ahhh ahhh bee gidemeyen zorunlu gidemeyenler yazık yaa offf güzel fotolar kardeşim eline sağık inş. bidahakine iznime denk gelir yok bırakıcam işi yaa _________________
Tüm resim ve video paylasanlara sonsuz tesekkurler , gidemesekde bize bir nebze olsun aynı ortamı yasattıkları için , verdikleri emekler için ayrıca tesekkurler
Tarih: 01.07.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
eveeeet arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bir marmok festivalini daha atlattık.bu sene katılım geçen seneki kadar çok olmadı.esasında gelen giden çok oldu ama sanırım festival süresinin uzun olmalsı nedeniyle insanlar tüm zamanını ordada geçirmekten çok bikaç gün orada bikaç gün burada şeklinde değerlendirmeyi tercih ettiler.
olanlarla olmayanlarla güzel bir festivali bitirdik.seneye umarım katılım geçen seneki marmok'u aratmaz ve daha kalabalık daha coşkulu bir şeklide o atmosferi paylaşırız.
motordelisi ekibiyle fazla beraber olamadım.gelenler biliyorlar oraya iş için gittim bu sene.ama gözüm hep üstüneüzdeydi... hepinizi çok özlemişim.gelmeyenleri hala özlemeye devam ediyorum....
Senem Müzik olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim.umarım daha çok festivalde tekrar birlikte oluruz ve umarım sizleri eğlendirebilmişizdir.gönül daha ünlü isimleri getirip daha dev konser vermek isterdi ama bizim işimiz arz talep meselesi şeklinde olunca konserlerde bu şekilde oldu...neyse bi marmok biter ertesi sene başka marmok başlar 1 sene yine çok çabuk geçer _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Hakikaten bravo HAKKI abi..
Bir festival ancak bu kadar güzel yaşatılır..
Fotograflarla gün gün yaptıgın paylaşımın tadına doyum olmamış...
Harikasın.
Derkunt Hakkı ağbey
Eline emeğine sallık çok güzel olmuş sayende yaşadık marmoku. Başkan bile takdir etmiş ama oda orada olmasına rağmen. _________________ Honda CBR 600 RR. 2008 Siyah
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 02.07.2008 - 02:26 Mesaj konusu:
Aaah ah.. Bütün yıl Marmok.. Maarmookk diye sayıklayıp da zamanı gelince "ev taşıma" ve 6 ayda bir yurda gelen oğlumun izni denk gelsin?.. Yoksa bana kaderimin bi oyunumu bu??... Derkunt kardeş başta olmak üzere festival bölgesinin detaylı ve fotoğraflı izahını yapan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.. Hakan başkan? yanındaki yeni kız arkadaşınmı? tanıyamadım?? Rabbit görmesin resimleri...
Büyük konuşmamak lazım.. diye her zaman söylerim.. İki elim kanda olsa giderim Marmok'a demiştim.. Maalesef sonuç bu oldu... Hadi bakalım.. Olsun, herşeyde bir hayır vardır.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 485 Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul
Tarih: 02.07.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
derkunt, fotoğraflar ve anlatımın için teşekkürler.
SABERS demiş ki:
eğlence süper olmuş,tebrikler.
SEDA kapmışsın birinciligi,sana yakışanda bu zaten,tebrikler.
SABERS çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim içinde.
slayer2694 demiş ki:
annaaaa kankulim ödül almıııışşşş tebrik ederim kankulim
Aldık kankulim aldık. İyi eğlence çıktı bize de. O gün "şampiyon şampiyon" diyolardı, gece 3 te denize attılar bizi. Giyecek bişey de yok. Arkadaşın eşofmanıyla Erhan'ın Yamaha t-shirtünü giydim. İkiside kocaman oldu. Üstüne de body armour takıp V-Stromla Datça'ya gittim. Bu seferde "kapıcı çocuğu, kapıcı çocuğu" demeye başladılar Keşke gelebilseydin kankulim. Neyse seneye artık inşallah...
Tarih: 02.07.2008 - 16:12 Mesaj konusu:
Başta Derkunt olmak üzere yaşananları sabırla siteye aktarıp bize ulaştıran herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık,ancak bu kadar güzel anlatılabilir _________________ GSR
Tarih: 02.07.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
Mr-Cool, yorumların oldukça yerinde, cumartesi konvoy olacak dediler, makinayı aldım dükkanın önüne çıktım, 40-50 motor geçmedi bile
geçen sene 400-500 motor geçmişti.
en büyük kopukluk galiba 1 hafta oluşundan dolayı oldu.
tabi burda yaşamadığınız için bilemezsiniz ama bu Datça için müthiş bir organizasyondur, İnşallah her sene bozulmadan bu katılım gerçekleşir
Güneş bey'ede Datçayı seçtiği için teşekkürler
geç oldu ama güç olmasın
1 haziran cumartesi İzzet-Sibel ve Ben Marmaris motorsiklet festivaline gitmek için yola çıktık. cumartesi molamızı antalya-olimposa ulaşıpta vermeyi planladık ve akşam orada kaldık.
Antalya’dayız. Antalya’da İzzet ve Sibel' in arkadaşı Tuba ile buluşmak için beklerken Belçikalı bir çift bizimle ilgilendi bir hatıra fotoğrafı ve Tuba. Tuba’ nın yanından ayrıldıktan sonra kamp mutfağımız için alelacele Migrostan alışveriş bu arada alışveriş merkezinde el yapımı motosikletler üzerine sergi vardı, e fotoğraf çekmeden olmaz.
O kadar yol geldikten sonra bari geceyi Olimpos’ta geçirelim dedik. Bu arada Antalya’dan Aprilla servisi Erkan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim, sağolsun bize ağaç evlerden birinde yer ayarladı, akşam yemeğimizi yedik, ağaç evimizde güzel bir uyku çektikten sonra sabah fotoları...
İki de turist KLR vardı.
Kahvaltıları yaptıktan sonra yola devam..
Antalya Olimpostan Pazar sabahı Marmarise hareket ediyoruz
Kalkan’dayız...
Marmaris ve yola devam...
Ve nihayet Datça-Aktur göründü, Hemen çadırlar kuruldu mehtapta yolculuğun yorgunluğu çıkarıldı.
çadırın önündeki manzaram sahildi;)
akşam yemeği hazırlığı
yemek sonrası gece rock konserini izlemeye gidiyoruz
konser alanında motordelisi.com yönetim kurulu üyesi mehmet tan ve ailesi ile tanıştık.
sabah motorlarımızın zinciri yağlanıyor
kamp alanının bir bölümü
salı sabahı izzet ve sibel fehiyeye dönüyor. ben ise izmir' e doğru hareket ediyorum.
İzmir' de salı ve çarşamba günü tayfun kardeşimin ai