Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 30.06.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
çok güzel gezi olmuş fotolar için teşekkürler ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 30.06.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
Vay Vay Vay Vay...
Muazzam yerler, kaliteli fotograflar, super bir gezi.
Takdir ettim _RoMeO_.
Ben de eskiden bisikletimle senin gibi hic bilmedigim toprak yollara girerdim, ondan sonra km.'ler sonra sansima bildigim bir yola baglanirdim. O sirada cobanlarin kopekleri mi kovalar, gectigim koylerdeki coban kopekleri mi kovalar sen tahmin et artik. Ama acayip adrenalin olurdu. Bir iki keresinde de lastigimi patlatmistim ve bir keresinde 20 km. boyunca bisikleti surukleye surukleye yurumek zorunda kalmistim. Super dayaniklilik maceralari. Simdi vaktim olsa da yine yapsam keske...
Gectigin yerler, manzaralar filan acayip yerler. Fotograflarin da cok kaliteli.
Motosikletini guzel donatmissin.
Tesisler supermis yalniz. Onunde acayip genis bir alan var. Super bir yere benziyor o benzinci.
Sondaki yemek resimleri super olmus. Aciktim ekranin karsisinda. Evdede bisey yok, oturup cips kemirecez kara kuru. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız