Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE (Bilgi Paylaşımı) II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
whisky8089
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar herkese selam..çok yakın bir arkadaşım tvs motorunu henüz 150 km de bana veriyor 2500 ytl vericem.motor sıfır sayılır ,ancak benim hedefimde param olunca satıp önümüzdeki bahar gibi cbf 500yada 600 almak,acaba satarken çok zorluk yaşarmıyım , tahminen max 1000 km ye ulaştığında aldığım paraya (2500 ytl)satabilirmiyim
Başa dön
whisky8089 Çevrimdışı whisky8089 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım satarsın sıkıntı olmaz musterısı gıt gıde artıyor zaten apachenın
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim cevap için ,ben motor kullanmaya yeni başladım şu an öğrenme aşamasındayım,öğrenmek için ideal bir başlangıç motoru dedi arkadaşım ,siz ne dersiniz? henüz 3 gündür kullanmaktayım ,kendimi son derece rahat hissediyorum,yinede sormak istiyorum öğrenme aşamasında olan birisi için idealmidir bu motor yoksa daha erken şimdilik 50 cc bir scooterla yetinmemi lazım?
Başa dön
whisky8089 Çevrimdışı whisky8089 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whisky8089 demiş ki:
teşekkür ederim cevap için ,ben motor kullanmaya yeni başladım şu an öğrenme aşamasındayım,öğrenmek için ideal bir başlangıç motoru dedi arkadaşım ,siz ne dersiniz? henüz 3 gündür kullanmaktayım ,kendimi son derece rahat hissediyorum,yinede sormak istiyorum öğrenme aşamasında olan birisi için idealmidir bu motor yoksa daha erken şimdilik 50 cc bir scooterla yetinmemi lazım?

dostum baska secenrgın yokkı zaten maldan anlıyosan mecbur apache alıcaksın kızlar bıle hayran onun yakısıklı gorunusune bakısı kaslı durusu yola hakımıyetı ataklıgı yeter daha ne olsun odullu baska makınamı var tasarım odulu almıs makına alacagın en saglam makına
Başa dön
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağol içim rahatladı gerçekten..kızlar konusunda haklısın hakkaten caddeye indim bayağı bir bakıyolar motora önceleri bir arkadaş dalga geçmişti bu ne lan kurye motoruyla piyasayamı çıktın diye,o gün oda yanımdaydı şaşırdı valla....
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay budur abii Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum Motordelisi
Başa dön
kadirfb_54 Çevrimdışı kadirfb_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar ben biraz hızlımı gidiyorum acelemi davranıyorum acaba ..bazı forumlarda arkanıza en az 2 yıl tecrübe edindikten sonra yolcu bindirin diyorlar..benim 2 aylık scooter tecrübem oldu sadece sonrasında vitesliye geçeyim deyip 1 haftadırda apache ye biniyorum..ilk yolcumu bu haftasonu aldım arkama ,erenköy bostancı yaptık gidişte çok zorlandığımıhissettim ama dönüşte alıştım bayağı...yinede tecrübeli akadaşlara sormak istiyorum halt yeme arkana en az 2 yıl alma kimseyi dermisiniz yoksa bunu en iyi süren kişi kendisimi tartar dersiniz ne dersiniz..
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 km re tecrube et motoru daha sonra al derım ben ılk motorumu aldıgım zaman ıkı kısı bınmıstım arkadasla almaya gıtmıstık zaten napım cocugu ordamı bıraksaydım hemen ogrendım hehe Gülümsüyorum
Başa dön
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende arkadaşla gittim ama arabayla gittik ,benim tecrübe olmadığı için o motorla ben arabayla döndükGülümsüyorum
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alısırsın zamanla takma kafana yanlız yavas gı makına cok agresıf kalkısta dıkkat et arkadasım ıkı kısı kolunu kırdı kalkısta dusup Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla iki kişi kalkış yapma konusunda haklıısnız gerçekten dikkat etmek lazım beklenmedik hareketler olabiliyo Gülümsüyorum
Başa dön
whisky8089
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tırtım yaaw amann...birde bu ani fren olayı çok sakat ,bu sabah ani fren yapmak zorunda kaldım ve makine direkt olarak sağa sola savrulmaya başladı ,allahtan devrilmedi..biraz ani fren çalışmalıyım sanırım varmıdır bu konuda püf noktaları ?
Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ki ile geziom zamlara ramen cunku iş için kullanıom
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastık degısımı yapman lazım ırc tercıhım benım sonuna kadar sıksanda fazla bı tepkı vermıyor sen yınede o duruma gelmemeye dıkkat et anı frenler cok sakat arkadan arac carpar duramassan sen ondekıne carparsın vs vs
Başa dön
kadirfb_54
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler babam motordan düşmüş gittiiii apachenin sağ sinyal Beğenmedim Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Sonraki
15. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal