Tarih: 30.06.2008 - 15:13 Mesaj konusu:
valeo,
yan tekerlek sisteminin yapılması çok da zor olmasa gerek.
benim kafama takılan vites ve arka freni nasıl kontrol ediyor? hadi diyelim merkezi fren sistemi döşediler, ön freni sıkınca arka da devreye giriyor (ki bunu yapması o yan tekerleklerden çok daha zordur), vites olayını nasıl ayarlıyor? bi aparatla onu da gidona bir yere oturttu diyelim,
videonun sonunda tekerlekli sandalyeye nasıl oturduğuna dikkat edin, gayet rahat ayaklarını havada tutabiliyor ve kontrol edebiliyor gibi geldi bana. yani sanki fantazi için yapılmış bişr aparat ve çekilen bi video gibi geldi bana.... _________________
Gercekten cok azimli _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 04.07.2008 - 03:06 Mesaj konusu:
Yaw valeo soyle videolar koyma. Hayir millet sakat kalmaktan korkmayip daha da abanacak gaza.
Saka maka guzel bir sistem.
Calistigim sirketin elektronik muhendisi anlatmisti bana. Amerika'ya gitmis bilmem kac sene once. Dev gibi bir Harley Davidson'i kucucuk bir kiz kullaniyormus, galiba Asyali. Bizim muhendisin onunde gidiyormus, ışıklara yaklaşıyorlarmış. Bizim muhendis, kiz durunca motoru nasil tutacagini merakla beklerken, bir bakmis, motosiklet durur durmaz yandan ayaklar acilmis otomatik olarak hizla ŞAAAK diye. Bu olay en azindan 10 sene once filan oluyo.
Bu arada valeo, sen de video olayinda zzzzzz'yla yarisiyosun yani. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bir de motor "kötü alışkanlık" olarak gösterilir. Adam hayata nasıl bağlanmış baksanıza, yaşama sevinci resmen adamın! Muhteşem! _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 05.07.2008 - 16:48 Mesaj konusu:
çok güzel yaaa aslında vatandasın öğrenmesi için bunlardan olması gerek _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5733 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.07.2008 - 16:50 Mesaj konusu:
_ToLGa_ demiş ki:
serkan_yenidunya, dediğin filimi hatırladım ama ismini hatırlayamadı
Eski motorcu bi sakat adam cbr 900rr a binip antrenman falan yapmaya başlıyodu sonra yarışlara katılıyodu
Bu arada adam o aparatla virajlara tam yatamaz diye tahmin ediyorum sanki ? bide düşse allah korusun nolcak
benden çok yaşıcan ben anlatsam sayfa yetmez iii kısaca özetlemişssin sgl _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 05.07.2008 - 17:32 Mesaj konusu:
valeo kardeşim bilgiçlik yapmış gibi olmayayım ama özürlü tabirini engelliler kendilerine yapılmış bi hakaret sayarlar. paylaşım için teşekkürler _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
çok güzel gerçekten tebrik ederim kendisini
düşünün kim bilebilirki bacaklarını kaybetmeyecegimizi içimizde olan tutkumuzu tatmin etmek bizimde hakkımız olmalı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız