Tarih: 30.06.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
çok güzel bir konuya değinmişsiniz bencede çok çok tehlikeli _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
buradan daha öncede cok uyarıda bulunmustum birkezdaha yazıyım seydisehir antalya yolu full erımıs vazıyette.ve karayolları cakıl dokuyo.yola cıkacalara erken saatlerde yada gece cıkmalarını tavsıye ederım.geceyı yınede pek onaylamıyorum.cunku yol kalabalık ve arabaların ısıkları fecı goz alıyor ve yoruyor.
nanny_mcphee nin resmini görüp te o na katılmamak ne mümkün... kız dese ki.. "50 yıldır motorlara siz biniyorsunuzz.. yeter artık motorlar size binecek dese.." başta ben olmak üzere enaz 3.000 motorcu motorunu sırtında taşır bee....
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 30.06.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
Allahıma çok şükür daha öyle bi durumla karşılaşmadım.Allah hepimizi korusun arkadaşlar. _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
yaz ayı tüm motorcuların beklediği bir ay fakat artıları gibi eksileri de var herkesin dikkatli olmasında fayda var hatırlatman ii oldu teşekkürler _________________ muratbabalik@hotmail.com
Birde asfalt çalışmaları bu aralar yollarda çok yoğun
Asfaltı öncelikle bir kazıyorlar, ama logar kapaklarını hiç ellemiyorlar ve o kapaklar yoldan 40-50 cm lik yüksekliğe çıkıyor, bugün az daha o yüzden yere yapışordum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız