Tarih: 01.07.2008 - 12:57 Mesaj konusu: Motosikletiniz için ne tür Fedakarlıklar yaptınız?
Daha önce benzer anketler açıldıysa konu silinebilir. Evet motosikletiniz için ne tür fedakalıklar yapıyorsunuz? Mutlaka herkes bir fedakarlık yapmıştır.
Mesela Ben, tüm akrabağlarımın motosiklete karşı olmasına rağmen, gezi için 1 sene biriktirdiğim paramla kendime motosiklet aldım. Pişman mıyım? Değilim Siz ne tür Fedakarlıklar yaptınız?
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 01.07.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
Evet motosikletiniz için ne tür fedakalıklar yapıyorsunuz? Mutlaka herkes bir fedakarlık yapmıştır.
şu an ailemle arama bi sınır koydum devam da ediyor artık eski oğulları diilim bu motosiklet için değil 15 kere ümitlendirip 15 kere vazgeçmelerinden ama işiin içinde motor var
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ve bu sene üniversiteye gidecem sırf motosiklet almadıkları için ailemden uzak bir şehirde okuyacağım _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2650 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 01.07.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
constantine_502, ya ben açık açık söylemiyim diye şifreli küfür ediyorum illlllaa deşifre edeceksiniz. Olmuyo böyle constantine_502 kardeşim bu arada senin durumunu biliyorum. Bu akşam kredi sonuçlanacak. Eğer olumlu bir sonuç gelirse YBR 125'imi alıyorum. Takılırız senlen beraber _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
En son AR6 tarafından 01.07.2008 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız