Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 30.06.2008 - 22:54 Mesaj konusu: YALOVA 3. INTERNATIONAL MOTOSIKLET FESTIVALI 17-20 TEMMUZ
19/TEMMUZ/2008 DE DÜNYA MOTOSİKLET GÜNÜNDE MOTOSİKLET KENTİNDE 5000 MOTOSİKLET’LE DÜNYA REKORU DENEMESİ İÇİN SÜRÜYORUZ... (GUINNESS WORLD RECORDS)
Bu sene 3.sü yapılacak olan Geleneksel YALOVA MOTOFEST’08 ‘in yine unutulmaz anılarla geçeceğine inanıyoruz !
Her geçen yıl artan motosiklet tutkunları sayesinde Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü’nün bu yıl düzenleyeceği MOTOFEST 2008 YALOVA III. INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVALİ’ nde motor tutkunları için daha keyifli,daha aktif ve daha eğlenceli bir festival tasarladık.
17 – 20 TEMMUZ 2008 tarihleri arasında yapılacak olan MOTOFEST 2008 YALOVA III.INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVALİ’ inde sadece katılım ücreti olan 10,00YTL'nin olduğu, sanatçı konserlerinin yanı sıra Dj’ ler ,sahne şovları,animasyonlar ve sürpriz etkinliklerle katılımcılarımız çok renkli bir festival yaşayacaklar.Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü olarak III. sünü düzenleyeceğimiz MOTOFEST MOTOSİKLET FESTİVALLERİNİN gelenekselleşmesini hedeflemekteyiz.
Düzenlediğimiz ilk iki festival sonrasında gerek katılımcılardan gerekse görsel ve yazılı basından gelen olumlu tepkiler belirlediğimiz stratejilerin doğruluğunu ortaya koyar nitelikte olmuştur.
KONSER
YAKIN ÇEVREDE NE VAR?
ETKİNLİKLER
ULAŞIM ve FESTİVAL YERİ
Ben MARMOK ta olduğu gibi buradada MD yi temsil edecek arkadaşları ekliyorum. Bilhassa SCOOTER DRAG yarışlarında MD Scooter Team olarak katılımın çok olması bizim için onur verici olacaktır.
Diğer bir konu ise
19/TEMMUZ/2008 DE DÜNYA MOTOSİKLET GÜNÜNDE MOTOSİKLET KENTİNDE 5000 MOTOSİKLET’LE DÜNYA REKORU DENEMESİ İÇİN SÜRÜYORUZ... (GUINNESS WORLD RECORDS)
Cocuklarınıza veya torunlarınıza o rekorda bende vardım demek güzel olnazmı?
Haydi MD YALOVAYA Rekorlar ve dereceler bizleri bekliyor. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 30.06.2008 - 23:35 Mesaj konusu:
Abi geçen sene geldik organizasyon berbattı ..Bide rock müzikten başka bir şey yoktu ben gelmeyi düşünmüuorum. _________________ HONDA TEAM--YASASIN RACE
Tarih: 30.06.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
Marmok'ta beraberdik. Çok keyifli oldu. Geze geze geliyorum. Kısmetse Yalova'da da görüşürüz inşallah... Şu anda Bodrum'dayım, daha sonra Denizli'ye geçeceğim, oradan da Yalova... Herkese selamlar... _________________
"19/TEMMUZ/2008 DE DÜNYA MOTOSİKLET GÜNÜNDE MOTOSİKLET KENTİNDE 5000 MOTOSİKLET’LE DÜNYA REKORU DENEMESİ İÇİN SÜRÜYORUZ... (GUINNESS WORLD RECORDS) "
Sevgili Arkadaşlar,
19 Temmuz 2007 günü , 3000 - 5000 civarı motosiklet sürücüsü olacak.
Bu günü unutulmaz kılacak olan çektiğiniz ve çektiğimiz resimler, kamera kayıtları , TV ve dergi haberleri ve en önemlisi bu büyük günde beraber yaşayacağımız anılarımız olacaktır !
Başaracağız ,yani her gelen kaydını net olarak yaptıracak ve rekoru kıracağız, Guiness Belgesinin bir fotokopisini ulaştıracağız.
Çünkü bu rekor bizim değil katılımcıların rekoru olacaktır !
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 01.07.2008 - 12:19 Mesaj konusu:
Ben MARMOK ta olduğu gibi buradada MD yi temsil edecek arkadaşları bekliyorum.
Bilhassa SCOOTER DRAG yarışlarında MD Scooter Team olarak katılımın çok olması bizim için onur verici olacaktır.
En iyi şekilde MD yi temsil etmek için haydi YALOVAYA _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 01.07.2008 - 12:27 Mesaj konusu:
katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler.derkunt, abi fotoları bekliyoruz yine.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu topik zaten çok zaman önce, organizasyonu yapan kişiler tarafından açılmıştı. Aşağıdaki linkten devam edelim lütfen. Topik açmadan önce de arama yapalım, gereksiz yere fazla topikler açmayalım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız