonası Yunanistan da yapılıyor yazık çok yazık!! _________________ Üssü var,üstü yok
fast_rider kardeşim,TMF bu yarışla ilgili kuruş destek sağlamadı,hatta sınır kapısında yaşanan bir sorun için kılını bile kıpırdatmadı herkes kendi imkanlarıyla geçti gümrükten,orada sağlanan ikili ilişkiler sayesinde.Sana sonuna kadar katılıyorum, TMF bu hafta Pleven de Türkiye Pist şampiyonası düzenledi,bir ton telaş ve masraf yapılacak yine parasız değil tabiki 350 ytl alacak herkesten, tırlarla motor götürecek otobüslede yarışçıları.Otelleri ayarlamış yemek içmek de bu paraların içinden olacakmış.Ne gerek var bu kadar işe anlamak mümkün değil İzmir yarış pisti dururken,bu masraflarla İzmit körfezi düzeltmek varken nedir bu İNAT anlamıyorum.Ayrıca Pleven deki pist de HAVAALANI... kukalardan yapılma bir yer..yorum sizin...
fast_rider, bu Türkiye Motorsiklet Pist Şampiyonası değil.Bu Avrupa Motorsiklet Pist Şampiyonası... bomex, üyelerin fotoğrafları topiği ile karıştırdın sanıyorum.. _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
fast_rider, bu Türkiye Motorsiklet Pist Şampiyonası değil.Bu Avrupa Motorsiklet Pist Şampiyonası... bomex, üyelerin fotoğrafları topiği ile karıştırdın sanıyorum..
Bu yarış Balkan ve doğu avrupa şampiyonasıydı .
Emeğiniz için teşekkürler harika kareler _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız