Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5741 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 27.06.2008 - 22:47 Mesaj konusu:
way way way way ne kadar güzel birşeye benziyor bu buluslar arası motosiklet festivali askerden sonraya kaldı benim iş ya hadi bakalım kısmet hayırlısı bol bol fotolar bekliyorz tüm md den herşey gönlünüzce olsun kazasız belasız cezasız inş. _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 28.06.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
geçen yılki festivalimiz de çok guzel olmuştu bu sende bomba gibi olucak danscı kız yok ama bu sene gecen senekiler benden güzeldi kıskdım hahaha neyse bu yıl festivalin organizasyonunda çalışmama kararı almıştım ama yalova motor sporları klübü başkanı göksel abimin yoğun ısrarlarıyla gaza geldim gene beni işe güce bulaştırdı bu akşam yalovaya yola çıkıyorum festival alanı olan tigem tesislerinde denize karşı bungalowumda rakı mangal yapıp akşam festivali kurtarcaz hehehehehehe gelişmelerden haberdar ederim bikaç de resim yaparım şekilli olsun
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
speedygonzaless, kanka sende evlendin kayıpsın haberin olsun akşam yalovadayım tigeme 8 de giriş yapcam yengeyide al gel rakılar benden bu sene de festivalde seninle çalışmak benim için büyük şeref ... öpüyorum yanaklardan ergünüm muju buju kankamaaaa
Son Mesajdan 49 saat:
gittik gördük geldik..... festival alanı çınarcıkta şahane bir yer ben çok beğendim ayrıca stand açabiliyrmuşuz metrekaresi 200 ytl miş sanırım çadırlar için bol bol yer var denizi harika bu sene de danscı kızlar var erkin koray var rışmalar olucak ve en önemlisi bu yıl 5000 motorlu katılımcı bekleniyor bir düşünün 5000 motor yollarda uffffffffff çok heyecanlandım eminim geçen senkinden çok daha iyi olucak sabırsızlanmaya başladım artık zamanı gelsinnnnn
Serial_Killer, turgut bende geliyom inşallah...
askere gitmeden iyi olcak
ama yolda idare etceğinize söz verin...
baktık olmuyo çini verdik beat aldık ama oda 200 ü geömiyo be _________________ http://img145.imageshack.us/img145/8537/adszyq8.png
HONDA SCV100F BEAT
TELEFERİK/BURSA
PAROLA 61
malesef diyer festivallerde olduğu gibi bunada gelemiyorum işimden dolayı temmuz 28 de izinim başlıyor tüm festivaller bittikten sonra artık 21 günlük izinim başlıcak yemişim o 21 günü sizlere iyi eylenceler arkadaşlar ben o tarihte çalışıyorum yine _________________
bu arada bi motor 3 kişi nasıl bineceniz
bu konuya çok merak saldım bilesin
yaw GONZALES efendi
festival alanı kaç km İZMİRe
giriş çıkış yatma kalkma yeme içme kaç yatele yaz bakem beklemedeyiz _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
ArapKadri, geçen sene festivale sanırım bizim 3 kişi ve ağzına kadar yüklü bir motorda gelmemiz damgasını vurdu. O yüzden açıklama yapmayacam, geçen seneki festival fotolarına baksan da göremezsin, çünkü o foto yayınlanmadı
ibrahim42, henüz organizasyon olmadı, inşallah 17-20 Temmuzda olacak.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 01.07.2008 - 14:21 Mesaj konusu:
Ben MARMOK ta olduğu gibi buradada MD yi temsil edecek arkadaşları bekliyorum.
Yalovadanda naklen günlük yayınımız devam edecektir.
Bilhassa SCOOTER DRAG yarışlarında MD Scooter Team olarak katılımın çok olması bizim için onur verici olacaktır.
En iyi şekilde MD yi temsil etmek için haydi YALOVAYA _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Ben MARMOK ta olduğu gibi buradada MD yi temsil edecek arkadaşları bekliyorum.
Yalovadanda naklen günlük yayınımız devam edecektir.
Bilhassa SCOOTER DRAG yarışlarında MD Scooter Team olarak katılımın çok olması bizim için onur verici olacaktır.
En iyi şekilde MD yi temsil etmek için haydi YALOVAYA
Gelmeyi çok istediğim halde sanırım gelemicem ama sayende bize marmok gibi yaşatırsan çok seviniriz anlatım ve fotolar çok güzeldi marmok anlatımın. gidenlere iyi eylenceler _________________ Honda CBR 600 RR. 2008 Siyah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız