Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletiniz için ne tür Fedakarlıklar yaptınız?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletiniz için ne tür Fedakarlıklar yaptınız?

Motosikletiniz için ne tür Fedakarlıklar yaptınız?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Motosikletiniz için ne tür Fedakarlıklar yaptınız? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce benzer anketler açıldıysa konu silinebilir.
Evet motosikletiniz için ne tür fedakalıklar yapıyorsunuz? Mutlaka herkes bir fedakarlık yapmıştır. Gülümsüyorum
Mesela Ben, tüm akrabağlarımın motosiklete karşı olmasına rağmen, gezi için 1 sene biriktirdiğim paramla kendime motosiklet aldım. Pişman mıyım? Değilim Çok gülüyorum
Siz ne tür Fedakarlıklar yaptınız? Çok gülüyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sole bı fedakarlık yaptım yasım 16 ama 3 tane motor değiştirdım mont almak için 1 ay calıstım ama aynı zamandada okudum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet için önüme gelene sittttröen çektim çekerim çekiyorumda Gülümsüyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sittttröennn
efendim abi???
sittttröennn........
AR6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aarpinar, Çok gülüyorum çaktırmaa bandıracaklar senin yüzünden Çok gülüyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motosiklet için önüme gelene sittttröen çektim çekerim çekiyorumda

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motosiklet için önüme gelene sittttröen çektim çekerim çekiyorumda

kutsal damacana kokusu mu var ne Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet için az daha annemden vaz geciodm ayrıca 15 km yolu 8 ay yurudum para biriktirmek için ne kadar ii bilmem ama
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Evet motosikletiniz için ne tür fedakalıklar yapıyorsunuz? Mutlaka herkes bir fedakarlık yapmıştır.

şu an ailemle arama bi sınır koydum Çok gülüyorum devam da ediyor Bravo artık eski oğulları diilim Çok gülüyorum bu motosiklet için değil 15 kere ümitlendirip 15 kere vazgeçmelerinden ama işiin içinde motor var Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ve bu sene üniversiteye gidecem sırf motosiklet almadıkları için ailemden uzak bir şehirde okuyacağım Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, ya ben açık açık söylemiyim diye şifreli küfür ediyorum illlllaa deşifre edeceksiniz. Olmuyo böyle Çok gülüyorum
constantine_502 kardeşim bu arada senin durumunu biliyorum. Bu akşam kredi sonuçlanacak. Eğer olumlu bir sonuç gelirse YBR 125'imi alıyorum. Gülümsüyorum Takılırız senlen beraber Bravo Bravo

En son AR6 tarafından 01.07.2008 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, +1 Çok gülüyorum motora karşı olan herkese citroen çekiyoruz Delirdim

Başa dön
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çekin çekin
ne arabaymış beee
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, bende activa var Çok gülüyorum gezeriz beraber Çok gülüyorum olsun bea ben alamadım sen al bari Bravo hayırlı olsun Bravo

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatımı Çok gülüyorum

bacağımı ve kolumu
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora binmek için hayatımızı feda ediyoruz daha ne yapalım ölümü göze alarak Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal