Tarih: 27.06.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
arkadaşlar herkese selam..çok yakın bir arkadaşım tvs motorunu henüz 150 km de bana veriyor 2500 ytl vericem.motor sıfır sayılır ,ancak benim hedefimde param olunca satıp önümüzdeki bahar gibi cbf 500yada 600 almak,acaba satarken çok zorluk yaşarmıyım , tahminen max 1000 km ye ulaştığında aldığım paraya (2500 ytl)satabilirmiyim
Tarih: 28.06.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
teşekkür ederim cevap için ,ben motor kullanmaya yeni başladım şu an öğrenme aşamasındayım,öğrenmek için ideal bir başlangıç motoru dedi arkadaşım ,siz ne dersiniz? henüz 3 gündür kullanmaktayım ,kendimi son derece rahat hissediyorum,yinede sormak istiyorum öğrenme aşamasında olan birisi için idealmidir bu motor yoksa daha erken şimdilik 50 cc bir scooterla yetinmemi lazım?
teşekkür ederim cevap için ,ben motor kullanmaya yeni başladım şu an öğrenme aşamasındayım,öğrenmek için ideal bir başlangıç motoru dedi arkadaşım ,siz ne dersiniz? henüz 3 gündür kullanmaktayım ,kendimi son derece rahat hissediyorum,yinede sormak istiyorum öğrenme aşamasında olan birisi için idealmidir bu motor yoksa daha erken şimdilik 50 cc bir scooterla yetinmemi lazım?
dostum baska secenrgın yokkı zaten maldan anlıyosan mecbur apache alıcaksın kızlar bıle hayran onun yakısıklı gorunusune bakısı kaslı durusu yola hakımıyetı ataklıgı yeter daha ne olsun odullu baska makınamı var tasarım odulu almıs makına alacagın en saglam makına
Tarih: 28.06.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
çok sağol içim rahatladı gerçekten..kızlar konusunda haklısın hakkaten caddeye indim bayağı bir bakıyolar motora önceleri bir arkadaş dalga geçmişti bu ne lan kurye motoruyla piyasayamı çıktın diye,o gün oda yanımdaydı şaşırdı valla....
Tarih: 29.06.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar ben biraz hızlımı gidiyorum acelemi davranıyorum acaba ..bazı forumlarda arkanıza en az 2 yıl tecrübe edindikten sonra yolcu bindirin diyorlar..benim 2 aylık scooter tecrübem oldu sadece sonrasında vitesliye geçeyim deyip 1 haftadırda apache ye biniyorum..ilk yolcumu bu haftasonu aldım arkama ,erenköy bostancı yaptık gidişte çok zorlandığımıhissettim ama dönüşte alıştım bayağı...yinede tecrübeli akadaşlara sormak istiyorum halt yeme arkana en az 2 yıl alma kimseyi dermisiniz yoksa bunu en iyi süren kişi kendisimi tartar dersiniz ne dersiniz..
1000 km re tecrube et motoru daha sonra al derım ben ılk motorumu aldıgım zaman ıkı kısı bınmıstım arkadasla almaya gıtmıstık zaten napım cocugu ordamı bıraksaydım hemen ogrendım hehe
Tarih: 30.06.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
tırtım yaaw amann...birde bu ani fren olayı çok sakat ,bu sabah ani fren yapmak zorunda kaldım ve makine direkt olarak sağa sola savrulmaya başladı ,allahtan devrilmedi..biraz ani fren çalışmalıyım sanırım varmıdır bu konuda püf noktaları ?
lastık degısımı yapman lazım ırc tercıhım benım sonuna kadar sıksanda fazla bı tepkı vermıyor sen yınede o duruma gelmemeye dıkkat et anı frenler cok sakat arkadan arac carpar duramassan sen ondekıne carparsın vs vs
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız