Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Özürlüler için RACE Motorsiklet (video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Özürlüler için RACE Motorsiklet (video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 30.06.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir teker kayması sonucu... Üzgünüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 30.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo,

yan tekerlek sisteminin yapılması çok da zor olmasa gerek.

benim kafama takılan vites ve arka freni nasıl kontrol ediyor? hadi diyelim merkezi fren sistemi döşediler, ön freni sıkınca arka da devreye giriyor (ki bunu yapması o yan tekerleklerden çok daha zordur), vites olayını nasıl ayarlıyor? bi aparatla onu da gidona bir yere oturttu diyelim,

videonun sonunda tekerlekli sandalyeye nasıl oturduğuna dikkat edin, gayet rahat ayaklarını havada tutabiliyor ve kontrol edebiliyor gibi geldi bana. yani sanki fantazi için yapılmış bişr aparat ve çekilen bi video gibi geldi bana....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 04.07.2008 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten cok azimli Alkışlıyorum Alkışlıyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 04.07.2008 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw valeo soyle videolar koyma. Hayir millet sakat kalmaktan korkmayip daha da abanacak gaza. Çok gülüyorum
Saka maka guzel bir sistem. Bravo

Calistigim sirketin elektronik muhendisi anlatmisti bana. Amerika'ya gitmis bilmem kac sene once. Dev gibi bir Harley Davidson'i kucucuk bir kiz kullaniyormus, galiba Asyali. Bizim muhendisin onunde gidiyormus, ışıklara yaklaşıyorlarmış. Bizim muhendis, kiz durunca motoru nasil tutacagini merakla beklerken, bir bakmis, motosiklet durur durmaz yandan ayaklar acilmis otomatik olarak hizla ŞAAAK diye. Bu olay en azindan 10 sene once filan oluyo.

Bu arada valeo, sen de video olayinda zzzzzz'yla yarisiyosun yani. Gülümsüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.07.2008 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azımlı bır motordelısı Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KIZGINJAPON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de motor "kötü alışkanlık" olarak gösterilir. Adam hayata nasıl bağlanmış baksanıza, yaşama sevinci resmen adamın! Muhteşem! Bravo Bravo Bravo
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 05.07.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valeo adamlar çok çalışıyolar neler yapıyolar be hep birşeyler üretiyorlar tebrik etmek lazım...

Son Mesajdan 53 saniye:

sanada teşekkürler ellerine sağlık

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo teşekkürler
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06, bende onu diyorum ya
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yaaa aslında vatandasın öğrenmesi için bunlardan olması gerek
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_ demiş ki:
serkan_yenidunya, dediğin filimi hatırladım ama ismini hatırlayamadı Çok gülüyorum

Eski motorcu bi sakat adam cbr 900rr a binip antrenman falan yapmaya başlıyodu sonra yarışlara katılıyodu Gülümsüyorum

Bu arada adam o aparatla virajlara tam yatamaz diye tahmin ediyorum sanki ? bide düşse allah korusun nolcak Üzgünüm

benden çok yaşıcan Çok gülüyorum ben anlatsam sayfa yetmez iii kısaca özetlemişssin sgl Göz kırpıyorum Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 05.07.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla adamlar engelli ama azimli Alkışlıyorum
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 05.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo kardeşim bilgiçlik yapmış gibi olmayayım ama özürlü tabirini engelliler kendilerine yapılmış bi hakaret sayarlar. paylaşım için teşekkürler
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gerçekten tebrik ederim kendisini
düşünün kim bilebilirki bacaklarını kaybetmeyecegimizi içimizde olan tutkumuzu tatmin etmek bizimde hakkımız olmalı
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal