Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü

3. MARMOK Motosiklet Festivali Günlüğü
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 30.06.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Marmok Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim makinama yansıyan karelerde bunlar arkadaşlar fotolardan ne kadar çok eğlendiğimizi tahmin edersiniz herhalde:

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 30.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 30.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum ahhh ahhh bee gidemeyen zorunlu gidemeyenler yazık yaa offf güzel fotolar kardeşim eline sağık inş. bidahakine iznime denk gelir yok bırakıcam işi yaa Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm resim ve video paylasanlara sonsuz tesekkurler , gidemesekde bize bir nebze olsun aynı ortamı yasattıkları için , verdikleri emekler için ayrıca tesekkurler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt abı bizi resimsiz bırakma Alkışlıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeeet arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bir marmok festivalini daha atlattık.bu sene katılım geçen seneki kadar çok olmadı.esasında gelen giden çok oldu ama sanırım festival süresinin uzun olmalsı nedeniyle insanlar tüm zamanını ordada geçirmekten çok bikaç gün orada bikaç gün burada şeklinde değerlendirmeyi tercih ettiler.

olanlarla olmayanlarla güzel bir festivali bitirdik.seneye umarım katılım geçen seneki marmok'u aratmaz ve daha kalabalık daha coşkulu bir şeklide o atmosferi paylaşırız.

motordelisi ekibiyle fazla beraber olamadım.gelenler biliyorlar oraya iş için gittim bu sene.ama gözüm hep üstüneüzdeydi... Gülümsüyorum hepinizi çok özlemişim.gelmeyenleri hala özlemeye devam ediyorum....

Senem Müzik olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim.umarım daha çok festivalde tekrar birlikte oluruz ve umarım sizleri eğlendirebilmişizdir.gönül daha ünlü isimleri getirip daha dev konser vermek isterdi ama bizim işimiz arz talep meselesi şeklinde olunca konserlerde bu şekilde oldu...neyse bi marmok biter ertesi sene başka marmok başlar Bravo 1 sene yine çok çabuk geçer Göz kırpıyorum
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Hakikaten bravo HAKKI abi..
Bir festival ancak bu kadar güzel yaşatılır..
Fotograflarla gün gün yaptıgın paylaşımın tadına doyum olmamış...
Harikasın. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Derkunt Hakkı ağbey
Eline emeğine sallık çok güzel olmuş sayende yaşadık marmoku. Başkan bile takdir etmiş ama oda orada olmasına rağmen.
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 02.07.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaah ah.. Bütün yıl Marmok.. Maarmookk diye sayıklayıp da zamanı gelince "ev taşıma" ve 6 ayda bir yurda gelen oğlumun izni denk gelsin?.. Yoksa bana kaderimin bi oyunumu bu??... Derkunt kardeş başta olmak üzere festival bölgesinin detaylı ve fotoğraflı izahını yapan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.. Hakan başkan? yanındaki yeni kız arkadaşınmı? tanıyamadım?? Rabbit görmesin resimleri... Dil çıkarıyorum
Büyük konuşmamak lazım.. diye her zaman söylerim.. İki elim kanda olsa giderim Marmok'a demiştim.. Maalesef sonuç bu oldu... Hadi bakalım.. Olsun, herşeyde bir hayır vardır..
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, fotoğraflar ve anlatımın için teşekkürler.

SABERS demiş ki:
eğlence süper olmuş,tebrikler.

SEDA kapmışsın birinciligi,sana yakışanda bu zaten,tebrikler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

SABERS çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim içinde.

slayer2694 demiş ki:
annaaaa kankulim ödül almıııışşşş Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum tebrik ederim kankulim Çok gülüyorum

Aldık kankulim aldık. İyi eğlence çıktı bize de. O gün "şampiyon şampiyon" diyolardı, gece 3 te denize attılar bizi. Giyecek bişey de yok. Arkadaşın eşofmanıyla Erhan'ın Yamaha t-shirtünü giydim. İkiside kocaman oldu. Üstüne de body armour takıp V-Stromla Datça'ya gittim. Bu seferde "kapıcı çocuğu, kapıcı çocuğu" demeye başladılar Çok gülüyorum Keşke gelebilseydin kankulim. Neyse seneye artık inşallah...
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Süper eglenmişsiniz,bizde bakmaya doyamadık paylaşım için tşkr

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 02.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için emeği geçer herkese tşk valla içn gitti Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başta Derkunt olmak üzere yaşananları sabırla siteye aktarıp bize ulaştıran herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık,ancak bu kadar güzel anlatılabilir Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Cool, yorumların oldukça yerinde, cumartesi konvoy olacak dediler, makinayı aldım dükkanın önüne çıktım, 40-50 motor geçmedi bile
geçen sene 400-500 motor geçmişti.
en büyük kopukluk galiba 1 hafta oluşundan dolayı oldu.
tabi burda yaşamadığınız için bilemezsiniz ama bu Datça için müthiş bir organizasyondur, İnşallah her sene bozulmadan bu katılım gerçekleşir
Güneş bey'ede Datçayı seçtiği için teşekkürler
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bomex
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
bora33
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geç oldu ama güç olmasın Bravo
1 haziran cumartesi İzzet-Sibel ve Ben Marmaris motorsiklet festivaline gitmek için yola çıktık. cumartesi molamızı antalya-olimposa ulaşıpta vermeyi planladık ve akşam orada kaldık.

Antalya’dayız. Antalya’da İzzet ve Sibel' in arkadaşı Tuba ile buluşmak için beklerken Belçikalı bir çift bizimle ilgilendi bir hatıra fotoğrafı ve Tuba. Tuba’ nın yanından ayrıldıktan sonra kamp mutfağımız için alelacele Migrostan alışveriş bu arada alışveriş merkezinde el yapımı motosikletler üzerine sergi vardı, e fotoğraf çekmeden olmaz.

O kadar yol geldikten sonra bari geceyi Olimpos’ta geçirelim dedik. Bu arada Antalya’dan Aprilla servisi Erkan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim, sağolsun bize ağaç evlerden birinde yer ayarladı, akşam yemeğimizi yedik, ağaç evimizde güzel bir uyku çektikten sonra sabah fotoları...

İki de turist KLR vardı.
Kahvaltıları yaptıktan sonra yola devam..
Antalya Olimpostan Pazar sabahı Marmarise hareket ediyoruz

Kalkan’dayız...

Marmaris ve yola devam...

Ve nihayet Datça-Aktur göründü, Hemen çadırlar kuruldu mehtapta yolculuğun yorgunluğu çıkarıldı.

çadırın önündeki manzaram sahildi;)

akşam yemeği hazırlığı

yemek sonrası gece rock konserini izlemeye gidiyoruz

konser alanında motordelisi.com yönetim kurulu üyesi mehmet tan ve ailesi ile tanıştık.

sabah motorlarımızın zinciri yağlanıyor

kamp alanının bir bölümü

salı sabahı izzet ve sibel fehi