Tarih: 30.05.2008 - 00:04 Mesaj konusu:
offfffff hakan başka bune yaa harbiden çok şahane birisi tanımıyodum ama geröekten çok süper yapıyomuş sadece ayağa kalkıpkalkıp alkışlanır başka bişi yapılmaz
ya patron bu adam tam bı sanatcı asırı derecede saheser neler yapıyor oyle ben bu tıp seylerı baskı sanıyordun el emegı tamamen deseen muthıss _________________ UZUNOGLU
mot.araclar torbalı
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1565 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 01.07.2008 - 19:41 Mesaj konusu:
Çalışmaları muhteşem ötesi,gerçekten bu çalışmaları yapmak her babayiğidin harcı değildir. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Tarih: 08.07.2008 - 23:38 Mesaj konusu: kıyamam
Ben de çok beğendim açıkçası ama motoruma kıyamam yaptırmaya.Beğenmediğim için değil öyle dersem zaten ukakalık emeğe saygısızlık etmiş olurum da ben fazla orjinalciyim sanırım.Ama kaskım için düşünebilirim böyle güzel ve özel çalışmaları.site yöneticisi arkadaşı da yürekten tebrik ediyorum aydınlatıcı bilgileri için...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız