arkadaşlar ıkı motor arasında kararsız kaldım. biri hondanın parçalarının pahalı olduğunu soyledı.doğrumudur.bilgisi olan kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
Tarih: 30.06.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
Sınıfının en ekonomiği fazer. Cbf500 iki silindir ama madem karşılaştırmışsın, cbf500 karbüratörlü oluşu sebebiyle fazerden fazla yakacaktır. Artı fazerin performansını vermeyecektir. Gsr600 de çok güzel ama yakıtı fazla, parça fiyatlarına değinemeyeceğim.
Al fazer rahat et _________________
Tarih: 30.06.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
buda sorumu tabikide fazer bende senin gibi almadan önce çok tereddütte kalmıştım ama sonunda fazer aldım _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yamaha işini bilir FZ_6_FAZER veya gsf 600 s bandit _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız